Hilal Home Gri 6'lı Sandalye Kılıfı Damar Desen Kadife Sandalye Örtü 6 Adet

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hilal Home Gri 6'lı Sandalye Kılıfı Damar Desen Kadife Sandalye Örtü 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madame Blue Satıcı Ünvanı: FH ZÜCCACİYE EV TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385124253300001 Vergi Kimlik Numarası: 3851242533
    Bu ürün Madame Blue tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * - Zeyhan Tekstil'in özel ürünü olan bu gri renkli örtü, %100 polyester malzemeden üretilmiştir. Yumuşak ipeksi kadife dokusu ve zarif damar deseniyle dikkat çeker. Paket içeriğinde altı adet bulunmaktadır. Zamanla sertleşme yapmaz, sürekli olarak yumuşak kalır. Kolay temizlik için 30 derecede yumuşatıcı kullanmadan yıkanabilir ve silinebilir. Likralı yapısıyla oturma alanı ölçüsü 35x48 cm ve sırt yaslanma alanı ölçüsü 38x56 cm'dir. Ayrıca sandalyelerinizi koruyarak uzun ömürlü olmalarını sağlar. Leke tutmaz özelliğiyle pratik bir kullanım sunar. Evde şıklığı ve konforu bir arada yaşamak için ideal bir seçenektir. - This gray-colored cover, a special product of Zeyhan Textile, is made of 100% polyester material. It stands out with its soft silky velvet texture and elegant vein pattern. Six pieces are included in the package. It does not harden over time, remaining consistently soft. It can be washed and wiped easily without using softener at 30 degrees for easy cleaning. With its lycra structure, the seat area measures 35x48 cm and the backrest area measures 38x56 cm. It also ensures the longevity of your chairs by protecting them. It offers practical use with its stain-resistant feature. It is an ideal option for experiencing both elegance and comfort at home. - ??? ?????? ???? ?????? ?????? ????? ?? Zeyhan Textile? ????? ?? ???? ????????? ????? 100?. ???? ?????? ??????? ?????? ????? ??????? ??????. ????? ?????? ?? ???. ?? ????? ?? ???? ?????? ?? ???? ?????? ????????. ???? ???? ??????? ?????? ??? ??????? ?????? ??? ???? ????? 30 ???? ????? ??????? ?????. ???? ????? ?????????? ???? ????? ?????? 35x48 ?? ?????? ????? 38x56 ??. ??? ???? ????? ??????? ??????? ?????? ??? ?????. ???? ????????? ?????? ?? ???? ?????? ?????. ??? ???? ????? ?????? ??????? ??????? ???? ?? ??????.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kadife
  • Renk Gri
  • Paket İçeriği 6'lı

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

Hilal Home Kadife Örtü Sandalye Kılıfı Çeşitleri Trendyol'da!

Sandalye kılıfları, dekorasyona estetik bir görünüm verir. Hilal Home gri kadife 6'lı sandalye örtüsü, bu görünüme ulaşabileceğiniz bir üründür. Damarlı dokusu sayesinde son derece modern bir duruş sergiler. Yumuşak bir dokusu olduğu için konfor beklentinizi karşılar. Her mevsimde keyifli bir kullanımı mümkün kılar. Standart ölçülere göre üretilir. Bu sayede kolayca takılıp çıkarılır. Yıkanabildiği için hijyenik bir kullanım şansı verir. Uzun süre keyifle kullanabileceğiniz son derece dayanıklı bir üründür.

  • Materyal: Kadife
  • Ürün Adedi: 6
  • Farklı sandalye ölçülerine uyum sağlar.

Hilal Home Kadife Sandalye Kılıfı Şık mıdır?

Hilal Home Kadife Sandalye Kılıfı Şık mıdır?

Hilal Home gri kadife 6'lı sandalye örtüsü, son derece şık bir üründür. Kullanıldığı alanın dekorasyonuna estetik bir hava katar. Sandalyelerinizin üzerini tamamen kaplar. Böylece dekorasyonda göz zevkinize hitap eden desenleri ve renkleri kullanma şansı verir. Standart ölçülere göre üretildiği için sandalyelerin üzerinde potluk yapmaz. Ayrıca yüzeyde açık alan da bırakmaz. Bu sayede istediğiniz görüntüye ulaşmak mümkün olur. Hilal Home gri kadife damar desen 6'lı sandalye kılıfı, modern bir tasarım çizgisi taşır. Üzerinde yer alan damar desenleri şık bir duruş sergiler. Son derece zamansız bir deseni olduğu için uzun süre keyifle kullanılır. Söz konusu sandalye örtüsündeki renkler evinize uyum gösterir. Mutfakta ya da yemek odasında rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. Hilal Home gri kadife 6'lı sandalye örtüsünü evinizin farklı alanlarında kullanabilirsiniz.

Hilal Home Kadife Sandalye Kılıfı Kaliteli midir?

Hilal Home Kadife Sandalye Kılıfı Kaliteli midir?

Hilal Home gri kadife 6'lı sandalye örtüsü, kullanıcıların kalite beklentisini karşılar. Bu sandalye kılıfı kadife kumaştan üretilir. İlgili kumaşta renk değişimi ve yıpranma meydana gelmez. Uzun süre kullansanız dahi ilk günkü kalitesini korumaya devam eder. Yumuşak dokusunu kaybetmeyen bir üründür. Her kullanımda aynı konforu sunar. Söz konusu kılıf, yıkandığında desenini ve formunu kaybetmez. Kaliteli bir boyası olduğu için diğer çamaşırlarla birlikte kolayca yıkanır. Üzerinde leke kalmadığı için kullanıcılardan tam not almayı başarır. Hilal Home gri kadife damar desen 6'lı sandalye örtüsü, kolay silinebilir bir özellik taşır. Nemli bezle üzerindeki kiri ve tozu almak mümkün olur. Bu işlem sırasında da rengini korumaya devam eder. Böylece hijyenik ve konforlu bir kullanımı mümkün hâle getirir. Söz konusu sandalye kılıfını uzun süre keyifle kullanabilirsiniz.

Hilal Home Kadife Sandalye Kılıfının Kullanımı Kolay mıdır?

Hilal Home Kadife Sandalye Kılıfının Kullanımı Kolay mıdır?

Hilal Home gri kadife 6'lı sandalye örtüsü, son derece kullanışlı bir üründür. İlgili örtü, sandalyelerin ölçülerine uygun olarak üretilir. Bu sayede sandalyeye takarken fazla efor sarf etmenize gerek kalmaz. İlgili alana takıldıktan sonra siz istemediğiniz sürece çıkmaz. Altında bulunan bölümler sayesinde sandalyeye sabitlenir. Kullanım sırasında da işlerinizi kolaylaştırır. Hilal Home gri kadife 6’lı sandalye örtüsü, likralı bir kumaşa sahiptir. İlgili alana takılırken gereken esnekliği sağlar. Böylece bu işlem sırasında kılıfın hasar görmesini önler. Uzun süre sorunsuz bir kullanım şansı verir. Söz konusu sandalye örtüsü yıkandıktan sonra kısa sürede kurur. Ardından pratik bir şekilde takılır. Bu sayede sandalye yüzeyini dış etkenlere karşı daima korur. Evinizde yer alan sandalyelerin daha uzun ömürlü olmasını mümkün kılar. Arzu ederseniz Hilal Home gri kadife damar desen 6'lı sandalye kılıfı yorumlarına ve değerlendirmelerine bakabilir, ürünü kullananların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Siz de bu sandalye kılıflarını kullanmak isterseniz, Trendyol üzerinden pratik bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.