hiper zeka 8.sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Zeka Yayınları

170 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
182 TL172 TL

Ürün Bilgileri

hiper zeka 8.sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Zeka Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzman Kariyer Satıcı Ünvanı: UZMAN KARİYER KİTABEVİ YAYIN DAĞITIM EĞİTİM VE ÖĞRETİM HİZMETLERİ GİYİM GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0760001536600015 Vergi Kimlik Numarası: 7600015366
    Bu ürün Uzman Kariyer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8.Sınıf Hiper Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Hiper Zeka Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Diğer
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hiper 8. Sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası

Soru bankaları öğrencilerin etkili destek araçlarından biridir. Bundan dolayı soru bankası öğrencilerin ders ve sınavlarını geçmelerine olanak sağlar. Bu kitapların hazırlanması esnasında tercih edilen sorular, etkili, anlaşılır ve faydalı uzun vadeli kariyer basamaklarının anahtarıdır. 8. Sınıf matematik soru bankası, konu farklılıkları da sizi alternatifler bulmaya ve araştırmaya zorluyor. Bazı soru bankaları sadece soru cevap olarak oluşturulurken, bazı soru bankaları not olarak sunulabilmektedir. Öğrencilerin tercih ettiği olan Hiper 8.sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Zeka Yayınları PRA-4158879-4399, ödev ve sınavlarda ve konuyu anlamalarına yardımcı olur. Öğrenmeyi kolaylaştırma açısından bu yeni nesil soru kaynağına sahip olabilirsiniz. Bu 8. sınıf matematik soru bankasında farklı soru türleri yer almaktadır. Böylelikle, tüm soru türlerine hakim olabilirsiniz. Daha iyi bir akademik başarıya ulaşmak için 8. sınıf hiper matematik konu anlatımlı ve soru bankası tercih edilebilir.

  • Eğitici
  • Kaliteli
  • Öğretici

Hiper 8.sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Faydaları

Başarılı olduğunuzda daha iyi okullara girme şansınız artmaktadır. Eğitimin önemi, artan rekabet ve seçeneklerin çeşitliliği, iyi bir orta öğretimin ardından iyi bir orta öğretimin geleceğini sağlamaktadır. Bu kapsamda eğitimde sağlam bir temelin olması gerekir. Matematik soru bankasıyla matematik derslerinde sağlam bir temel oluşturarak istediğiniz başarıya ulaşabilme imkanına sahip olabilirsiniz. Özellikle cevap anahtarı olan soru bankaları daha etkili yardımcı olur. Üstelik birçok farklı kaynağı kullanmak sizler için faydalı bir seçenek olacaktır. Öğrenciler için bir diğer önemli konuysa öğrenme stilidir. Dersi yönetme ve soruları çözme biçimi dersi anlama konusunda son derece önemlidir. Her zaman sakin ve planlı bir ortamda çalışılması tavsiye edilir. Ayrıca Hiper Zeka 8.sınıf hiper matematik konu anlatımlı soru bankası sizin için öğrenmeyi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra Hiper Zeka 8.sınıf hiper matematik konu anlatımlı soru bankası indirim dahilinde sahip olabilirsiniz.

Hiper 8.sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Yorumları

8. sınıf Hiper matematik konu anlatımlı ve soru bankası cevapları ile serideki en iyi yardımcı kitaplardan biridir. Öğrencilere, 8. sınıf matematik ders kitabı soru bankasını cevaplarıyla kitaptaki zor sorulara çözümler bulabilir ve bununla beraber problem çözme becerilerini geliştirebilirler. Böylelikle, anlamadığınız konular hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Öğrenciler için zor derslerin bir parçası olan matematik, bu kaynakla artık daha kolaydır. Öğrenciler hem öğrenip hem de eğlenebilme imkanına sahip olabilirler. Ortaokuldan liseye geçiş yapan öğrenciler için bu adım son derece önemlidir. Bu sezon geçiş döneminde öğrenciler bu soru bankasıyla sınava çalışabilirler, sadece okulda ders çalışıp sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda onlara başarılarında yardımcı olur. Hiper Zeka 8.sınıf hiper matematik konu anlatımlı soru bankası yorum alanı üzerinden daha fazla detaylı bilgi alabilir, tavsiye ve önerilere göz atabilirsiniz.

Hiper 8.sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Fiyatı

Ek kaynak ile konuyu kavramak çok daha etkili ve kolaydır. Konuyu iyice anladıktan ve çalıştıktan sonra kitabı kullanmak çok faydalıdır. 8. Sınıf soru bankasının öğrencilerin arkadaş, öğretmen ve konuyu daha iyi bilen kişilerden yardım alması için kullanılması çok uygundur. Bu kitabı satın alarak daha fazla ve farklı soru türlerinde ustalaşabilirsiniz. Derslere ve sınavlara hazırlanmanın en iyi yolu, soruların cevaplarını içeren kitaplar satın almaktır. 8. sınıf Hiper matematik konu anlatımlı ve soru bankası Serkan Akça tarafından hazırlanmaktadır. Hiper Zeka 8.sınıf hiper matematik konu anlatımlı soru bankası satın al işlemi için ve fiyatına göz atmak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.