Doğan Kitap Camdaki Kız - Gülseren Budayıcıoğlu

124,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,70 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Camdaki Kız - Gülseren Budayıcıoğlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “küçükken çekilen acıların ateşi kolay sönmüyor, kolay unutulmuyor ve izlerini hayatımız boyunca üstümüzde taşıyoruz.”
  • Aşk yakıyor
  • Ayrılık kavuruyor
  • Aldatılmaksa hep çok acıtıyor…
  • Bize çocukluk acılarını tekrar yaşatacak kişileri gözünden tanır, başkasına değil, ona âşık oluruz. Hayat onu kendi ellerimizle buldurur bize.
  • Kaderimiz aslında doğduğumuz evlerde yazılır.
  • Yine o evlerde yaralanır, o yaralarla büyür, sonunda o yaraların bizi götürdüğü yere gideriz.
  • Ancak mutluluk her zaman o yolda değildir…
  • “bu kitapta her zamanki gibi gerçek bir yaşam hikâyesi anlatacağım sizlere.
  • Hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış camdaki kız ile bir varoş çocuğunun aşk hikâyesi bu.”
  • - dr. Gülseren budayıcıoğlu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Gülseren Budayıcıoğlu
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Camdaki Kız - Gülseren Budayıcıoğlu | Doğan Kitap

Psikiyatri bilimini romanlar ve hikayeler yoluyla insanlara ulaştırmaya çalışan son zamanların önemli yazarlarından biri olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun yeni çıkan kitaplarından biri Camdaki Kız, okuyucular tarafından büyük beğeni toplar. Hikaye ve romanlarındaki karakterlerin yaşamlarını, hastalarından tecrübe ederek kaleme alan psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, Camdaki Kız adlı eserinde de okuyucunun ilgisini çekmeyi başarır. Gülseren Budayıcıoğlu Camdaki Kız’ın konusu çocuklukta yaşanılan olayların ileriki yaşlarda insanların üzerinde ne gibi izler bırakacağını anlatır. Son derece etkileyici ve sürükleyici bir eser olan Camdaki Kız kitabı, her geçen gün okuyucularının sayısının ve ilgisinin arttığı bir eser olmakla dikkat çeker. Okuyucuları tarafından genellikle başucu kitabı olarak nitelendirilen eser son derece önemlidir. Her türlü hayata dokunabilecek türden olan kitabı rahatlıkla okuyabilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Dikkat çeken olaylar
  • Gerçek bir yaşam hikayesi

Dikkat Çeken Hikayesiyle Camdaki Kız Kitabı

Dikkat Çeken Hikayesiyle Camdaki Kız Kitabı

Hastalarının hayat hikayesiyle muhteşem bir kurgu yaratan psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu oldukça akıcı bir anlatıma sahip olan Camdaki Kız adlı eseriyle okuyucuların ilgisini çeker. Gerçek bir yaşam hikayesinden esinlenerek kaleme alınan eser, farklı kişiliklere sahip pek çok okuyucunun hayatına etki edebilecek türdendir. Her yaş grubundan okuyucuyu bir araya getirebilen bir içeriğe sahip olan Gülseren Budayıcıoğlu Camdaki Kız okuyucuları tarafından fazlasıyla ilgi gören bir eserdir. İlgi çekici içeriği sayesinde her okuyucunun hikayede kendi hayatından bir parça bulmasını sağlayan Camdaki Kız konusu her yaştan okuyucuya hitap eder. Küçüklükte yaşananların gelecekte hayata nasıl etki edeceği konusunu işleyen yazar, fazlasıyla etkileyici ve sürükleyici bir eser kaleme alır. Okuyucuların hayatlarına dokunan Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu, başucu niteliğinde bir eser olmasıyla da dikkat çeker.

Camdaki Kız Kitabı İçeriği

Camdaki Kız Kitabı İçeriği

Gerçek bir yaşam hikayesinden esinlenilerek yazılan kitap oldukça iyi bir kurguya sahiptir. Okudukça okuyucunun merakını uyandıran eser kimi zaman üzen kimi zaman da güldüren olaylar içerir. Düşündürücü ve öğretici içeriğiyle okuyucuları tarafından sıklıkla tavsiye edilen bir eserdir. Farklı yaşamlara dokunan eser oldukça etkileyicidir. Aklınızı başınızdan alacak içeriğiyle bir oturuşta bitirebileceğiniz kadar sürükleyici olan Doğan Kitap Camdaki Kız, her kesime hitap eder ve öğretici yönüyle insanların hayatlarına olumlu yönde katkı sağlar. Türk edebiyatında okunması gereken kitaplar listesinde yerini alan eser elinize alınca bırakamayacağınız kadar akıcı bir dille yazılmıştır. İçerdiği sürükleyici olaylar ve yazarın muhteşem anlatımı sayesinde tek solukta okunabilecek türden bir eserdir. Okurken hiç sıkılmayacağınız ve bitirdikten sonra etkisinden bir süre çıkamayacağınız Camdaki Kız eseri aynı zamanda yalın bir anlatım diline sahiptir.

Doğan Kitap Camdaki Kız Fiyatları ve Yorumları

Doğan Kitap Camdaki Kız Fiyatları ve Yorumları

Okuyucuları tarafından sıklıkla tavsiye edilen ve beğenilen bir eserdir. Gülseren Budayıcıoğlu her kitabındaki sürükleyici ve etkileyici anlatımıyla pek çok kişinin gönlünde yer edinmiş olan bir yazardır. Camdaki Kız kitabı yorumlar kısmı İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olmanızı sağlar. Deneyimli müşterilerin yorumları, değerlendirmeleri ve puanlamaları sayesinde doğru alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Müşterilerin yaptığı bilgilendirmeler sayesinde ürün hakkında pek çok konuda fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sayede yapacağınız alışverişten memnun kalma ihtimaliniz artar. Aynı zamanda Camdaki Kız fiyatları oldukça uygundur. Bir kitaptan daha fazlası olan bu esere bütçenize uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Cep yakmayan fiyatlar sayesinde oldukça akıcı ve dünyanızı değiştirebilecek nitelikte muhteşem bir kitaba sahip olabilirsiniz. Uygun fiyatlı Camdaki Kız kitabına Trendyol aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.