Hill's Hill’s Science Plan Puppy Medium Lamb & Rich Orta Irk Kuzulu Yavru Köpek Maması 14 Kg

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.241 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.240 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.369 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hill's Hill’s Science Plan Puppy Medium Lamb & Rich Orta Irk Kuzulu Yavru Köpek Maması 14 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akvet Veterinerlik Satıcı Ünvanı: AKVET VETERİNERLİK HAYVANCILIK VE HAYVAN ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0043032932200019 Vergi Kimlik Numarası: 0430329322
    Bu ürün Akvet Veterinerlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hills Medium Lamb Kuzulu Ve Pirinçli Yavru Köpek Maması Yavru köpekler , genç köpekler , hamile ve süt veren köpekler için son derece ideal bir mamadır. İçeriğindeki bol miktarda kuzu eti nedeniyle besleyici , pirinç nedeniyle de kolay hazmedilebilir bir üründür. Yavru bir köpeğin dengeli ve yeterli beslenmesi , onun yetişkinlik çağında sağlıklı ve enerjik olmasını sağlar. Bu yüzden de yavru köpeğinizi sıradan gıdalarla beslemek yerine , onun ihtiyaçlarına göre oluşturulmuş bu özel mamayla beslemeniz çok daha doğru olur. Hills Medium Lamb Orta Irk Kuzulu ve Pirinçli Yavru Kuru Köpek Maması ile beslenen köpeğinize ek bir gıda vermenize gerek kalmaz. Bu mamanın bir diğer üstün özelliği ise , hamile ya da süt veren köpekler için de uygun olmasıdır. Bu dönemlerinde köpekler yoğun enerjiye ihtiyaç duyarlar. İşte bu özel mama , köpeğinize ihtiyaç duyduğu ekstra enerjiyi sağlayarak , onun yavrularını beslerken kendi kilosunu da korumasını sağlar. Hills Medium Lamb Orta Irk Kuzulu ve Pirinçli Yavru Kuru Köpek Maması Hills Medium Lamb Orta Irk Kuzulu ve Pirinçli Yavru Kuru Köpek Maması çok özel ve dengeli bir içeriğe sahiptir. • Pirinç hem enerji verir hem de hazmı kolaydır. • Omega3 ve Omega6 yağ asitleri derisinin ve tüylerinin sağlıklı olmasını sağlar. • İçeriğinde suni koruyucular , renklendiriciler ya da aromalar yoktur. • İçeriğinde buğday , nişasta , dana eti ya da süt ürünleri gibi allerjik reaksiyona neden olabilecek ürünler yoktur. Tüm bu özellikler ,yavru köpeğiniz için idealize edilmiş bir formülün ürünüdür. Kuru mama olduğu için , taze içme suyu ile birlikte vermenizi tavsiye ederiz. Serin bir yerde , ağzı kapalı olarak uzun süre muhafaza edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver