Holle 1 Bebek Sütü 400 Gr 0-6 Ay

455 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
521,97 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Holle 1 Bebek Sütü 400 Gr 0-6 Ay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMEDİKAM Satıcı Ünvanı: EROĞLU KOZMETİK MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0366067144000001 Vergi Kimlik Numarası: 3660671440
    Bu ürün KOZMEDİKAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #No:123

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
Geri Bildirim Ver

Holle 1 Bebek Sütü 400 gr 0-6 Ay

Yeni doğmuş bebeklerin 6 aya kadar yeterli derecede beslenmeleri oldukça önemlidir. Sağlıklı devam sütleriyle bebeklerin gelişimini desteklemek son derece kolaydır. Organik yapısıyla ebeveynlerin sıklıkla tercih ettiği Holle 1, 0 ve 6 ay grubunda olan bebeklerin tüketimi için idealdir. %99 oranında organik üretildiğinden sağlıklı tüketim ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Çiftliklerden gelen sütler ile üretilen bu gıda, içerisinde birbirinden farklı sağlıklı malzeme içerir. Anne sütünün verilemediği durumlarda tercih ederek bebeğinizin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Böylelikle ihtiyaç duyulan gerekli besin ve vitaminleri kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Kolay sindirilebilir yapısından faydalanarak herhangi bir şekilde oluşabilecek kabızlık ve ishal durumunu önleyebilirsiniz. Böylelikle bebeğinizin sağlıklı bir biçimde beslenmesine katkıda bulunabilir, gönül rahatlığıyla tüketime destek olabilirsiniz. Ürünü kolaylıkla hazırlayarak bebeğinize içirebilirsiniz.

  • Organik yapı
  • Kolay sindirim
  • İdeal kilo alımı

Organik Yapısıyla Holle 1 Bebek Sütü

Organik Yapısıyla Holle 1 Bebek Sütü

Bebeklerin 6 aylık süreç içerisinde gelişmesi için gerekli vitaminlerin doğru bir şekilde karşılanması oldukça önemlidir. Organik yapıya sahip olan gıdalar sayesinde bebeğinizin gelişimine destek verebilirsiniz. Holle bebek sütü %99 organik içeriğiyle ebeveynlerin sıklıkla tercih ettiği bir gıdadır. İçerisinde bulunan sağlıklı bileşenler ile birlikte bebeğin gelişimini destekler. Birbirinden farklı vitaminler sayesinde bebeğinizin güvenle büyümesini sağlar. %100 doğal yapıya sahip olan bu ürün maksimum gıda güvenliğini sağladığından ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Probiyotik mikroorganizmaları ile bakterilere karşı tam koruma sağlar. Aynı zamanda enfeksiyon risklerini de ortadan kaldırır. Ürünü doktor kontrolünde 6. ayın sonuna kadar kullanmanız tavsiye edilir. Bu sebeple doktorunuza danışarak belirli ölçülerde ürünü kullanabilirsiniz. Siz de organik yapıya sahip olan bir takviye gıda arıyorsanız, Holle markası tarafından satışa sunulan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Kolay Sindirilebilen Holle 1 400 gr Bebek Sütü

Kolay Sindirilebilen Holle 1 400 Gr Bebek Sütü

Bebeklerin sindirim sistemi oldukça hassastır. Özellikle 6. ay sonuna kadar dikkatli bir şekilde beslenmesi sindirimi açısından oldukça önemlidir. Bu konuda size yardımcı olacak takviye gıdalar, emmeyi bırakan ya da anne sütünün yetersiz kaldığı durumlar için üretilir. Holle 1 bebek sütü 400 gr 0-6 ay arası grupta bulunan bebeklerin kullanımına uygun bir şekilde üretilir. Kolay sindirim özelliği ile herhangi bir şekilde kabızlık ya da ishal gibi durumların oluşumunu engeller. Aynı zamanda gaz sancısını da ortadan kaldırarak güvenle beslenebilmesine yardımcı olur. İçeriği oldukça sağlıklı ve organik olduğundan gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürün yağsız sütlerden üretilir. Aynı zamanda çiftlik hayvanlarının sütünden üretilerek bebeklerinizin kontrollü bir şekilde büyümesine yardımcı olur. İçerisinde balık yağı bulunan ve vitamin değeri yüksek olan bu ürün sayesinde bebeğinizin sindirimini kolaylaştırabilirsiniz.

Destekleyici Yapısıyla Holle 1 400 gr Bebek Sütü Fiyatı

Destekleyici Yapısıyla Holle 1 400 Gr Bebek Sütü Fiyatı

Bebeklerin güvenle büyüyebilmesi için destekleyici gıdaların yeri oldukça önemlidir. Anne sütünü bırakan çocukların gelişimine katkıda bulunabilmek özel içerikli gıdalar ile son derece kolaydır. Holle markası tarafından üretilen gıda, oldukça sağlıklıdır. Aynı zamanda organik yapıya sahip olduğundan destekleyici özelliği bulunur. İdeal kilo alımına katkıda bulunan bu ürün, bebeklerinizin güvenli bir şekilde büyümesini sağlar. Siz de bu gıdayı satın alarak sağlıklı bir şekilde tüketebilmelerine destek olabilirsiniz. Bununla birlikte herhangi bir gaz ve sindirim problemi yaşamadan beslenebilmelerine yardım edebilirsiniz. Ürünün fiyatı oldukça ideal olduğundan ebeveynlerin bütçesini sarsmaz. Trendyol sayesinde Holle 1 bebek sütü 400 gr 0-6 ay fiyatını inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda ürünü kolay bir şekilde satın alabilir ve ekonomik alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Böylelikle destekleyici yapıya sahip bir bebek sütü ile bebeğinizin gelişimine destek olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Holle 1 bebek sütü 400 gr 0-6 ay yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.