Hız Yayınları 7. Sınıf Matematik Soru Bankası

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
202,50 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 14 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları 7. Sınıf Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. Sınıf Matematik Soru Bankası Hakkında Titiz ve kapsamlı bir çalışmanın ürünü olan bu kitap, oldukça geniş bir soru yelpazesine sahiptir. Bu bakımdan MEB’in öğretim programında hedeflenen tüm kazanımları edinmenizi, yazılılarda en yüksek puanları almanızı, sınavlarda karşılaşabileceğiniz tüm soru tiplerini deneyimlemenizi sağlayacaktır. Kazanım Testleri • Bilişsel alanın alt düzey düşünme becerilerini (bilgi, kavrama ve uygulama) ölçer. • Öğrencilerin yeni nesil sorulara daha yumuşak bir geçiş yapmasını sağlar. • Her konu başlığını ayrı ayrı kavratır. • Yıl boyunca işlenen ünitelerdeki kazanımları öğrencilerin edinme düzeyini yoklar. • Öğretici ve pekiştirici olup kolay, orta ve zor düzey sorulardan oluşur. Konu Tekrar Testleri • Bilişsel alanın üst düzey düşünme becerilerini (analiz, sentez ve değerlendirme) ölçer. • Çıkarım yapma, eleştirel düşünme, görsel okuma, akıl yürütme ve uzamsal becerileri geliştirir. • Günlük hayatta karşılaşılan bir dizi problemi çözmek için mantıksal düşünme tarzını geliştirir. • Çözümü keyifli ve tamamıyla yeni nesil odaklı olup kolay, orta ve zor düzey sorulardan oluşur. Yayın Evi HIZ YAYINLARI Basım Tarihi OCAK 2024 Sayfa Sayısı 224 Test Sayısı 104 Soru Sayısı 849 Kitap Boyutları 21x27,5 ISBN No 978-625-7750-46-2 Barkod No 9786257750462 KDV : %0 (7061 Sayılı Kanun’la Katma Değer Kanunu’nun “İstisnalar” a ilişkin 13. Maddesine eklenen (n) bendi ile
  • “Kültür ve Turizm Bakanlığınca yayıncılık sertifikası verilmiş yayıncılar tarafından yapılan kitap ve süreli yayınların teslimi” KDV istisnası kapsamına alınmıştır.)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız Yayınları 7. Sınıf Matematik Soru Bankası

Tüm soru tiplerini içeren bu faydalı kaynak, LİSE sınavlarına hazırlanan öğrenciler için ideal bir seçenektir. Benzer soru örnekleri içerir. Bu sayede sınava hazırlanabilirsiniz ve geçme oranınız daha da artabilmektedir. Hız Yayınları 7. Sınıf Matematik Soru Bankası 9786257750462 müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Birden fazla soru içeren kaynakların seçilmesi her açıdan öğrenciler için daha faydalıdır. Bu matematik soru bankası, öğrencilerin sınavlarını geçmelerine yardımcı olur. Öğrencilerin kullandıkları kaynaklar geleceklerini şekillendirmede önemli bir rol oynamaktadır. Bu kitap onların amaç ve hedeflerine ulaşmalarında büyük bir yardımcıdır. Hız Yayınları matematik 7.sınıf soru bankası, taşıması kolay bir ürün olduğu için her zaman, her yerde kullanılabilen, öğrencilerin dersleri anlamalarına ve sınavları geçmelerine yardımcı olur. Servis, otobüs, metro ya da arabaya seyahat halindeyken bu kaynağı kullanarak sınavlara hazırlanabilirler.

  • Eğitici
  • Kaliteli
  • Öğretici

Çözümlü Hız Yayınları 7.Sınıf Matematik Soru Bankası

Soru bankası kullanmadan önce ders çalışmak ve kaynakları kullanmak öğrenci etkinliğini artıracak ve öğrenci başarısını sağlayacaktır. Daha iyi bir geleceğe sahip olmak için öncelikle Hız Yayınları 7. sınıf matematik soru bankası ile düzenli olarak çalışmalı ve bu bilgiyi güçlendirmelisiniz. Bu kitapta öğrendiğiniz bilgileri gelecekteki yaşamınızda kullanabileceğiniz için, öğrenmeye başlamak için iyi bir yer olabilir. Bu matematik soruları bankasından başlamak, konu sapmasına yol açabilecek kötü bir seçime yol açmaz. Kitabı kullanmadan önce konuyu dikkatlice araştırmalı ve kullanım sırasında iyice anlamalısınız. Soru bankası, doğru kullanım ile size iyi bir gelecek vaat eder. Bu kaynağı doğru bir şekilde kullandıktan sonra ilerideki sınavlara hazırlanacaksınız. Hız Yayınları 7. sınıf matematik soru bankası çözümleri konuyu incelemenize ve alıştırmaları daha kolay yapmanıza yardımcı olacaktır. Bu soru bankası sayesinde hem derslerinizde hem de sınavlarınızda başarılı olabilirsiniz.

Hız Yayınları 7.Sınıf Matematik Soru Bankası Yorumları

7. Sınıf matematik soru bankası en üst düzeyde beceri ile tasarlanmıştır. Kullanım esnasında öğrencilere rahatlık ve derse odaklanmayı sağlamak amaçlanmıştır. Tüm bilimlerin babası olarak adlandırılan matematik, yalnızca bir bilim değil, aynı zamanda diğer birçok bilimin ilerlemesini teşvik etmede de rol oynar. Birkaç alt alan içermektedir. Teknolojinin ilerlemesinin ve bilim anlayışının temeli olan matematiği bilmek esas bir konudur. Bu kaynak, öğrenilen bilgileri birleştirmenize ve açıkları belirleyip ortadan kaldırmanıza olanak tanır. Hız Yayınları 7. sınıf matematik soru bankası indirim dahilinde sahip olabilirsiniz. Hız Yayınları 7. sınıf matematik soru bankası cevap anahtarı sayesinde ise yanlışlarınızı görebilirsiniz. Ayrıca Hız Yayınları 7. sınıf matematik soru bankası yorum aracılığı ile daha fazla bilgi, öneri ve püf noktaları alabilir, aklınızda kalan soru işaretlerini gerçek kullanıcı görüşlerini içeren yorum kutusu aracılığıyla giderebilirsiniz.

Hız Yayınları 7.Sınıf Matematik Soru Bankası Fiyatı

Sayfaları kolay yırtılmayan bu kitap, dayanıklılığını sağlayarak kullanıcıya avantaj sağlar. Bu matematik soru bankası kaliteli kaynaklarla derlenmiştir. Öğrencilerin kullandığı soru bankası ürünlerinin fiyatları kaliteye göre değişebilir. Ayrıca sayfa sayısına ve farklı kalınlık, inceliğe göre de değişiklik gösterebilir. Kitabın içeriği de çok önemli. Bu yönün ürünün fiyatı üzerinde doğrudan bir etkisi bulunur. Hız Yayınları 7.sınıf matematik soru bankası fiyat aralığı kampanya dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. Bu soru bankası sayesinde matematik öğrenmek artık daha kolay. Güvenilir alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden Hız Yayınları 7. sınıf matematik soru bankası satın al işlemini çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilir ve ürüne kısa bir süre içerisinde ulaşabilirsiniz.