3
Sınav Hazırlık Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Hız ve Renk Yayınları 2023 Hız Ve Renk Tyt Ayt Paragraf Soru Bankası

260 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
201 TL'ye 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız ve Renk Yayınları 2023 Hız Ve Renk Tyt Ayt Paragraf Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UniqBook Satıcı Ünvanı: UNİKOD YAYIN DAĞITIM YAZILIM VE EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892057702100001 Vergi Kimlik Numarası: 8920577021
    Bu ürün UniqBook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hız ve Renk Yayınları TYT AYT KPSS ALE199 DGS Paragraf Hız Soruları Yazar : Göksu Çetin Sayfa Sayısı : 272 Ürün Barkodu : 9786058139305

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız ve Renk Yayınları TYT AYT Soru Bankası Paragraf

Herkes çocukluğundan beri çeşitli testlere tabi tutulur. Yaşamın her alanında herkesin sınavlardan geçmesi son derece önemlidir. Bu değerlendirmeler geleceği şekillendirmede büyük önem taşıyabilir. Okulda alınan eğitimin yanı sıra çeşitli kaynaklardan destek almak başarı oranını büyük ölçüde artırabilir. Bu durum göz önüne alındığında çeşitli matbaa firmalarına faydalı olabilecek kaynak kitaplar hazırlanmaktadır. Bu yardımcı kaynaklar arasında soru bankası en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Kaliteli yayınlardan biri olan Hız ve Renk TYT Paragraf, başarılı içeriğiyle adından söz ettiriyor. Öğrenciler için oldukça faydalı olan bu yayınla başarı sağlanabilir. TYT AYT Paragraf soru bankası, kitap seçeneklerinin bir parçası olarak uzman yazarlar tarafından hazırlanmaktadır. Üniversite hazırlık serisindeki bu hız ve renk yayınları paragraf soru bankası sınavlar için çok faydalıdır. Bu soru bankası, gerçek sınavda ortaya çıkabilecek soruları öğrenmek, pekiştirmek ve uygulamak düşüncesiyle oluşturulmuştur.

  • Eğitici
  • Kaliteli
  • Öğretici

Hız ve Renk Yayınları TYT AYT Paragraf Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

Basamaklı zaman yönetimi ile ilgili oluşturulan testler öğrencilere çok önemli faydalar sağlamaktadır. Kitabın her ünitesinin başında yer alan testler, konu eksikliklerinin fark edilmesi ve önlem alınması için esastır. Soru bankası, öğrenilen bilgilerin akılda tutulmasında önemli bir rol oynar. Bu soru bankası sayesinde öğrenilen her bilgi çok kalıcı hale geliyor. Hız ve Renk Yayınları Hız ve Renk TYT AYT Hız ve Renk Soru Bankası Paragraf 9786058139305 gerçek sınav uygulama deneyimi sunar. Öğrenciler soruları çok iyi analiz ederek gerçek sınava hazırlanma şansı yakalarlar. Bu kaynak, öğrenilen materyalin pekiştirilmesine yardımcı olur ve öğrencilerin ÖSYM sorularını uyarlamalarına olanak tanır. Hız ve renk yayınları paragraf soru bankası, öğrencileri sınavlara hazırlamak için en çok satan yayınlardan biridir. Bu soru bankası yaratıcı ve nitelikli sorular içermektedir. Bu sorular yaratıcılığa odaklanır. İhtiyacınız olan bu kitap ise Hız ve Renk TYT AYT Paragraf Soru Bankası kampanya dönemlerinde ürünü avantajlı şekilde satın alabilirsiniz.

Müfredata Uygun Hız ve Renk Yayınları TYT AYT Paragraf Soru Bankası

Yeni müfredat göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Soru bankasında tüm temel kavramlar yavaş yavaş farklı şekillerde sorgulanmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatı ile uyumludur. Ayrıca özgün sınav tarzı sorularla hazırlanmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen yeni genel müfredata uygundur. TYT AYT soru bankası, öğrencilerin belirli testleri ve aşamaları geçerek kullanması için uygundur. Çocukların geleceğini etkileyen bir kitap olabileceği için hazırlık sürecin de oldukça etkilidir. Kitabı hazırlarken, öğrencilerin kitabı kolay ve hızlı bir şekilde edinmelerini sağlayan özelliklerle donatılmıştır. Hazırlık aşamasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen sınavlar detaylı olarak incelenir. Ayrıca, öğrencilere yönelik derslerin düzenlenmesine de özel önem verilmektedir. Çok fazla kafa karıştırıcı ayrıntı içermeyen Hız ve Renk TYT AYT Paragraf Soru Bankası, adayların en çok zorlandıkları soruları çözmek için bir yöntem sunar. Ayrıca Hız ve Renk TYT AYT Paragraf Soru Bankası indirim dahilinde sahip olabilirsiniz.

Hız ve Renk Yayınları TYT AYT Paragraf Soru Bankası Yorumları

Kaliteli sorular ile öğrencilerin okuma ve anlama becerileri önemli ölçüde geliştirilmektedir. Bu kitap ciltlidir. Bu özelliği sayesinde ağır değildir ve kolay taşınmasını sağlar. Soru bankasında çok fazla soru türü vardır. Ayrıca kitaptaki her bir probleme detaylı çözümlere ulaşma imkanı sağlayan detaylar da bulunmaktadır. Bu detaylar ile öğrencilerin yanlış yaptıkları soruları tespit ediyor ve adaylara nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgi veriliyor. Bu paragraf soru bankası Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre hazırlanmıştır. Öğrencinin tüm başarılarını gerçek sınavlara yansıtabileceği şekilde hazırlanan kitap, kazanılan tüm bilgileri ölçebilecek soruları içeriyor. Ayrıca öğrencilerin yorumlama yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur. Hız ve Renk TYT AYT Paragraf Soru Bankası yorum alanı üzerinden daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz. Bunun yanı sıra Hız ve Renk TYT AYT Paragraf Soru Bankası satın al işlemi için Trendyol'a göz atabilirsiniz.