HOT WHEELS 10'lu Araba - Karışık

499,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS 10'lu Araba - Karışık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyzz Shop Satıcı Ünvanı: TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859023557500010 Vergi Kimlik Numarası: 8590235575
    Bu ürün Toyzz Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu : T00054886 Marka : Hot Wheels Üretim Yeri : Malezya Yaş Aralığı : 3 yaş ve üzeri Cinsiyet : Erkek Barkod : 074299548864 En sevdiğiniz Hot Wheels arabaları şimdi 10’lu paketlerde sizlerle buluşuyor! 1:64 ölçekli Die-Cast model araçların her biri ayrıntılı detay tasarıma sahiptir. Çocuklar 10’lu paketlerde bulunan bu Hot Wheels araçları ile heyecan dolu oyun alanları oluşturarak eğlenceli dakikalar geçirebilecekler! Karne hediyesi fikirlerine özgü
  • tüm çocukların heyecanla oynayacakları Hot Wheels araba seti oyuncakları, çocuklarınızın oyun kurma becerilerini ve hayal gücünü besleyen oyuncaklar arasında. Paket içerisinde
  • 10 adet Hot Wheels araba yer almaktadır. Araç uzunluğu: 7 cm Paket ölçüsü: 28 x 4 x 19 cm Ürün ağırlığı: 0,44 kg Gönderilecek ürünün içerisindeki araçlar ve renkleri farklılık gösterebilir. Yorum Yaz "Toyzzshop.com Kullanıcısı" 31 Ekim 2021 10 adet küçük araba aldım ancak renkleri hep aynıydı:) beyaz yok kırmızı yok 5 adet birden yeşil koymuşsunuz. Başka renk yokmuydu? Trajikomiksiniz... Ürün Kalitesi Eğlendiriciliği Toyzz Shop Deneyimi G. D. 05 Ocak 2021 ürünler tam istediğim gibi teşekkür ederim Ürün Kalitesi Eğlendiriciliği Toyzz Shop Deneyimi "Toyzzshop.com Kullanıcısı" 06 Eylül 2019 gayet güzel ve kaliteli Ürün Kalitesi Eğlendiriciliği Toyzz Shop Deneyimi "Toyzzshop.com Kullanıcısı" 02 Ağustos 2017 arkadaşımın oğluna hediye almak için bu seti seçtim, bu kadar sevineceğini bilseydim daha önce alırdım. Meğersem bu arabların kolleksiyonunu yapıyormuş, çok ideal bir hediye oldu teşekkürler toyzzshop Ürün Kalitesi Eğlendiriciliği Toyzz Shop Deneyimi

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Hot Wheels 10'lu Araba - Gri

Çocuklar için önemli çalışmalar sonucu detaylı olarak tasarlanan oyuncak çeşitleri bulunur. Hot Wheels markasına ait olan oyuncak arabalar, özel teknikler ile hazırlanır. Hot Wheels 10'lu araba - gri karışık modelleriyle çocuklar tarafından beğeni toplar. Eğlenceli vakit geçirmek için ideal olan bu oyuncak çeşitleri son derece gerçekçi görünüm sunar. 1:64 ölçekli olarak tasarlanan modeller farklı tarzda arabalardan meydana gelir. Kapı, tekerlek gibi özellikleri son derece gerçekçi olarak tasarlanan modeller sevilerek tercih edilir. Hot Wheels 10'lu araba seti avantajlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. 10 adet parça içeriği çocukların arkadaşlarıyla beraber oyun oynamasına olanak tanır. Ayrıntılı detay tasarımları keyifli oyun deneyimi sunar. Çocuklar için heyecan dolu anlar yaşanması amacıyla bu seti tercih edebilirsiniz.

  • 10 adet oyuncak
  • Kaliteli malzeme yapısı
  • Gerçeği yansıtan detaylar

Gerçek Tasarımlı Hot Wheels Araba 10’lu Ürün Özellikleri

Gerçek Tasarımlı Hot Wheels Araba 10’lu Ürün Özellikleri

Minyatür araba modellerinden meydana gelen bu set içerisinde çeşitli araçlar yer alır. Araç özellikleri özenli çalışma sonucu detaylı biçimde tasarlanır. Farklı özelliklere sahip olan araç çeşitleri kaliteli görünür. Hot Wheels 10'lu araba ürünü heyecan dolu oyun alanları oluşturmak açısından idealdir. Kaliteli tasarımı sayesinde bu set rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca küçük boyutları sayesinde arabaları dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Çocuklar için kesintisiz eğlence sağlamak amacıyla ürünlerin taşınabilir olması oldukça önemlidir. Oyun kurma becerilerini geliştirmeyi destekleyen bu set ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Renkli arabaların yer aldığı kutu içeriği son derece zengindir. Hot Wheels 10'lu araba - gri kullananlar ürünlerin kalitesi ile ilgili görüşlerini dile getirir. Müşteri memnuniyeti sağlayan bu set keyifli vakit geçirmek için idealdir. Etkileyici özellikler sunan ürünü çocuklarınız için gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Kaliteli Hot Wheels Araba 10’lu Ürün Avantajları ve Yorumları

Kaliteli Hot Wheels Araba 10’lu Ürün Avantajları ve Yorumları

Müşteriler için fazla ürün sayısına sahip olan setler oldukça avantajlıdır. Özellikle oyuncak çeşitlerinde adet sayısının fazla olması birçok açıdan fayda sağlar. Hot Wheels markasına ait olan 10 parça sayısına sahip bu set son derece avantajlıdır. Çocuklar için özel olarak dizayn edilen araba çeşitleri etkileyici bir oyun deneyimi sunar. Çocukların arkadaşları ile sosyalleşmesi açısından ideal bir araç olan bu oyuncak seti çeşitli becerilerin kazanılmasına katkı sağlar. Çocukların paylaşmayı öğrenmesi, çeşitli kurgular geliştirmesi ve el becerilerinin desteklenmesi gibi faydalar sağlayan set sevilerek tercih edilir. Hot Wheels 10'lu araba - gri yorumları ürün ile ilgili çeşitli avantajlar hakkında fikir sahibi olmak açısından yol göstericidir. Müşteri yorumları sayesinde kaliteli özellikler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca yorumlar aracılığıyla ürün ile ilgili merak ettiğiniz konuları kolayca öğrenebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Hot Wheels Araba 10’lu Ürün Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Hot Wheels Araba 10’lu Ürün Fiyatı

Hot Wheels 10'lu araba - gri fiyatı set içeriğinde yer alan oyuncakların özellikleri doğrultusunda belirlenir. Fiyatların oluşmasını etkileyen önemli faktörler arasında materyal yapısı gelir. Kaliteli ve sağlığa zarar vermeyen malzemeden elde edilen ürünler son derece güvenlidir. Bununla beraber tasarım özellikleri de fiyatların oluşmasını büyük ölçüde etkiler. Özel teknolojiler ile dizayn edilen arabalar hoş bir görüntü ortaya koyar. Çeşitli fonksiyonları sayesinde keyifli vakit geçirilmesine olanak tanıyan bu oyuncaklar son derece kalitelidir. Araba çeşitlerine ait olan parçaların tasarımı özenle gerçekleştirilir. Set içerisindeki parça sayısı da fiyatı etkiler. 10 adet parçadan meydana gelen bu set uygun alışveriş imkanı sunar. Gönderilen araba modelleri renk ve özellik bakımından değişkenlik gösterebilir. Birbirinden şık oyuncaklar çocuklar tarafından beğeni toplar. Dilerseniz bu kullanışlı seti Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.