Hipp Organik Bebek Ekmeği 100 gr

42 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hipp Organik Bebek Ekmeği 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebekicinhersey Satıcı Ünvanı: BARIŞ BEBE ÇOCUK GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142059618300010 Vergi Kimlik Numarası: 1420596183
    Bu ürün Bebekicinhersey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6. Aydan itibaren kullanılabilir.
  • Kahvaltı ve ara öğünlerde, süt, doğal kaynak suyu veya organik meyve suyu ile yumuşatılarak bebeğe verilebilir.
  • Yüksek B1 vitamini içerir.
  • Organik tam tahıllı buğday, darı ve arpanın bir araya getirilmesiyle üretilmiştir.
  • HiPP Organik Bebek Ekmeğinin üretiminde kullanılan bütün organik bileşenler, organik tarım kurallarına sıkıca bağlı olarak üretilmiştir.
  • Bebeğiniz için olan organik bebek ekmeği paketi 100 gr dır.
  • Marka:Hipp
  • Markanın Ait Olduğu Ülke:Almanya
  • Üretim Yeri:Almanya
  • Kullanım Şekli:Bebek Maması
Geri Bildirim Ver

Hipp Organik Bebek Ekmeği 100 gr

Bebekleriniz hayattaki kıymetli varlıklarınızdır. Onlara yedirdiğiniz gıdaların katkısız ve doğal olması önemlidir. Sağlıklı beslenebilmesi gelişimini olumlu etkiler. Hipp organik bebek ekmeği 100 gr, bu konu ihtiyacınız olanı size sunmak için özel olarak üretilir. 6. ayından itibaren bebeklerinize güvenle yedirebileceğiniz bir ekmek olduğundan doyurucu ve organiktir. Bu sebeple ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir ve beğenilir. Kahvaltı ve ara öğünlerde süt, organik meyve suyu ve doğal kaynak suyu ile ıslatılarak çocuğa yedirilebilir. Yüksek oranda B1 Vitamini içerir. Bu sayede bebeğinizin kas, sinir ve kalp fonksiyonlarının sağlık gelişimine katkıda bulunur. Organik tahıllı buğday, arpa ve darının bir araya getirilmesiyle üretilir. Tamamen doğaldır içeriğiyle bebeğinize ek gıda takviye döneminde güvenle yedirebilirsiniz. Yemesi kolay, sindirimi rahattır.

  • Sağlıklı ve doğal yapı
  • Besleyici ve lezzetli
  • Yüksek B1 vitamini içerikli

Doğal Hipp Bebek Ekmeğinin Özellikleri

Doğal Hipp Bebek Ekmeğinin Özellikleri

Ek gıdaya geçiş dönemlerinde, anne babalar için gıda seçimi son derece kafa karıştırıcı ve zor bir durumdur. Çünkü bebeklerinize hem doğal hem de besleyici ürünler yedirmek istersiniz. Yiyeceklerin organik olması onların sağlıklı gelişimi için mühimdir. Hipp organik bebek ekmeği, ebeveynlerin bu noktadaki beklentilerini tümüyle karşılar. Organik içeriklidir ve besleyicidir. Tamamıyla doğal organik tahıllı buğday, darı ve arpadan üretilir. Bu sebeple son derece doyurucu ve sağlıklıdır. Aynı zamanda sindirimi kolaydır. İçerdiği yüksek B1 vitamini ile çocuğunuzun kas, sinir ve kalp fonksiyonlarının gelişiminde önemli rol oynar. 6. ayından sonra bebek ekmeği Hipp ile bebeğinizi güvenle besleyebilirsiniz. Ara öğünlerde veya kahvaltıda organik meyve suyu, doğal kaynak suyu veya süt ile ıslatıp yumuşatarak rahatça yedirilebilir. Tamamen organik olduğu için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Besleyici Hipp Organik Bebek Ekmeği 100 gr Fiyatı

Besleyici Hipp Organik Bebek Ekmeği 100 Gr Fiyatı

Hipp organik ekmek, doğal içeriği sebebi ile tercih edilir. Besleyici ve sindirimi kolaydır. Bebeğinizin gelişimine olumlu yönde katkı sağlar. İçeriğindeki B1 vitamini çocuğun kalp fonksiyonlarını güçlendirir. Kas ve sinir sistemi gelişimine katkı sağlar. Hazırlanması ve yedirilmesi kolaydır. Evinizde ya da yolculukta dilediğiniz her yerde rahatlıkla yedirebilirsiniz. Taşınması kolay paketi olduğu için hijyen bir biçimde her yere rahatlıkla taşıyabilir ve muhafaza edebilirsiniz. Organik bebek ekmeği pakti 100 gramdır. Tam tahıllı buğday, darı ve arpanın bir araya getirilmesi le üretilip kullanıma sunulur. Organik olması sebebi ile müşterileri tarafından tercih edilir ve beğeni toplar. 6. ayından sonra bebeklerinize güvenle yedirebilirsiniz. İçerisindeki bütün organik bileşikler, organik tarım kurallarına tamamen bağlı olarak üretilir. Hipp organik bebek ekmeği 100 gr fiyatı, ürünün tüm bu özellikleri göze alınarak belirlenir.

Lezzetli Bebek Ekmeği 100 gr Yorumları

Lezzetli Bebek Ekmeği 100 gr Yorumları

Ek gıdaya geçiş dönemlerinde doğal ve taze gıdalar tercih edilmelidir. Ek gıdaya başladığınız zaman besin değeri yüksek ve enerji veren gıdaları yedirmeniz tavsiye edilir. Bir çocuğun ek gıdaya adapte olması ve rahat bir geçiş dönemi yaşaması ve değişik yiyeceklere kolayca alışabilmesi açısından önemlidir. Yiyeceğin besleyici, doğal olması kadar lezzetli olması da mühimdir. Ürün, bu konudaki bütün gereksinimleri karşılayabilecek niteliklerde bir ekmektir. Tamamen organik içeriklidir. Hazırlanması ve yedirilmesi kolay, sindirimi rahattır. Lezzeti ile bebeklerin damak zevkine uygundur. Süt veya tercihinize göre organik meyve suyu veya doğal kaynak suyu ile yumuşatıp yedirebilirsiniz. 100 gramlık paketiyle saklanması, taşınması rahattır. Yüksek seviyede B1 vitamini içerir. Hipp organik bebek ekmeği 100 gr yorumları, ürünün bütün bu olumlu özelliklerine Trendyol üzerinden rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.