Hleks Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker

101,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hleks Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETPticaretcom Satıcı Ünvanı: ETP PAZARLAMA KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381101100300001 Vergi Kimlik Numarası: 3811011003
    Bu ürün ETPticaretcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hleks Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker 40'lı Çocukken Yediğimiz Lezzetler 80’li 90’lı Yılların En Güzel Lezzetleri ve Oyuncakları Nostaljik Lezzetler Farkıyla Sizlerle Nostalji Ek İşimiz DEĞİL ASIL İşimizdir Diğer Nostaljik Ürünlerimiz İçin Mağazamızı Ziyaret Edebilirsiniz
Geri Bildirim Ver

Hleks Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker

Patlayan şekerler birçok insanın çocukluğundaki unutulmaz eğlenceli anların bir parçasıdır. Hleks Shoogy Boom kolalı patlayan şeker sizi dönemin sıcaklığına ve keyifli günlerine tekrar götürür. Ağzınıza attığınızda patlamasıyla beraber farklı sesler çıkarır. 80’li ve 90’lı yılların vazgeçilmez abur cuburu patlayan şekeri ağzınıza attığınızda, tükürük ile beraber parçalanır ve ortaya eğlenceli bir ses çıkar. Bu abur cuburu kimi insanlar sade kimi insanlar aromalı olarak sever. Hleks kolalı patlayan şeker, içerdiği kola aroması ile sevdiğiniz aromayı oldukça lezzetli hale getirir. İçerisinde 40 adet bulunan bu ürünü nostalji gecesi düzenleyerek sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızla o dönemlerin oyunlarını oynayabilirsiniz. Ağzınıza attığınız anda sizi çocukluğunuza götüren bu atıştırmalık, size arkadaşlarınızı ve dönemin güzel vakitlerini hatırlatır.

  • Eğlenceli ve lezzetli
  • Nostalji gecelerinin atıştırmalığı
  • Lezzetli kola aromalı

Hleks Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker Özellikleri

Hleks Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker Özellikleri

Tadı ve çıkardığı sesi ile büyük küçük herkesi mutlu eden patlayan şekerler, popüler abur cuburlar arasında yer alır. Nostalji denince akla ilk olarak gelen bu atıştırmalığı yoğurda katarak tüketenler de vardır. Shoogy Boom patlayan şeker içerdiği kola aroması ile aynı anda iki farklı lezzeti bir arada sunar. Bir yandan kolanın lezzetini hissederken bir yandan da şekerin ağzınızda patlaması, sizi keyiflendirir. Ağza ilk atıldığında oldukça eğlendiren bu abur cubur, patlaması için karbondioksit içerir. Sıvı ile temas eden şeker parçalanır. Karbondioksit açığa çıkar böylece o meşhur ses duyulur. Arkadaşlarınız ile birlikte nostalji geceleri düzenleyebilir ve dönemin abur cuburlarını ikram edebilirsiniz. Birçok dönemin vazgeçilmezi patlayan şekerler herkesi keyiflendirir ve neşelendirir. Tadına doyamayacağınız küçük taneler halindeki bu atıştırmalığı sevdiklerinizle birlikte afiyetle tüketebilirsiniz.

Eğlenceli Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker Avantajları

Eğlenceli Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker Avantajları

Shoogy Boom şekeri ağzınıza attığınızda patlar ve kola aroması ağzınıza yayılır. Bayramlarda bol bol alınıp ağızda patlatılan şekerler, neşelendiren anlar arasında yer alır. Tane tane olan bu şekerler, leziz kola aroması ile beraber ağızda güzel bir tat bırakırken keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Tanıdığınız küçük çocuklara anılarınızı anlatırken bir yandan geçmiş zaman abur cuburlarını ikram edebilirsiniz. Eski bayramlarda çocukların nasıl eğlendiklerini ve neler yediklerini anlatabilirsiniz. Bu ürün, eğlenceli formülü ile her yaştan müşteriye hitap edebilir. Sadece tüketmek için değil, deney yapmak için de patlayan şekerleri kullanabilirsiniz. Küçük bir kaba 1 paket patlayan şekeri boşalttıktan sonra üzerine su dökülür. Şekerlerin nasıl patladıklarını izleyebilir ve bu sürecin nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bu sayede küçük ama faydalı bir etkinlik yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Avantajlı Hleks Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker Fiyatı

Avantajlı Hleks Shoogy Boom Kolalı Patlayan Şeker Fiyatı

Patlarken dilinizi gıdıklayarak farklı bir his bırakan şekerler, meşhur abur cuburlar arasında yer alır. Küçük kristal parçalarının patladıktan sonra ağızda lezzetli bir kola tadı bırakır. Ağzınızdan çıkan değişik seslerle eski günlere döneceğiniz bu atıştırmalığı sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Paket içerisinde 40 adet kolalı Hleks boom şeker bulunur. Güzel bir kutunun içine lezzetli atıştırmalığı ve sevdiklerinize yazdığınız mektupları koyarak onlarla paylaşabilirsiniz. Nostalji gecesi düzenleyerek kolalı patlayan şeker ile güzel vakit geçirebilirsiniz. Her yaştan insan hitap eden bu ürün, eğlenceli vakitlerin vazgeçilmezidir. Yarattığı nostaljik his ile beğeni toplar. Hleks Shoogy Boom kolalı patlayan şeker yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol üzerinden Hleks Shoogy Boom kolalı patlayan şeker fiyatına göz atabilir ve bu lezzetli şekeri uygun fiyata satın alabilirsiniz.