Hoşseven Troy Fırınlı Şömine Döküm Hazneli Soba

11.080 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
14 saat 15 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.990 TL

Ürün Bilgileri

Hoşseven Troy Fırınlı Şömine Döküm Hazneli Soba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: METEHAN KAPLAN Satıcı Ünvanı: METEHAN KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4980139203
    Bu ürün METEHAN KAPLAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hoşseven Troy Fırınlı Şömine Döküm Soba Zerafetin estetik ve nostalji ile buluştuğu Hoşseven Troy Şömine Döküm Soba mekanınıza sıcaklık katmak için tasarlanmıştır.Yakılması ve temizlemesi son derece kolaydır. Isınma keyfinizin yanında yemek ve pasta börek gibi tepsi ile pişirilebilen yemekleri pişirebilir, aynı zamanda üstü ile de ısıtma ve pişirme yapabilirsiniz. Genel Özellikler Döküm yanma odası Çıkarılabilir kül çekmecesi Pişirme fırını Odun kurutma bölmesi Isıya dayanıklı seramik cam Teknik Özellikler Kalori Gücü:7,5 kW Ağırlık:68 KG Isıtma Hacmi:129 m3

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Hoşseven Troy Fırınlı Şömine Döküm Soba Kömür Odun Camlı Kuzine Uyuyan Fiyatı - Trendyol

Özellikle kış aylarında ortaya çıkan ısınma ihtiyacının karşılanması oldukça önemlidir. Bunu sağlamanın birçok yolu olsa da soba, klasik bir alternatiftir. Hoşseven Troy fırınlı şömine döküm hazneli soba 202020400 nostaljik ve estetik görüntüsü ile ortamı ısıtmakla kalmaz hoş bir görünüme de kavuşturur. Evinizin görünümüne hoş bir hava verir. Mekan dekorasyonunu farklı ve orijinal bir hale getiren bu ürün ile şık bir görünümün keyfini sürebilirsiniz. Hoşseven Troy şömine soba yakılması ve temizlenmesinin kolay olması ile de size avantaj sağlar. Üründe yer alan yanma odası kısmı özel döküm malzemeden üretilir. Oldukça dayanıklı ve kullanışlı olan bu soba sayesinde uzun süre ısınma ihtiyacınızı gidermeniz mümkün olur. Siz de hemen bu ürüne ulaşarak avantajlarından yararlanabilirsiniz.

  • Nostaljik ve estetik görünüm
  • Döküm yanma bölümü
  • Pişirme fırını özelliği

Nostaljik Görünümlü Hoşseven Troy Soba

Nostaljik Görünümlü Hoşseven Troy Soba

Kullandığınız eşyaların ihtiyacınızı karşılaması kadar görünümü de önemlidir. Ev dekorasyonunda doğru ürünleri tercih ederek daha şık hale getirmeniz mümkün olur. Hoşseven Troy fırınlı şömine döküm hazneli soba nostaljik bir görünüme sahiptir. Evinize zarif ve estetik bir hava katacak olan bu ürün ortama hoş bir stil kazandırır. Bu hoş görünümlü soba, ısıtmanın yanında yemek, börek ve tepside pişirilebilen hamur işlerinin pişmesini sağlar. Sobanın üzerinde üst ısıtma yapmanız da mümkündür. Bu yolla kestane ve çay keyfi yapabilirsiniz. Böylece kış günleriniz, sevdiklerinizle birlikte çok keyifli ve hoş bir hale gelir. Hoşseven Troy fırınlı şömine döküm hazneli soba kullananlar ürünün dayanıklı olmasından da memnun kalırlar. Siz de bu nostaljik görünümlü soba ile hem dekorasyonunuzu şık hale getirebilir hem de keyifli bir kış akşamı geçirebilirsiniz.

Hem Isıtma Hem Pişirme Sağlayan Hoşseven Troy Soba

Hem Isıtma Hem Pişirme Sağlayan Hoşseven Troy Soba

Evinizde ihtiyaçlarınızı karşılamak için kullandığınız eşyaların fonksiyonel olması avantajlı olur. Hoşseven Troy fırınlı şömine döküm soba görünümü ile evinizi güzelleştirir. Bunun yanında ısıtma ve pişirme sağlar. Ürünün döküm malzeme kullanılarak üretilmesi uzun süre kullanılmasını sağlar. Kırılma ve dökülme yapmayan döküm kısım kaliteli ve sağlamdır. Soba genel anlamda döküm yanma bölmesi, çıkarılabilir kül çekmecesi, pişirme fırını, odun kurutma bölgesi ve ısıya dayanıklı cam kısımdan oluşur. Oldukça fonksiyonel olan bu ürünü kolaylıkla kullanabilmeniz de avantaj sağlar. Hoşseven Troy fırınlı şömine soba hem ısıtma hem pişirme sağlaması ile kış günlerinizi renklendirir. Pişirme sağlamanız enerji tasarrufu yapma noktasında da size faydalı olur. Yüksek ısı verimine sahip olması ve çabuk ısınma sağlaması sobanın sevilerek kullanılmasını sağlar. Siz de birçok avantaj sunan bu fonksiyonel soba ile güzel bir kış geçirebilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Hoşseven Troy Soba

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Hoşseven Troy Soba

Temel ihtiyaçlar arasında olan ısınma oldukça gerekli ve önemlidir. Hoşseven Troy soba evinizde sıcak bir ortam oluşmasını sağlar. Dayanıklı ve fonksiyonel olması ile öne çıkan bu nostaljik görünümlü soba kış aylarını keyifli hale getirir. Sobanın gücü 7,5 kw olarak karşınıza çıkar. Isıtma hacmi 129 metreküp olan soba 68 kg ağırlığındadır. Kararma yapmayan cam kısmı da oldukça dayanıklı olan bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hoşseven Troy fırınlı şömine döküm hazneli soba yorumları sayesinde diğer müşterilerden bilgi almanız mümkün olur. Yorumlar kısmından yararlanarak bu özel sobayı kullanan müşterilerin fikirlerine erişebilirsiniz. İhtiyacınız olan eşyalara uygun fiyatlı ulaşmanız mali açıdan sizi destekler. Hoşseven Troy fırınlı şömine döküm hazneli soba fiyatlarına uygun seçeneklerle ulaşabilirsiniz. Trendyol üzerinden bu kaliteli ve hoş görünümlü avantajlı fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.