HITACHI G23st 2200watt 230mm Profesyonel Büyük Taşlama

5.870 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.920 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.810,09 TL

Ürün Bilgileri

HITACHI G23st 2200watt 230mm Profesyonel Büyük Taşlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: toolsmarketim Satıcı Ünvanı: ÖZKARDEŞLER MAKİNA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0699000634600014 Vergi Kimlik Numarası: 6990006346
    Bu ürün toolsmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 19 adet sipariş verilebilir. 19 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hitachi G23ST 2200Watt 230mm Profesyonel Büyük Taşlama Yüksüz hızı 6600 dev/dk Maksimum Disk çapı 230mm Mil bağlantı dişi M14 Aşınma korumalı motor ile arttırılmış dayanıklılık Kilitlenmeyi önleyen flanşlar diskin kilitlenmesini önler Güçlü motor ile çok çeşitli kesme ve taşlama uygulamaları Kompakt gövde tasarımı sayesinde rahat kavranır ve ergonomi sağlar Yüksek kaliteli komütatör ve dayanıklı kömür sayesinde uzun dayanıklılık sağlar Sigortalı kömür sayesinde kömürler bittiği zaman elektrik kontağı yapmasını önler Spiral açılı dişliler daha az titreşim, daha düşük gürültü ve daha uzun kullanım ömrü sağlar En iyi soğutma için mükemmelleştirilmiş hava kanalları Mil kilidi ile kolay ve hızlı aksesuar değiştirme Çatlamaya dayanıklı muhafaza maksimum kullanıcı güvenliği sağlar Metal dişli kutusu uzun kullanım ömrü ve dayanıklılık sağlar Yan tutma kolu kullanım kolaylığı sağlar Metal ve taş, tuğla, betonda kesme Metalde taşlama, çapak alma Tel fırçalar ile metalde kazıma Zımpara diskleri ile kaba zımparalama Profesyonel Kullanıma uygundur Ağırlık 4,9 Kg Standart Ekipman
  • 230 mm muhafaza, alt ve üst disk flanşı, anahtar Hitachi Koki, 1920 yılında kurulmuş olup Japonya nın ilk elektrikli motorunu üreten firmasıdır. Kuruluşundan kısa süre sonra elektrikli el aletleri alanında Japonya nın lider firması olmuştur bugün ise dünyanın en büyük elektrikli el aletleri üreticilerindendir. Hayatımıza kattığı birçok teknolojik yenilikle beraber üretim sonrası dayanıklılık ve sağlamlık, ürünlerinin yüksek performans ve uzun hizmet ömrü tüm dünyaca kabul görmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Avuç Taşlamalar
  • Güç (Watt) 2200 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

HITACHI G23st Profesyonel Büyük Taşlama 2200watt 230 mm

Gelişen dünya şartları ile beraber dekorasyonda da büyük çaplı değişimler meydana gelmektedir. Yalnızca belli bir alan da değil duvarda, masaya kadar pek çok farklı alan da bu hızlı değişim etkisini göstermektedir. Ancak bu değişim için duvarda olan boyadan tutun masa da olan eskitme detayına kadar pek çok alanda değişiklik yapılması gerekir. Her ne kadar mobilyalar da değişim şansı olsa dahi duvar gibi sabit alanlarda bu değişimi sağlamak oldukça zor olmaktadır. Bu nedenle belirli ekipmanlara ihtiyaç duyulur. Bu ekipmanlardan biri de taşlama cihazı olmaktadır. Özellikle duvar gibi geniş ölçekli alanlarda zımpara yapmak oldukça zahmetli olması ve insan gücüne ihtiyaç duyulması nedeniyle bu gibi ekipmanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu eşyalardan biri de taşlama makineleri olmaktadır. Bu taşlama makineleri hem hızlı hem de elektrik ile çalışması ile son derece işlevsel olmaktadır. Bu büyük taşlama makinesi sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Uzun Yıllar Kullanım
  • Kolay Kullanım
  • Ürün Kalitesi

Hitachi g23st Profesyonel Büyük Taşlama 2200watt 230 mm Özellikleri

Hitachi g23st Profesyonel Büyük Taşlama 2200watt 230 mm Özellikleri

Taşlama makineleri pek çok farklı işlevi yerine getirmesi sayesinde hem çok farklı işlevlerde hem de çok farklı özelliklerde olabilmektedir. Hitachi g23st profesyonel büyük taşlama 2200watt 230 mm özellikleri de oldukça yeterli olmaktadır. Bu özelliklerin başında ise taşlama görevi gelmektedir. Taşlama işlemi hem çok önemli hem de oldukça işlevseldir. Hitachi g23st profesyonel büyük taşlama 2200watt 230 mm’nin en temel özelliği ise avuç taşlama makinesi olmamasıdır. Avuç taşlama makinelerini büyük taşlama makinelerinden ayıran en temel özellik ise disk boyutları olmaktadır. Disk boyutları büyük taşlama makinelerinde daha büyük olmaktadır. Büyük olması ile daha geniş alanlarda işlem yapmanızı kolaylaştırır. Disklerin değiştirilebilir özellikte olması ile de pek çok farklı özellikle yardımcı olur.

hitachi g23st profesyonel büyük taşlama 2200watt 230 mm içeriği

Hitachi g23st Profesyonel Büyük Taşlama 2200watt 230 mm İçeriği

Disklerin değiştirilebilir olması ile içeriğinde değişiklik olmaktadır. Özellikle pek çok farklı alanda kendine yer edinen bu disklerin en temel 3 farklı özelliği bulunur. Bu özelliklerden biri de taşlama yapmasıdır. İki farklı diski ile de kesme ve zımparalama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda ağır sanayi işlemleri için de oldukça yeterli olan bu Hitachi g23st profesyonel büyük taşlama 2200watt 230 mm’nin boyutu ile profesyonel işlemleriniz için de vazgeçilemez olacaktır. Aynı zamanda tutuş kolaylığı sağlayan yapıları ile de oldukça yeterli olan büyük taşlama makineleri oldukça işlevseldir. Aynı zamanda ağırlığı ile de oldukça kullanışlı olan Hitachi g23st profesyonel büyük taşlama 2200watt 230 mm hem sizi hem de sevdiklerinizi kullanım için bekliyor. Büyük taslama makinesi fiyatlarına göz atarak ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Hitachi g23st Profesyonel Büyük Taşlama 2200watt 230 mm Yorumları

Hitachi g23st Profesyonel Büyük Taşlama 2200watt 230 mm Yorumları

Hitachi g23st profesyonel büyük taşlama 2200watt 230 mm yorumları ile birçok kişinin kullanımı için son derece önemli olmaktadır. Özellikle kolay kavranması ve yeterli olan özellikleri ile hemen her kesimden kişi tarafından oldukça fazla yorum ve değerlendirme alan Hitachi g23st profesyonel büyük taşlama 2200watt 230 mm yorumları ile de kullanıcıların ilk tercihlerinden olmaktadır. Yalnızca belirli bir alanda değil pek çok alanda kullanım imkanı sağlayan Hitachi g23st profesyonel büyük taşlama 2200watt 230 mm’nin işlevselliği ile de oldukça beğenilmekte ve yorumlarda da açıkça belirtilmektedir. Aynı zamanda elektrik ile çalışması ile de oldukça sevilen ürün hem sizi hem de sevdiklerinizin kolay kullanımı ile çok ağır olmamakla birlikte oldukça kolay kullanım sağlaması ile de etkili olmaktadır. Aynı zamanda kolay tutuş sağlaması ile de sevilmektedir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan profesyonel taşlama makinesini hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.