HOBBY LİFE Master Bas Kes El Rondosu Sebze Doğrayıcısı 2016st023123228553958

359 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

HOBBY LİFE Master Bas Kes El Rondosu Sebze Doğrayıcısı 2016st023123228553958

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LSTRİ Satıcı Ünvanı: ABDULSAMET ZEYD TÜRKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8800559423
    Bu ürün LSTRİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hobby life master bas kes el rondosu sebze doğrayıcısı
  • Sağlığa zararlı hiçbir madde içermez.
  • Ürünümüzün plastik parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Ürünün bıçağı paslanmaz çelikten üretilmiştir, uzun ömürlüdür.
  • Kompakt ve hafif yapısı sayesinde mutfağınızda çok az yer kaplar.
  • Iade koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver

HOBBY LİFE 2016st023123228553958 Master Bas Kes El Rondosu

Çeşitli yemekler ve salatalar yapmak için kullanılabilecek pratik ve keyifli bir mutfak aleti olan Hobby Life Master el rondosu, son dönemlerin en popüler ürünlerindendir. Minimal tasarımı ve keskin bıçakları ile ergonomik bir kullanım sunan el rondosu, pek çok kişinin beğenisini kazanır. Hobby Life Master bas kes el rondosu sebze doğrayıcısı, yemek yaparken ya da aperitif bir şeyler hazırlarken elinizin altında bulunur. Kendisi küçük ama işlevi büyük olan bu ürün, elektrikli blenderlar ile uğraşmak istemeyenler için birebirdir. Hobby Life el rondosu, şu özellikleri ile öne çıkar;

  • Hooby Life Master el rondosu, uygulama esnasında ekstra güç gerektirmez. Sade ve basit bir mekanizmaya sahiptir.
  • 3 parçadan oluşan rondo, bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Birbirinden farklı pek çok sebzeyi, en ideal boyutta keser.

Hobby Life Master El Rondosu Dayanıklı Mı?

Hobby Life Master El Rondosu Dayanıklı Mı?

Birinci sınıf kaliteden oluşan plastik parçaları ve paslanmaz çelik bıçağı ile Hobby Life Master mavi bas kes el rondosu sebze doğrayıcısı, mutfağınızın favori ürünü olmaya adaydır. Yemeğinize koyacağınız sebzeleri doğramak için ya da güzel bir salata hazırlamak için tercih edeceğiniz söz konusu el rondosu, dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Sert bir malzeme olan çelikten üretilen bıçakları, aşınma ve yıpranma gibi olumsuzluklara karşı dirençlidir. Uzun süreli kullanımlarda dahi keskinliğini kolay kolay kaybetmeyen bıçakları, her defasında sizlere aynı kaliteli deneyimi yaşatır. Tek bir el hareketi ile çeşitli gıdalarınızı doğrayan bu ürün, sağlam yapısı ile mutfağınızın daimi üyesi olur.

Hobby Life El Rondosu Hangi Besinleri Çekmek İçin Uygundur?

Hobby Life El Rondosu Hangi Besinleri Çekmek İçin Uygundur?

Yemek hazırlığı yaparken, sebzeleri doğramak bazen zahmetli gelebilir. Bu noktada, Hobby Life Master bas kes el rondosu sebze doğrayıcısı, yemeklerinize ekleyeceğiniz sebzeleri hazırlamak için yararlanabileceğiniz oldukça kullanışlı üründür. Soğan, biber, domates, salatalık gibi sebzeleri en başarılı şekilde doğrayan ürün, yalnıza sebzeleri doğramak ile yetinmez. Aynı zamanda muz, çilek, kivi, ananas gibi meyveleri de istediğiniz boyutlarda doğrayabilir, kuru meyve ve kuruyemişleri parçalamak için kullanabilirsiniz. Dilerseniz, sabah kahvaltıya güzel bir menemen hazırlamak için bu ürünü tercih edebilir, dilerseniz de el rondosu ile mevsim meyvelerini küçük küçük doğrayarak meyveli yoğurt yapabilirsiniz.

Hobby Life Master El Rondosu Teknik Özellikleri Nedir?

Hobby Life Master El Rondosu Teknik Özellikleri Nedir?

Bıçak ve kesme tahtası kullanmadan konforlu bir doğrama yapma imkânı sunan ürün, enerjiden ve zamandan tasarruf etmenin en kısa yolunu gösterir. Hobby Life Master el rondosu, 3 parçadan oluşan mekanizmasıyla kolay bir kullanıma sahiptir. Oldukça keskin olan paslanmaz çelik bıçakları, sert sebze ve meyveleri en başarılı şekilde doğrar. Sağlıklı plastikten üretilen diğer parçaları ise bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği sayesinde kolayca temizlenir. Tek el ile üzerine basılarak çalıştırılan el rondosu, fiziksel güç kullanımını minimuma indirirken, maksimum düzeyde performans elde etmenizi sağlar. Hobby Life Master bas kes el rondosu sebze doğrayıcısı yorumlarında kullanıcılar, bu ürünün günlük hayatta kurtarıcı mutfak eşyalarından biri olduğunu belirtir. Hobby Life el rondosunun teknik özelliklerini keşfetmek ve mutfağınızda söz konusu rondonun pratikliğine yer vermek için Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla siparişinizi oluşturabilirsiniz. Aradığınız ürünü ekonomik fiyatlarla beğeninize sunan Trendyol, kullanıcı dostu site tasarımıyla keyifli alışveriş deneyimi sunar. Siparişinizi oluşturduktan sonra ürün sorunsuz bir şekilde adresinize ulaştırılır.