Horus Nefertem Erkek Parfüm Black Magic Edp 100 ml

1.099,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149,90 TL1.099,90 TL

Ürün Bilgileri

Horus Nefertem Erkek Parfüm Black Magic Edp 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buhara Shop Satıcı Ünvanı: BUHARA SHOP E-TİCARET GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188091200300001 Vergi Kimlik Numarası: 1880912003
    Bu ürün Buhara Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst Nota: Litchi, Armut, Bergamot, Safran, Amber
  • Orta Nota: Türk Gülü, Agar Ağacı, Tütsü, Amber Ağacı, Sedir
  • Alt Nota: Odunsu Nota, Amber, Vanilya, Fir Reçine.
  • Horus Nefertem Black Magic gerçek aşkın büyüsünü arayanlara kullandıkları andan itibaren tüm sırrını sunacak, karşı cinste yüksek ilgi uyandıracak.
  • Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak üretilmiş olan Black Magic özel kitap kutusu ve çantası ile gönderilmekte olup, paketin ilk defa sizin tarafınızdan açılacağını ve orijinal olduğunu garantileyen dış bandrole sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Baharatlı
Geri Bildirim Ver

Horus Nefertem Erkek Parfüm Black Magic EDP 100 ml

Kokular, hayatınıza yön veren, ruhsal davranışlarınızı, özgüveninizi etkileyen ve güzel kokmak için kullandığınız ürünlerdir. Toplumda hem kadınlar hem de erkekler güzel kokmak için çeşitli kokular kullanır. Bu kokular içerikleri bakımından farklılık gösterir. Horus Nefertem erkek parfüm Black Magic EDP 100 ml, kaliteli ve esansı ve kalıcılığı ile beğenilen ürünler arasında yer alır. Horus Nefertem parfüm, hem kadın hem de erkeklere özgü kaliteli kokuları tercih edilir. Uzun saatler kalıcılık sunması ve aromatik kokular içermesi, parfümden beklenen etkiyi vermeye yarar. Pek çok farklı maddeyi içerisinde barındıran ürünler, müşteri sağlığını ön planda tutarak üretilir. Şık ve estetik şişesi ile de görsel katkı sunar.

  • Kaliteli esans ve kalıcılık
  • Tüm cilt tiplerine uygun içerik
  • Estetik tasarımlı parfüm şişesi

Horus Nefertem Erkek Parfüm İçeriği

Horus Nefertem Erkek Parfüm İçeriği

Parfümler günlük hayatınızda dışarıya çıkarken sizi tamamlayan ve karakterinizi yansıtan ürünler olabilir. Özgüvenli, maceraperest, özgür ve zarif hissetmek isteyen erkekler Horus Nefertem Black Magic sayesinde bu duyguları bir arada yaşar. Parfümlerde kokular üç aşamaya ayrılır. Üst nota, natürel ve kimyasal yağlardan yapılan, kokladığımızda burna gelen uçucu kokudur. Üst notası litchi, armut, bergamot, safran ve amber kokularından oluşur. Parfümün gerçek kokusunu ortaya çıkaran orta notadır. Bu üründe orta notada Türk gülü başta olmak çeşitli esanslar kullanılır. Esanslar ile daha net ve kalıcı koku sağlanır. Kokunun tene yerleşip, orta notanın kaybolmasından sonra ortaya çıkan kokuya da alt nota denir. Odunsu nota, vanilya, amber ve fir reçine kokuları Horus Nefertem modelinin yoğun ve kalıcı olmasını sağlayan güçlü kısımdır. Ürünler, içerisinde yer alan materyallerin kalitesi ile uzun süre kalıcılık sunar.

Kaliteli Horus Nefertem Erkek Black Magic Özellikleri

Kaliteli Horus Nefertem Erkek Black Magic Özellikleri

Arkadaş ortamlarında önemli problemlerden biri aşırı terlemeyle ortaya çıkan kötü ter kokularıdır. Bu ortamlarda oluşabilecek kokuların önüne Horus Nefertem modelleri ile geçebilirsiniz. Odunsu kokusuyla çevrenizdekileri rahatsız etmeyen, kalıcı kokusu sunan bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Üretiminde kullanılan esans ve kimyasallar başta olmak üzere tüm materyaller, testlerden geçerek müşterilere sunulur. Özel gün davetlerde kullanmaya uygun olan ürün, size gün içerisinde ferahlık sağlar. Horus Nefertem erkek parfüm Black Magic EDP 100 ml kullananlar, ürün özellikleri hakkında edindikleri deneyimleri diğer müşteriler ile paylaşır. Horus Nefertem erkek parfüm Black Magic EDP 100 ml yorumlarına göz atarak, ürünleri kullanan müşterilerin deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınız olan ürünle ilgili kapsamlı bilgiye ulaşarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli esansları içerisinde barındıran parfüm ile gün içerisinde istediğiniz güzel kokuya erişebilirsiniz.

Cazip Nefertem Black Magic Erkek Parfüm Fiyatları

Cazip Nefertem Black Magic Erkek Parfüm Fiyatları

Horus Nefertem erkek parfüm Black Magic EDP 100 ml fiyatı, ürünün içeriği ve kalıcılığı göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu parfüm gün içerisinde hoş kokmanızı ve çevrenizdekilerinin dikkatini çekmenizi sağlar. Kalıcı kokusu sayesinde gün sonuna kadar ilk anki gibi kokmaya yardımcı olur. Bu parfüm içerdiği odunsu ve sıcak kokular sayesinde özgüveninizi ve ilişkilerinizi tazeler. Estetik parfüm şişesi ile her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir üründür. Erkek parfümü seçmek zor olabilir. Bu yüzden ürün, bu zorluğun üstesinden gelebileceğiniz bir seçenektir. Odunsu kokusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi seven, modayı takip eden bir üründür. Unutulmaz bir seçim olması için odunsu ve yeşillik içeren keskin notalarla harmanlanmış Horus Nefertem erkek parfüm Black Magic EDP 100 ml satın almak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.