Hobby Mlvx Çift Kişilik Ranforce Nevresim Takımı Silvia Lacivert Mlv Blsm

1.214,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.402,56 TL

Ürün Bilgileri

Hobby Mlvx Çift Kişilik Ranforce Nevresim Takımı Silvia Lacivert Mlv Blsm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobby Home Collection Satıcı Ünvanı: OZANTEKS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0650000159800015 Vergi Kimlik Numarası: 6500001598
    Bu ürün Hobby Home Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ranforce nevresim takımımız ile odanızın tarzını yansıtın. Nevresimimiz %100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. 1 cm2’de 49 tel iplik bulunmaktadır ve yumuşak kumaştan üretilmiştir. ranforce nevresim takımı hafif ve hava geçiren yapısı ile terletme yapmamaktadır. Bu gruptaki nevresim takımlarımız, hafif yapılı ve yumuşak tuşeli olması nedeni ile naif bir his verirken cilde dosttur. ranforce nevresim takımlarıyla odanızın büyüleyici şıklığına saf ve masum uykularınız eşlik etsin. Model seçenekleri: çift kişilik nevresim takımı ve tek kişilik nevresim takımı olarak 2 seçenek bulunmaktadır. Orijinal kutusu ve ambalajı ile gönderilmektedir. Ranforce nevresim takımı çift kişilik tek kişilik 1 adet nevresim 1 adet nevresim 1 adet çarşaf 1 adet çarşaf 2 adet yastık kılıfı 1 adet yastık kılıfı üretim yeri: Türkiye, denizli yıkama talimatı ürünlerinizi 40 0c’de hassas yıkama programında makinede ya da elde bol su ile yıkayınız. Yıkamada colormatik deterjan kullanmanızı tavsiye ederiz. Nevresim takımlarını ılık ütü ile ütüleyiniz. Ürünü ıslak olarak bekletmeyiniz. Yıkama esnasında açık ve koyu renkleri ayrı yıkayınız. Asla çamaşır suyu ve ağartıcı temizlik maddeleri kullanmayınız. Ürünleri makinenizde sıkıştırmadan yıkayınız. Dolu iken sıkıştırdığınızda deforme olabilir. Herhangi bir nedenle bekletilmiş ürünleri, kurutmadan önce tekrar yıkayınız ve kurutunuz. Ürünlerinizi yüksek ısıda kurutmayınız. Nevresim takımlarının tüm parçalarını kullanmadan önce yıkayınız ütüleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver