Honor Band 6 Akıllı Bileklik - Siyah (İthalatçı Garantili) 6973316851465

649 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Honor Band 6 Akıllı Bileklik - Siyah (İthalatçı Garantili) 6973316851465

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYRAKTARETİCARET Satıcı Ünvanı: BAYRAKTAR E TİCARET BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0157086806600001 Vergi Kimlik Numarası: 1570868066
    Bu ürün BAYRAKTARETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: Honorişletim sistemi: Huawei lite işletim sistemiekran: 1.47 inç amoled ekrançözünürlük: 194 × 368 pikselpil kapasitesi: 180 mahpili şarj etme: Yaklaşık 1,5 saatpil ömrü: 14 günkayış: Silikonmalzemeler: Plastiksu geçirmez: 50 metre su geçirmezbluetooth sürümü: Bluetooth 5.0uyumluluk: Android 5.0 / ios 9.0fitness: Uyku takibi, adım sayısı, kalp atış hızı, kalori, yürüme ve koşu mesafesi kaydı, kan oksijenasyonu, yüzme, 10 önceden yüklenmiş spor modusensörler: Ivme ölçer, kalp atış hızı, truseen ™ 4.0, jiroskop, spo2, kan oksijen seviyesibildirimler: Sms, uyarılar, uzaktan telefon kontrolü, müzik kontrolü siyah honor band 6

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Adımsayar Var
  • GPS Yok
  • Elektriksel Kalp Sensörü Var
  • Kamera Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Sesli Görüşme Yok
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Var
Geri Bildirim Ver

Honor Band 6 Akıllı Bileklik - Siyah (İthalatçı Garantili)

Gelişen yeni teknolojiyle yeni ihtiyaçlar da doğar. Bu ihtiyaçlarla birlikte günlük hayatta kullanılan eşyaların fonksiyonları değişir ve gelişir. Bunlar içinde kol saati ve bileklikler de bulunur. Teknolojinin de katkısıyla kol saatleri yalnızca zamanı gösteren bir araç olmaktan çıakr. Bileklikler ise estetik görünümleri dışında çok daha fazlasını yapabilirler. Honor Band 6 akıllı bileklik - siyah (ithalatçı garantili) de yeni teknolojiyle gelişmiş bir üründür. Kişilere bir bileklikten beklentilerini sunar. Sahip olduğu özellikleri sayesinde hayatı kolaylaştırmayı amaçlar. Spor aktivitelerini takip etmekte yardımcı olması ile birlikte kalori hesabı, kandaki oksijen seviyesini ölçme gibi imkanları ile sağlığınızı da düşünür. Suya dayanıklılığı bulunan Honor Band 6 siyah akıllı bileklik (ithalatçı garantili), yüzme aktivitelerinde de kullanılabilir.

  • Kalp atış hızı sensörü
  • Suya dayanıklılık
  • SpO2 monitörü ile kandaki oksijen seviyesini ölçme

Honor Band 6 Siyah Akıllı Bileklik Özellikleri

Honor Band 6 Siyah Akıllı Bileklik Özellikleri

Honor Band 6 akıllı bileklik, birçok özelliği sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Sporu kolay hale getiren aktivitenin takibini, izlemesini, tanımlamasını yapmasının yanında çoklu spor modu, kronometre ve mesafe ölçer gibi imkanlara sahiptir. Batarya kapasitesi 180 mAh’dır. Bu da modelin uzun süre şarj edilmesine gerek olmadan kullanılabilmesini sağlar. 50 metreye kadar su geçirmemesi sayesinde yüzme ve su sporlarında pratik bir tasarımdır. Bu yönüyle Honor Band 6 akıllı bileklik - black oldukça tercih edilen bir cihaz olur. Kalp atış hızı sensörü ile birlikte içinde bulunan uyku monitörü, kalori hesaplama gibi özellikleri müşterilerin sağlıklarını düzenli kontrol edebilmelerine yardım eder. Hızlı şarj fonksiyonu ile 10 dakikada 3 günlük şarj elde edilebilir. Bu da kısa süre ürünü şarj ederek günlerce kullanabilmenizi sağlar.

Hayatı Kolaylaştıran Honor Band 6 Siyah Akıllı Bileklik

Hayatı Kolaylaştıran Honor Band 6 Siyah Akıllı Bileklik

Honor akıllı bileklik, birçok avantaja da sahiptir. Başta koşu, yürüyüş, yüzme gibi desteklediği aktiviteleri olmak üzere kürek çekme, bisiklet, fitness sporlarında da kullanışlıdır. İçinde bulunan adım sayar, kronometre, mesafe ölçer ve çoklu spor modu özellikleri sayesinde müşterisine kaliteli ve pratik bir deneyim sunar. Kadın sağlığı takibi yapması ise artı yönlerinden biridir. Sahip olduğu Telefonumu Bul servisi sayesinde telefonunuza nerede olursa olsun ulaşabilmenizi sağlar. Aynı zamanda kamera kumandası, müzik çalar kontrolü, çağrı reddetme ve alarm uygulamaları ile hayatınızı birçok yönden kolaylaştırır. Dikdörtgen şeklindeki ekranı 16M renk sayısıyla 1.47 inç boyutundadır. Bunların yanında 194 x 368 piksel çözünürlüğüyle kaliteli bir görüntü teknolojisi bulunur. Silikon malzemeden üretilmiş olan kordonu ise oldukça konforludur. Ek olarak değiştirilebilir kordon özelliğine de sahip olmasıyla size kolaylık sağlar.

Honor Band 6 Siyah Akıllı Bileklik Fiyatları ve Yorumları

Honor Band 6 Siyah Akıllı Bileklik Fiyatları ve Yorumları

Honor Band 6 siyah akıllı bileklik (ithalatçı garantili) fiyatı da bu özellik ve avantajlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Bir akıllı bileklikte olması gereken her imkana sahip bu cihaz, müşterisinin hayatını pratikleştirmeyi amaçlar. Modelin içinde bulunan spor ve aktivite servisleri yaptığınız etkinlikleri takip etmenize yardımcı olur. Li-polymer teknolojisine sahip olan bataryası, kısa süre şarj edildikten sonra bile günlerce pil dolumuna gerek olmadan çalışabilir. Tasarımın batarya süresi az kullanımda 14 gün, ortalama kullanımda ise 240 saate kadar dayanabilir. Aynı zamanda cihaz, farklı işletim sistemlerinde çalışabilme imkanına sahiptir. AMOLED teknolojiye sahip ekranı dokunmatik olması sayesinde kolay kullanılır. Bu özelliklerin yanında modelin estetik ve şık bir görünümü vardır. Her yönden kullanışlı, birçok avantaja ve özelliklere sahip ürünü Trendyol üzerinden uygun bir fiyata bulabilirsiniz. Dilerseniz Honor Band 6 siyah akıllı bileklik (ithalatçı garantili) yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.