Hız Yayınları 8. Sınıf Lgs 600 Soruda Ilk Dönem Tekrarı 2021

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları 8. Sınıf Lgs 600 Soruda Ilk Dönem Tekrarı 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boğaziçi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AKİF ÖZDİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2584167063200001 Vergi Kimlik Numarası: 6830181202
    Bu ürün Boğaziçi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimizin tümü günceldir. Siparişlerinizde en son baskı kitaplar gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız Yayınları 8. Sınıf Lgs 600 Soruda İlk Dönem Tekrarı

Lgs, ortaokuldan liseye geçerken öğrencilerin girdiği bir sınavdır. Lise tercihi yapabilmek için zorunlu olarak girilmesi gerekmektedir. Başarı ölçme sınavı olarak da adlandırılmaktadır. Her yıl belirli tarihlerde yapılmaktadır. İlköğretimden ortaöğretime geçiş sınavı olarak da adlandırılmaktadır. PISA ve TIMSS soruları gibi beceri temelli sorular sorulur. Mantık ve bilgi harmanlanarak sorulmaktadır. Sınav, 8. Sınıf eğitim ve öğretim programları esas alınarak hazırlanmaktadır. Kitapçık sözel ve sayısal olmak üzere iki kısımdan oluşur. Sözel kısım 50 sorudan oluşmaktadır. 50 soruya 75 dk süre verilmiştir. Sayısal kısım 40 sorudan oluşmaktadır. 40 soruya 80 dk verilmiştir. Böyle önemli bir sınav için yardımcı kaynak kullanmak başarıyı da getirmektedir. İlk dönem konuları tekrarı için Hız yayınları 600 soruda Lgs ilk dönem tekrarı kitabı üretilmiştir. Kaliteli soruları ile başarı seviyesini ölçülmesi hedeflemiştir.

  • 600 Soru
  • İlk Dönem Tekrarı
  • Lgs

Hız Yayınları 8. Sınıf 600 Soruda İlk Dönem Tekrarı

Hız Yayınları 8. Sınıf 600 Soruda İlk Dönem Tekrarı

Sınav 1. ve 2. dönemi kapsamaktadır. Hem 1. dönem hem de 2. dönem için ayrı ayrı genel tekrar yapmak yararlı olacaktır. Hız yayınları Lgs ilk dönem tekrar kitabı birinci dönemin tüm ders ve konularını içermektedir. Hız yayınları 600 soruda Lgs ilk dönem tekrarı cevap anahtarı kitapta mevcuttur. Kitaptaki sorular genel tekrar temalı yazılmıştır. Toplamda 600 sorudan oluşur. Hız yayınları 8. sınıf 600 soru çözümleri de bulunmaktadır. Soruyu işaretledikten sonra çözüm sayfasına göz atmak da yarar vardır. Konu ve soru dağılımlarını MEB kitabı ile paralel işlemektedir. Birinci dönem ve ikinci dönem için ayrı kitaplar oluşturulmuştur. Sorular, sınav sorularına paraleldir. Hız yayınları ilk 600 soru 8. sınıf mezunları için sınavdan önce çözülmesi gereken soruları içerir. Her kitaplıkta bulunması gereken bir soru bankasıdır.

Hız Yayınları 8. Sınıf 600 Soruda Lgs İlk Dönem Tekrarı Kitap İçeriği

Hız Yayınları 8. Sınıf 600 Soruda Lgs İlk Dönem Tekrarı Kitap İçeriği

Kitapta her dersten 100 soru bulunmaktadır. Her sene soru içerikleri ve baskısı güncellenmektedir. Sayısal kısım için fen bilgisi ve matematik soruları mevcuttur. Sözel kısımda ise Türkçe, İngilizce, inkılap tarihi ve din kültürü soruları mevcuttur. Hız Yayınları 8. sınıf Lgs 600 Soruda İlk Dönem Tekrarı kitabı özenle paketlenmektedir. Dış kapak rengi olarak sarı renk kullanılmıştır. Sorular kuşe kağıda basılmıştır. Soru analizleri yeni nesil sorulara paralel olarak hazırlanmıştır. Hız yayınları 600 soruda Lgs kitabı sınav stratejisinde ilerlemektedir. Konu ve soru dağılımını temelden işlemektedir. Soru çözümleri oldukça detaylandırılmıştır. Detaylı soru çözümleri ile her öğrenciye özel kılavuz kitap haline gelmektedir. Sayfamızdan kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.

8. Sınıf Lgs 600 Soruda İlk Dönem Tekrarı 2021 Yorumları

8. Sınıf Lgs 600 Soruda İlk Dönem Tekrarı 2021 Yorumları

Kitap tamamen öğrenci ve sınav odaklı oluşturulmuştur. Yorumlara bakıldığında sınava en yakın soru tarzını yakaladığı belirtilmiştir. Hız yayınları 600 soruda Lgs ilk dönem tekrarı çözümleri de beğenilmektedir. Çözümlü soruların detaylı oluşu her öğrenciye hitap etmektedir. Çözümlerde konuyu sıfırdan anlatıyor oluşu oldukça takdir edilmektedir. Paketlemenin oldukça özenli olması memnuniyet konusu olmuştur. Kitabın içeriği tatmin edicidir. İçerik haricinde görsele de gerekli özen gösterilmiştir. Göze hitap eden ve dikkat çeken bir tasarıma sahip olduğu yorumlarda açıkça belirtilmiştir. Kullanılan kağıt üretimin en kaliteli kağıdıdır. Yorumlar incelendiğinde kağıt kalitesinin soru çözümüne teşvik ettiği belirtilmektedir. Kitap, soru kalitesi ile sınıfta soru çözüyor havası katmayı başarmıştır. Tamamı video çözümlü ve akıllı tahtaya uyumlu olması dikkat çekmektedir.