Hipp 3 Organik Devam Sütü 600 gr

469,99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
469,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
473,99 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
498,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Hipp 3 Organik Devam Sütü 600 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebekonomik Satıcı Ünvanı: EMRE ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0020490462
    Bu ürün bebekonomik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hipp 3 Organik Bebek Devam Sütü 600 Gr. Özellikleri
  • - Tamamen Organik süt kullanılarak üretilmiştir. - Türkiye'deki TEK ORGANİK DEVAM SÜTÜDÜR. - Sofra şekeri içermez. - Organik süt içeriği sayesinde lezzeti diğer mamalara göre daha iyidir. Ayrıca farklı lezzetlerle tanışmış olan bebeğin gelişen damak tadı düşünülerek geliştirilmiş olan uygun bir tad profiline sahiptir. - Kolay sindirildiğinden, bebekte hazımsızlık veya gaz problemlerine sebep olmaz. - Gluten içermez. - Organik içerikli olduğundan %100 GDO'suzdur.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 300 + ml
  • Mama Numarası 3
Geri Bildirim Ver

Hipp 3 Organik Devam Sütü 600 gr

Devam sütü, anne sütüne ek olarak kullanılabilen bir takviye gıdadır. Aynı zamanda emmeyi bırakan çocuklar için de içeriği özel olarak geliştirilir. Belirli bir yaştan itibaren bebekler anne sütüne devam etmezler. Bu sebeple ebeveynler tarafından özel olarak üretilen takviye gıdalar kullanılır. Hipp 3 organik devam sütü 10. aydan itibaren kullanılabilen bir gıdadır. Tamamen organik bir yapıya ve içeriğe sahiptir. Üretiminde kullanılan süt, yüksek protein değerine sahiptir. Kolay sindirilebilen nişasta içerdiğinden herhangi bir şekilde kabızlık ve gaz problemi oluşturmaz. İlave şeker ve gluten içermeyen yapısı sayesinde sağlıklı bir tüketimi destekler. Annelerin ilk tercihleri arasında yer alan bu gıdayı satın alarak bebeklerinizin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda sağlıklı bir şekilde büyümelerine de güvenle destek olabilirsiniz.

  • %100 organik
  • Sağlıklı malzemeler
  • Kolay sindirim

Organik Yapılı Hipp 3 600 gr Devam Sütü

Organik Yapılı Hipp 3 600 Gr Devam Sütü

Devam sütleri, organik özelliği yüksek olan takviye gıdalar arasında yer alır. Bebeklerin gelişimini destekleyen bu gıdalar oldukça sağlıklıdır. İçerikleri doğal olduğundan anne sütü ile aynı görevi görür. Anne sütünü bırakan çocukların tüketimi için oldukça idealdir. Ürün, 10. aydan itibaren tüketilebilir ve bebeğinizin gelişimini destekler. Hipp 3 organik devam sütü 600 gr hacmi ile satışa sunulur. Optimum beslenme imkanı sunarak bebeğinize yeterli vitamin ve proteinleri depolar. Bununla birlikte organik içeriğe sahiptir. Üretiminde yağsız laktozsuz süt kullanıldığından sindirime yardımcıdır. D ve B2 vitamini açısından yüksek değere sahip olan bu ürün, kemik gelişiminin de desteklenmesine katkıda bulunur. Aynı zamanda ürün, beyin ve kas yapısının da gelişmesine yardımcı olur. Demir ve Omega 3 yönünden de zengin olduğundan bebeğinizin güvenle beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Sağlıklı Malzemelerden Üretilen Hipp 3 Devam Sütü

Sağlıklı Malzemelerden Üretilen Hipp 3 Devam Sütü

Sağlıklı içeriğe sahip olan devam sütü çeşitleri bebeklerin vücut gelişimlerine destek olur. Anne sütünün eksikliğinde ya da yetersiz kaldığı durumlarda tercih edilir. Her ay için özel olarak geliştirilen içeriği sayesinde birçok bebeğin tüketmesine uygun olarak üretilir. Hipp 3 organik 600 gr paketiyle ebeveynlere sunulur. 10. ayı tamamlayan bebeklerin 3. kademe gıdaları kullanması tavsiye edilir. Ürünü doktor kontrolünde ve ideal ölçülerde kullanmanız tavsiye edilir. Bebeklerin vitamin değerini yükseltmek ve gelişimine katkıda bulunmak açısından herhangi bir zararı bulunmaz. Günde en fazla 3 kere belirli ölçülerde verebilirsiniz. İçerisinde bulunan zincir yağ asitleriyle mide asidinin korunmasını ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasına sağlayabilirsiniz. Ürün, %100 organik olduğundan içerisinde destekleyici gıdalar bulunur. Bu sayede siz de bebeğinizin sağlıkla büyümesine ve gelişmesine yardımcı olabilirsiniz.

Hipp 3 Organik Devam Sütü 600 gr Fiyatı ve Yorumları

Hipp 3 Organik Devam Sütü 600 Gr Fiyatı ve Yorumları

Ebeveynler için bebeklerinin sağlıklı bir şekilde büyümesi önemlidir. Bu sebeple belirli bir yaştan itibaren ek gıdaya ihtiyaç duyarlar. Ek gıdalar, vitamin ve enerji kaynağı olduğundan gelişimlerine yüksek oranda katkıda bulunur. İdeal ebatlarda satışa sunulan gıdalar ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alır. Hipp 3 600 gr hacme sahiptir. Ürünü kolaylıkla hazırlayarak günde 3 kere bebeğinize verebilirsiniz. Paketin arkasında yer alan talimatlara uyarak pratik bir şekilde sütünüzü hazırlayabilirsiniz. Böylelikle kas ve iskelet gelişimini de destekleyebilirsiniz. İçerisinde bulunan yararlı probiyotik mikroorganizmalar sayesinde çocuğunuzun vücudunu dışarıdan gelebilecek bakterilere karşı dirençli tutabilirsiniz. Ürünün fiyatı oldukça uygun olduğundan ebeveynlerin bütçesini sarsmaz. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilirsiniz. Hipp 3 organik devam sütü 600 gr fiyatının avantajından faydalanarak bütçenizi sarsmadan satın alabilir ve güvenle bebeğinizi besleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Hipp 3 organik devam sütü 600 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.