Hill's Kitten Tuna Balıklı 1.5 Kg Yavru Kuru Kedi Maması

429,33 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
480 TL443 TL
3.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hill's Kitten Tuna Balıklı 1.5 Kg Yavru Kuru Kedi Maması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZOO Satıcı Ünvanı: SANAT-I AKVARYUM EVCİL HAYVANLAR TURİZM GIDA İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0743040604500014 Vergi Kimlik Numarası: 7430406045
    Bu ürün ZOO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hill's ürünlerinin satış bayiisi olduğumuzu ve mamalarımızın orijinal olduğunu belirtmek isteriz. PLASTİK ÜRÜNLERDE KARGO KAYNAKLI OLUŞAN HASARLARDA FİRMAMIZ SORUMLULUK KABUL ETMEMEKTEDİR. İADE VE DEĞİŞİM YOKTUR. 1,5 kg-tuna balıklı, yavru kedi kuru maması. Science Plan KİTTEN with TUNA (tuna %5) 3 haftalık yaştan 12 aylık yaşa kadar olan yavru kediler ve emziren veya gebe kediler için tam dengeli evcil hayvan mamasıdır. Yavru kedilerin yaşamlarına en iyi başlangıcı yapabilmeleri ve büyüme potansiyellerinin tamamına ulaşabilmeleri için özenle formüle edilmiştir. Yavru kedilerde bağışıklığı ve sağlıklı büyümeyi destekler Sağlıklı göz ve beyin gelişimi için balık yağından elde edilen DHA Güçlü kemikler ve dişler için dengeli mineraller Yapay herhangi bir koruyucu maddesi içermez. Sentetik renklendirici içermez. Yapay tatlandırıcı içermez. İçindekiler: Tavuk ve hindi unu, mısır, hayvansal yağ, ton balığı unu, mısır glüten unu, dijest, keten tohumu, mineraller, kurutulmuş pancar posası, balık yağı, bitkisel yağ.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver