Hız Yayınları Tyt Temel Ve Orta Düzey Paragraf Deneme

220 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları Tyt Temel Ve Orta Düzey Paragraf Deneme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARI KİTABEVİ VE KIRTASİYE TİCARET LİMİT Satıcı Ünvanı: ARI KİTABEVİ VE KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Iğdır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074118380700001 Vergi Kimlik Numarası: 0741183807
    Bu ürün ARI KİTABEVİ VE KIRTASİYE TİCARET LİMİT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TYT PARAGRAF TEMEL VE ORTA DÜZEY DENEME Soru Bankamız Temel, Orta, İleri Düzey ve Yeni Nesil testlerden oluşmaktadır. Soru Bankamızda Temel, Orta, İleri Düzey testlerde de 5. ve 10. sorular Yeni Nesil sorulara uygun hazırlanmıştır. Soru Bankamız ÖSYM tarafından açıklanan sınav sorularına paralel ve güncel sorulardan oluşturulmuştur. Yazar adı : HIZ YAYIM KURULU Cilt Bilgisi: Karton KAPAK Basım Tarihi: EKİM 2020 Sayfa Sayısı: 210 Kitap Boyutları: 19,5x27,5 ISBN No: 978-625-7750-19-6

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız Yayınları TYT Temel ve Orta Düzey Paragraf Deneme

Sınav dönemindeki çocukların deneme çözmesi oldukça önemlidir. Paragraf soruları kafa karıştırıcı olduğundan sınava yakın zamanlarda birbirinden farklı soruların çözülmesi gerekir. TYT sınavına hazırlanan çocukların kendini geliştirebilmesi de oldukça önemlidir. Hız Yayınları tarafından uzman kadro ile hazırlanan TYT temel ve orta düzey paragraf deneme birbirinden farklı soru tipi içerir. Böylelikle çocuklar hem zor hem de kolay sorulara alışmış olur. ÖSYM sistemine uygun bir şekilde hazırlanan bu deneme kitapçığı müfredata da uygundur. Bu sayede işlenen konuların ardından da çözülebilir. Ayrıca öğrenciler, kendilerine özel süre tutarak hızlarını artırabilirler. Video çözümlerinin de bir CD içerisinde yer aldığı bu kitap sayesinde çözemedikleri soruları çözme imkanı elde edebilirler. Siz de sınav döneminde bulunan çocuklarınızın kendini geliştirmesi için bu kitabı alabilirsiniz.

  • ÖSYM sistemine uygun
  • Farklı soru çeşitleri
  • Video çözümlü

ÖSYM Sistemine Uygun Hız Yayınları Deneme

ÖSYM Sistemine Uygun Hız Yayınları Deneme

Sınava hazırlanan çocukların müfredata uygun içeriklerle hazırlanan soruları çözmeleri oldukça önemlidir. Özellikle paragraf sorularında takılan çocukların belirli denemelerden oluşan kitapları alması gerekir. Hız Yayınları TYT deneme setleri arasında bulunan paragraf deneme kitabı, temel ve orta düzey soruları içerir. Böylelikle çocuklar kolaydan zora doğru paragrafları çözerek kendilerini geliştirebilirler. ÖSYM sınav sistemine uygun olan bu kitap, uzman kadro ile hazırlanır. İçerisinde bulunan cevaplar tamamen doğrudur. Böylelikle çözemediklerinde cevap anahtarına bakarak, takıldıkları yerleri, kontrol edebilirler. Aynı zamanda birbirinden farklı soru tipleri sayesinde her türlü zorluk düzeyine kendilerini alıştırırlar. Yeni nesil sorularla hazırlandığından ÖSYM tarafından açıklanmış güncel paragrafları çözme imkanı elde ederler. Siz de ÖSYM’ye uygun olan bir deneme kitapçığı satın almak istiyorsanız Hız Yayınları tarafından uzman kadro ile hazırlanmış bu kitabı tercih edebilirsiniz.

Video Çözümlü Hız Yayınları TYT Paragraf Denemesi

Video Çözümlü Hız Yayınları TYT Paragraf Denemesi

Kitapçık halinde satışa sunulan denemelerin çözümleriyle birlikte oluşturulması oldukça önemlidir. Paragraf soruları çözerken bazı öğrenciler zorlanabilir. Bu zorluğun üstesinden gelebilmek adına satışa sunulan denemelerin cevaplarının da olması gerekir. Hız Yayınları tarafından satışa sunulan bu kitap, video çözümleriyle satışa sunulur. Böylelikle öğrenciler takıldığı yerlerde videolardan yardım alabilir. Bununla birlikte sınava verimli bir şekilde hazırlanabilirler. Ürün içerisinde konu özeti de bulunur. Bu sayede hızlı bir şekilde konuların üzerinden geçilebilir. Sınavın son zamanlarında bu kitap, size oldukça fayda sağlar. Kitabı daha önce satın alan öğrenciler video çözümlerinden oldukça memnudur. Siz de video çözümü, kısaltılmış konu özetleri ve soru içeren bir kitap satın almak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Hız Yayınları TYT temel ve orta düzey paragraf deneme yorumları ile güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Hız Yayınları TYT Paragraf Deneme Kitabı

Uygun Fiyatıyla Hız Yayınları TYT Paragraf Deneme Kitabı

Deneme halinde satışa sunulan kitapların birbirinden farklı soru çeşidi içermesi son derece önemlidir. Yeni nesil sorularla hazırlanan kitaplar öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Hız Yayınları TYT temel ve orta düzey paragraf deneme kitabı, farklı soru tipleriyle hazırlanır. Bununla birlikte son derece hızlı bir şekilde sınava hazırlar. Aynı zamanda video çözümü de bulunduğundan takıldığınız yerlerde size yardımcı olur. Keskin görüntü kalitesi sunan CD içerisinde yer alan çözümler sayesinde, soruların mantığını anlayabilir ve kolaylıkla çözüme kavuşturabilirsiniz. Bununla birlikte herhangi bir yardıma ihtiyaç duymazsınız. Kaynak, öğrencilerin bütçesini sarsmamak adına avantajlı fiyata sahiptir. Hız Yayınları TYT temel ve orta düzey paragraf deneme fiyatı hakkında bilgi alabilmek için Trendyol’dan yararlanabilirsiniz. Böylelikle avantajlı fiyatından yararlanabilir, farklı soru çeşitleriyle çözüm olanaklarınızı genişletebilirsiniz.