HOBİFLEX Epoksi Reçine Sıvı Pigment Boya Transparan 60 ml Beyaz

159,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HOBİFLEX Epoksi Reçine Sıvı Pigment Boya Transparan 60 ml Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOBİFLEX Satıcı Ünvanı: BENOBİ HOBİ VE ATÖLYE MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0164078595100001 Vergi Kimlik Numarası: 1640785951
    Bu ürün HOBİFLEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epoksi bazlı sıvı pigment boyadır .Epoksi bazlı sıvı pigment boyalar tek başına kullanılamazlar mutlaka epoksi sistemleri ile kullanılmalıdır, 60 ml tek beyaz renk fiyatıdır ,damlalık şişe ile kolay kullanım imkanı. Şisede 60 ml boya bulunmaktadır,kullanım miktarı katılacak epoksi sistemin ağırlığının en fazla %1-2 sini geçmemelidir Kullanım şekli: Öncelikli olarak epoksi reçine ile sertleştirici yeterince karıştırılarak hazırlanmalı sonrasında sıvı pigment boya damlalar şeklinde ilave edilerek istenen renk tonu elde edilmeli .Ortalama bir kaç damla ile Transparan tonlar elde edilebilirken daha fazla ilave boya ile örtücü tonlar elde edilebilecektir. Ürün görsellerindeki renk tonları dijital olarak gerçeğe en yakın şekilde hazırlanmıştır ,gerçek renklerle ton farkları olması olasılık dahilindedir,Kullanım öncesi şişenin yeterince çalkalanması renklerdirme açısından önemlidir,oda sıcaklığında ambalajında kapalı olarak saklanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver