Highlights Yayınları Mathbloks Dört İşlem Blokları - Kolektif

994 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Highlights Yayınları Mathbloks Dört İşlem Blokları - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pembe Limon Yayın Dağıtım Satıcı Ünvanı: PEMBE LİMON YAYIN DAĞITIM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728070668500001 Vergi Kimlik Numarası: 7280706685
    Bu ürün Pembe Limon Yayın Dağıtım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mathbloks Dört İşlem Blokları - Kolektif

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Mathbloks Dört İşlem Blokları - Kolektif ile Hızlı Öğren

Gündelik hayatımızın neredeyse her alanında kaçınılmaz bir parçası olan matematik, kimileri için sayılarla ilişki kurmanın keyifli bir aracı olurken, kimilerine göre içinden çıkılması zor karmaşık problemleri, çözüm gerektiren sorunları ifade etmektedir. Özellikle çocuklar için matematiği anlamlandırmak soyut düşünme becerisi ile birlikte düşünüldüğünde yetişkinlere kıyasla daha çok çaba gerektirmektedir. Bu nedenle matematiksel düşüncenin öğretilmesinde ebeveynler ve eğitimcilerin üzerinde durması gereken konulardan biri bu öğrenme sürecini ilgi çekici kılmaktır. Çocukların işlemler ve sayılar ile erken yaşta ilişki kurması; düşünme, karşılaştırma ve anlamlandırma süreçlerini kolaylaştırmaktadır. Mathblocks Dört İşlem Blokları – Kolektif bu amaca yönelik olarak tasarlanmış eğitici bir oyuncaktır. Soyut matematiksel kavramların somut nesnelerle kendilerine karşılık bularak çocuk zihninde anlamlı hale gelmesini sağlar ve böylece çevrede olup bitenleri anlama ve ifade etme becerisini hızlandırır.

  • Mathbloks Dört İşlem Blokları ile Çocuklar için Matematik
  • Yaratıcı ve Soyut Düşünme için Dört İşlem Blokları
  • Math Bloks ile Eğlenerek Öğrenme

Mathbloks Dört İşlem Blokları ile Çocuklar için Matematik

Mathbloks Dört İşlem Blokları ile Çocuklar için Matematik

Çocukların konuşma, dinleme, anlama gibi iletişim becerilerini inşa edebilmek için okul öncesi dönemden itibaren hafıza, dikkat, mantık, muhakeme etme gibi bilişsel kabiliyetlerini geliştirmesi çok önemlidir. Bu nedenle aileler ve öğretmenler çocukların nesneler ve temsil ettikleri kavramlar arasında ilişki kurmaları adına çeşitli materyallerden faydalanmaktadır. İlkokulda matematikle tanışma süreci; fasulye, boncuk, abaküs, para gibi nesnelerle desteklenmekteyken gün geçtikçe çeşitlenen tasarımlarıyla ilgi çeken eğitici oyuncaklar üretilip piyasaya sunulmaktadır. Bu noktada Math Blocks Dört İşlem Blokları 2-11 yaş aralığındaki çocukların bilişsel ve motor becerilerini geliştirmeye yönelik olarak tasarlanmış bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. “Mathbloks nedir?” sorusu basitçe şöyle açıklanabilir: 1-10 aralığındaki sayılar farklı yüksekliklerdeki ahşap bloklar halinde üretilmiş ve çocuklara 4 temel matematiksel işlem olan toplama, çıkarma, çarpma ve bölmeyi kavrama yetisi kazandırmak amaçlanmıştır.

Yaratıcı ve Soyut Düşünme İçin Dört İşlem Blokları

Yaratıcı ve Soyut Düşünme için Dört İşlem Blokları

Mathbloks Dört İşlem Blokları - Kolektif çeşitlerine bakıldığında blokların farklı yüksekliklerde tasarlanmış olması; iki veya daha fazla sayının işleme girmesi sonucu ortaya çıkan yeni sayının yüksekliğinin, sayı bloklarının üst üste konulması ya da aradan birinin çıkarılmasıyla nasıl değişiklik gösterdiğini açıklamaktadır. Örneğin 2 ve 3 sayı bloğunun üst üste konulduğundaki yüksekliği 5 sayısının yüksekliği ile eşittir. Nesnelerin boyutu üzerinden ifade edilen bu durum toplama işlemin somut bir örneğiyken, aynısı çıkarma işlemi için de kullanılabilmektedir. 2 tane 5 sayı bloğunun üst üste konulması ile elde edilen 10 sayısından bir tane 5 bloğu çıkarıldığında kalanın yine 5 olduğu ve yüksekliğinin 10’un yarısı yüksekliğinde olduğunu göreceksiniz. Böylece çocukların zihninde küçüklük-büyüklük, benzerlik-farklılık, yarısı, iki katı, tek ve çift sayılar gibi kavramların kolayca kavranmasını sağlamak amaçlanmaktadır.

Math Bloks ile Eğlenerek Öğrenme ve Uygun Fiyatlar

Math Bloks ile Eğlenerek Öğrenme ve Uygun Fiyatlar

Sayıların birbiri arasındaki soyut ilişkileri yaratıcı biçimde bir araya getirerek kullanmayı öğrenen çocuk, rakamlarla kurduğu bilişsel bağı dokunma ve görme duyularıyla destekleme imkanı bulacaktır. Mathbloks kullanımı bu nedenle oldukça kolaydır. Mathbloks Dört İşlem Blokları - Kolektif yorumları göz önüne alındığında çocukların bloklarla yalnızca 4 işlem için değil şekil oluşturma, parçadan bütüne gitme ve yeni tasarımlarla yaratıcı becerilerini geliştirmek için de ilgilendiği sonucu çıkarılabilmektedir. Olumlu ebeveyn, eğitimci ve diğer kullanıcı yorumları göstermektedir ki matematik ile çocuk arasında erken yaşta kurulan ilişki zihinsel gelişimde önemli bir rol oynamaktadır ve eğitici oyuncakların ilgi çekici tasarımları severek öğrenmeyi kalıcı hale getirmektedir. Mathbloks çocuğunuzun çözüm üretme, zıtlık ve aynılıkları kavrayarak gruplandırma, nesneleri özellikleriyle değerlendirerek dikkatini doğru yere yoğunlaştırma becerilerini eğlenceli ve yaratıcı bir etkinliğe dönüştürür. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.