Genel Markalar Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer

220,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
9 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
220,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECOR ASSİST Satıcı Ünvanı: DECOR ASSİST YARDIM VE SERVİS HİZMETLERİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK DEKORASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001109230400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011092304
    Bu ürün DECOR ASSİST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Digital Ölçü Aleti Multimetre Avometre En Kalite 001 Avometrelerin geliştirilmiş olan modeline multimetre denir. Analog ya da dijital yapılı olarak üretilen ve en yaygın kullanım alanına sahip olan bu aygıt ile DA gerilim, AA gerilim, DA akım, AA akım ve direnç ölçülebilir. Özellikler : Bu cihazlar, labaratuarlar,atolyeler ve evlerde olmak üzere pek çok alanda kullanılabilirler.
  • Her türlü elektrik-elektronik ölçümlerini rahatlıkla yapabileceğiniz dijital avometre
  • Dc/ac akım,(ı)ölçümü, gerilim(v),direnç(ohm) ölçümü
  • Diyot kontrol,kapasitör ölçümü(farat)saniyeler içerisinde yapabileceksiniz.
  • Paket İçeriği: 1 Adet Avometre
  • 2 adet kontrol probu
Geri Bildirim Ver

HIRDAVATÇIM06 Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti

Özellikle pek çok kişi için teknik cihazlar oldukça önemlidir. Bu teknik cihazlar hem iş sağlığı ve güvenliği için hem de bazı bölümlerin ders araç ve gereci olarak kullanılmaktadır. En genel ifade ile hemen her ürün kendi müşteri kitlesini oluşturmaktadır. Bu nedenle hemen her kesimden kişi için bu teknik cihazlar son derece önemli olmaktadır. Bu teknik cihazlardan biri de HIRDAVATÇIM06 Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer olmaktadır. HIRDAVATÇIM06 Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçerin adından da anlaşılacağı üzere oldukça teknik bir cihazdır. Hemen her kesimden kişiye değil belirli alanlara hitap etmektedir. Bu nedenle alanına en uyumlu cihaz olması gerekmektedir. Dilerseniz siz de dijital akım ve voltaj göstergesinin tüm özelliklerine göz atabilirsiniz.

  • İletken kablolar
  • Yeterli İçerik
  • Uzun Süreli Kullanım İmkanı

Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer Özellikleri

Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer Özellikleri

Avometre kelime anlamı itibari ile doğru akımı, alternatif akımı ve gerilimi, direnç gibi pek çok büyüklük de bu cihaz ile ölçülmektedir. Amper, volt ve ohm değerlerinin baş harfinin birleşimi ile olan avometre özellikle bu alanda uzmanlaşmış olan kişilerin sıklıkla kullanılır. Avometreler dijital göstergesi olan ve olmayan olanlar ile iki ana çeşide ayrılırlar. Özellikle akım gibi oldukça kıymetli olan alanlarda kullanılması ile son derece önemli olmaktadır. Genel olarak elektrik ve elektronik alanında çalışan kişilerce sıklıkla kullanılır. Bu alanlarda direnç ve akım gibi işlemlerin ölçümü ile uğraşılması ile son derece etkili olmaktadır. Avometreler hem oldukça işlevsel olması hem de oldukça etkili olması ile beğenilmektedir. Özellikle devrelerde yer alan elektriğin iletilmesine yardımcı olması ile oldukça sevilmektedir. Bu geçiş sırasında da anahtar rolünü Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer oynamaktadır. Akım gerilim ölçme için siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer İçeriği

Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer İçeriği

Özellikleri ile oldukça sevilen dijital avometre multimetre ölçü aleti akım voltaj direnç ölçer içeriği ile de oldukça beğenilmektedir. DA gerilim, AA gerilim ve DA akım ve AA akım olmak üzere 4 ana noktada yoğunlaşmaktadır. Yani akım ve direnç ölçebilmektedir. Bu cihazlar atölye, laboratuvarlar ve evlerde sıklıkla kullanılmaktadır. Her türlü elektrik ve elektronik cihazın ölçümünü yapmaya imkan sağlayan dijital avometre multimetre ölçü aleti akım voltaj direnç ölçer içeriği ile de sevilmektedir. Dijital avometre multimetre ölçü aleti akım voltaj direnç ölçer içeriğinde bir adet bir adet avometre ve 2 adet kontrol probu çıkmaktadır. Prob denilen ise ucu metal olan birer kablo olarak düşünülebilir. İki ucunda bulunan metallerin ölçümü yapılacak olan cihaza değdirilmesi ya da takılması ile ölçüm işlemi gerçekleştirilebilmektedir. .

Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer Yorumları

Dijital Avometre Multimetre Ölçü Aleti Akım Voltaj Direnç Ölçer Yorumları

Genellikle belli bir alana hitap etmesi nedeniyle oldukça fazla yorum ve değerlendirmeye sahip olması sayesinde oldukça beğenilen dijital avometre multimetre ölçü aleti akım voltaj direnç ölçer yorumları ile de diğer kullanıcılara son derece yardımcı olmaktadır. En genel tanımı ile daha sık olarak elektrik ve elektronik işleri ile ilgilenen kişilerce kullanılan bu ürünler son derece işlevsel olması ile de sevilmektedir. Yalnızca tek bir işlev için kullanılmaması sayesinde de pek çok farklı işlemde de etkin rol oynamaktadır. Bu nedenle oldukça beğenilen ve sıklıkla tercih edilen dijital avometre multimetre ölçü aleti akım voltaj direnç ölçer edindiği yüksek değerlendirmeler ile de adından sıklıkla söz ettirmektedir. Trendyol'da yer alan PRA-2100572-0084 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.