Hipp Unisex Bebek Organik Bebek Bisküvisi 150 gr

164,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
488,60 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hipp Unisex Bebek Organik Bebek Bisküvisi 150 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Exxen Shopping Satıcı Ünvanı: ÜMİT BARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1410218271
    Bu ürün Exxen Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hitap ettiği yaş aralığı: 6.Ay sonundan itibaren
  • Tamamen organik bileşenlerden oluşmuştur
  • Buhar ısısı ile pişirilmiştir, kanserojen madde içermez
  • Süt bileşeni içerir
  • Yumurta, soya proteini, içermez
  • Koruyucu, renklendirici ve aroma içermez
  • B1 vitamini ilavelidir
  • Gevrek yapısı sayesinde çabucak ufalanmaz veya kırılmaz ağızda kolayca dağılır ancak çene gelişimini sağlayacak kadar yoğun kıvamdadır
  • Özel kıvamı, diş çıkarma dönemindeki bebeklerin, yerken damaklarını da kaşımalarına olanak verir
  • Özel tasarımı ve lezzeti ile bebeklerin kendi başlarına yemek yemeyi öğrenmelerini hızlandırır
  • Raf ömrü : 13 ay
Geri Bildirim Ver

Hipp Unisex Organik Bebek Bisküvisi ile Sağlıklı Bebekler

Bebeklerin yaşlarına uygun besinleri yemesi oldukça önemlidir. Hipp organik bebek bisküvisi sağlıklı içeriğe sahiptir. B1 vitamini ve diğer besin değerleri açısından zengin olduğu için bebeklerin ihtiyacı olan değerleri sunar. Besleyici olmasının yanı sıra doyuruculuğuyla da ara öğünlerde tercih edilir. Özellikle bebekleri için organik besinler arayan ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alır. İçeriğinde bulunan tüm tahıllar organik tarım yöntemlerine uygun olarak yetiştirilmiştir. Pişirme yönteminden paketlemeye kadar tüm aşamaları denetleniyor. Bu sayede Hipp organik bebek bisküvisi içeriği ile bebeğiniz için tamamen güvenli bir beslenme imkânı sunar. Lezzet, içerik ve kıvam bakımından ideal olduğu için rahatlıkla bebeğinize yedirebilirsiniz. Ek gıdaya geçiş dönemi olan 6. aydan itibaren tüketime uygundur ve 12. aya kadar tüketilebilir. Yoğurt, meyve gibi diğer gıdalarla karıştırarak besin değerini daha da artırabilirsiniz.

  • Buharda Pişirme Yöntemi
  • Zengin B1 Vitamini
  • Organik İçerik

Buharda Pişen Bisküviler ile Lezzetli İçerik

Buharda Pişen Bisküviler ile Lezzetli İçerik

Özel olarak buhar teknolojisi ile pişirilen bisküviler, gevrek bir yapıya sahiptir. Bu sayede hemen dağılmaz ve bebekler kolay bir şekilde yiyebilir. Bebek bisküvisi organik özel kıvama sahip olduğu için bebeklerin diş çıkarma döneminde damaklarını kaşımalarını sağlar. Bisküvilerin boyutu bebeklerin kolayca ellerinde tutabilmesi için özel olarak hazırlanıyor. Bu sayede bisküvileri ezmeden de tüketmelerini sağlayabilir ve tek başlarına yemek yemeye alışmalarına yardımcı olabilirsiniz. Hem atıştırmalık hem de ara öğün olarak tüketime uygun olduğu için bebeğinizin açlığını bastırabilecek en iyi atıştırmalıklar arasında yer alıyor. Unisex bebek organik bebek bisküvisi 150 gr bebeklerin damak tadına, ağız ve diş yapısına, kolay tüketimlerine uygun olarak hazırlanır. Bu sayede tüm bebeklerin damak tadına hitap eder. Ayrıca evde, dışarda, her yerde bebekler bisküvileri rahatlıkla tüketebilir.

Hipp Unisex Organik Bebek Bisküvisi Yüksek Besin Değerleri

Yüksek Besin Değerleri

Tahıldan gelen vitaminleri içeren organik bebe bisküvisi oldukça besleyici ve doyurucu bir seçenektir. Özellikle zengin B1 vitamini içeriği ile bebeklerin gelişimine katkıda bulunur. Ayrıca yüksek orandaki protein miktarı ile bebeklerin günlük protein ihtiyacını karşılar. 12. aya kadar bebeklerin mineral ihtiyacını karşılama konusunda oldukça yardımcıdır. Ek gıdaya geçiş döneminde doktorlar tarafından önerilir. Bisküvilerin üzerinde bulunan şekiller, çocukların ilgisini çektiğinden beslenme saatleri daha keyifli geçer. İsterseniz ezerek, farklı besinlerle karıştırabilir veya ezmeden sade bir şekilde çocuğunuza yedirebilirsiniz. Doyurucu ve besleyici özelliği ile atıştırmalık ihtiyacını karşılar ve açlığı bastırır. Sağlıklı ve lezzetli bir öğün yapmak için unisex bebek organik bebek bisküvisi 150 gr özellikleri bebeğinize pek çok fayda sağlar. Bebeklerin hassas sindirim sistemine uygun hazırlandığı için bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

Organik Tarım ile Hazırlanan Organik İçerik

Organik Tarım ile Hazırlanan Organik İçerik

Hipp organik bebek bisküvisi içindekiler tamamen organik tarım yöntemleri ile yetiştirilir. Hem doğaya saygılı hem de yüksek besin değerine sahip gıdalar, bebeklerin gelişim dönemi açısından oldukça önemlidir. Buğday unu, buğday nişastası, yağsız süt tozu, kabartıcı gibi besinleri içeriyor. Alerjen uyarısı olarak süt ve glüten verilmiştir. İçinde herhangi bir koruyucu veya renklendirici bulundurmadığından güvenli bir seçenektir. Her bisküvi ortalama 5 gram olarak hesaplanır ve paket içinde yaklaşık 30 bisküvi vardır. 22 kcal enerji değeri ile bebeklerin enerji ihtiyacının büyük bir kısmını karşılar. Unisex bebek organik bebek bisküvisi 150 gr yorumları organik içeriğinden dolayı oldukça olumludur. Tüm tahıllar ve meyveleri kendi tarlalarında organik bir şekilde yetiştiren Hipp, hem doğaya hem de bebeklerin sağlığına saygılıdır. Bebeğinize sağlıklı ve güvenilir bir öğün hazırlamak için tercih edebilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.