HITACHI Gp3v 760watt Profesyonel Uzun Kalıpçı Taşlama

14.960 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HITACHI Gp3v 760watt Profesyonel Uzun Kalıpçı Taşlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: toolsmarketim Satıcı Ünvanı: ÖZKARDEŞLER MAKİNA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0699000634600014 Vergi Kimlik Numarası: 6990006346
    Bu ürün toolsmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 19 adet sipariş verilebilir. 19 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hitachi GP3V 760Watt Profesyonel Uzun Kalıpçı Taşlama Yüksüz hızı 7000-29000 dev/dk Uç girişi 6mm Elektronik hız kontrolü, çok yönlülük sağlayarak, plastik dahil hem yumuşak hem de sert maddelerde taşlama ve kesmeye imkan verir Sertleştirilmiş uç girişi, tüm ataşmanların doğru ve eş merkezli çalışmasını sağlar Kompakt gövde tasarımı sayesinde rahat kavranır ve ergonomi sağlar Kullanıcı güvenliği için sürgülü açma / kapama düğmesi Mil kilidi ile kolay ve hızlı aksesuar değiştirme Yan tutma kolu kullanım kolaylığı sağlar Üretim yeri Malezya Profesyonel Kullanıma uygundur Ağırlık 1,8 Kg Standart Ekipman
  • anahtar Hitachi Koki, 1920 yılında kurulmuş olup Japonya nın ilk elektrikli motorunu üreten firmasıdır. Kuruluşundan kısa süre sonra elektrikli el aletleri alanında Japonya nın lider firması olmuştur bugün ise dünyanın en büyük elektrikli el aletleri üreticilerindendir. Hayatımıza kattığı birçok teknolojik yenilikle beraber üretim sonrası dayanıklılık ve sağlamlık, ürünlerinin yüksek performans ve uzun hizmet ömrü tüm dünyaca kabul görmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Avuç Taşlamalar
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
Geri Bildirim Ver