Hometech HT1050 SE HD Uydu Alıcı

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hometech HT1050 SE HD Uydu Alıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bul gelsin Satıcı Ünvanı: İBRAHİM HALİL AKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0360199365
    Bu ürün bul gelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hometech HT1050 SE HD Uydu Alıcı

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi HD Ready
  • Wi-Fi Özelliği Yok
  • Ethernet Yok
  • USB Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Hometech 110240776 HT1050 SE HD Uydu Alıcı

Hometech HT1050 SE HD uydu alıcı sayesinde günlük televizyon kullanımınız çok daha kolay bir hâl alır. Bu ürün ile dilediğiniz kanallara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hızlı kanal geçişi yapmanızı sağlayan bu uydu alıcı, pratik bir kullanım vadeder. Söz konusu ürün, tasarım ayrıntıları sayesinde de dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Kompakt tasarımı ile fazla yer kaplamaz. Bu cihazı televizyonun dilediğiniz bir kenarına rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Siyah renkli bu küçük kutu sayesinde yüksek çözünürlüklü yayınları izlemek mümkün hâle gelir. Yerli ve yabancı yüzlerce kanalı keyifli bir şekilde izleyebilmek için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Hometech HT1050 SE Full HD uydu alıcının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • 5000 kanal
  • 1 adet USB 2.0 bağlantısı
  • Analog ya da dijital olarak ayarlama yapma imkanı

Hometech HT1050 SE HD Uydu Alıcısının Özellikleri

Hometech HT1050 SE HD Uydu Alıcısının Özellikleri

Hometech HT1050 SE HD uydu alıcı, son derece donanımlı bir cihazdır. Bu ürün, kullanıcılara HD kalitesinde görüntü sunar. Bu sayede sevdiğiniz programları çok daha net ve canlı bir biçimde izleyebilirsiniz. Uydu alıcıyı analog ya da dijital olarak ayarlamak mümkündür. Söz konusu cihazın ışık, ses ve kontrast gibi ayarlarını ekran üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu ürün, DVB-S2 dijital sinyal format sistemine sahiptir. Buna ek olarak NTSC ve PAL olmak üzere iki adet analog sistemi de mevcuttur. Hometech HT1050 SE Full HD uydu alıcısında 1 adet USB 2.0 bağlantısı bulunur. Cihaz, teletekst fonksiyonuna da sahiptir. Tüm bu fonksiyonel özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Hometech HT1050 SE HD Uydu Alıcısının Kanal Kapasitesi Nedir?

Hometech HT1050 SE HD uydu alıcı, 5000 kanala sahiptir. Bu kanallarda müzik, dizi, film, spor ve pek çok türde program bulmak mümkündür. Dilediğiniz kanalı açıp istediğiniz programları HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Geniş kanal yelpazesi sayesinde sıkılmadan saatler boyunca ekran başında keyifli zaman geçirmeniz mümkün olur. HT 1050 SE HD uydu alıcısında elektronik program rehberi de vardır. Bu özellik sayesinde hangi kanalda ne olduğunu görebilirsiniz. Bunun yanı sıra beklediğiniz programların saatlerini öğrenmek de mümkündür. Kullanıcılara pek çok kanal ve program seçeneği sunan bu uydu alıcı, son derece kullanışlı bir üründür. Hometech HT 1050 SE Full HD uydu alıcısı ile farklı kanallar keşfedebilirsiniz.

Hometech HT1050 SE HD Uydu Alıcısı Nasıl Kurulur?

Hometech HT1050 SE uydu alıcının kurulumu son derece basittir. İlk olarak ürünün yanında gönderilen HDMI kablosu ile cihazı televizyona bağlamanız gerekir. Ardından cihazı açıp ayarlama işlemlerine başlayabilirsiniz. Daha sonra ise söz konusu uydu alıcısının kurulumu için çanak ve motor ayarlarına göz atmanız gerekir. Uydu ve TP listelerinden uygun şıkları seçerek Hometech 1050 SE HD uydu alıcısının sorunsuz bir biçimde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Daha sonra ışık ve ses gibi izleme deneyiminizi etkileyecek unsurlara da göz atabilirsiniz. Kanal bölümünden rehberi dilediğiniz gibi düzenleyebilir, sıklıkla izlediklerinizi öne alarak sevdiğiniz programlara çok daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu uydu alıcıda saat ve dil gibi unsurları da ayarlamak da mümkündür. Dilerseniz Hometech HT1050 SE HD uydu alıcı yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kaliteli bir deneyim sunan cihaza sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.