Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı 200 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
75 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOYWAXKOZMETİK Satıcı Ünvanı: DİLPA DİLAN KOZMETİK TEMİZLİK GIDA İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297097513600001 Vergi Kimlik Numarası: 2970975136
    Bu ürün JOYWAXKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HighGenic Gümüş Metal Parlatıcı 200 mlHighGenic Gümüş Metal Parlatıcı 200 ml Fazla cilalamadan ışıltı sağlar, kötü koku içermez, cildi tahriş etmez. Özel formülü sayesinde kararmış ve rengi kaybolmuş gümüş ve her türlü metal yüzeyi, çabucak ve fazla ovalama gerektirmeden parlatır ve ışıl ışıl yapar. Zamanla oluşan su ve yağ lekelerini yok eder. İçeriğinde bulunan özel carnauba yağı kararmaya karşı uzun süre dayanıklılık sağlar. Kullanma Talimatı: Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayınız. Emniyetli kapağı bastırarak çeviriniz ve açınız. Yumuşak ve emici bir bezin üzerine HighGenic Gümüş ve Metal Parlatıcısından yeterli miktarda damlatınız. Parlatılacak yüzeyi bu bezle ovunuz. Ulaşılması zor olan köşelerin parlatılmasında yumuşak diş fırçası kullanabilirsiniz. İnatçı lekelere etki etmesi için HighGenic Gümüş Metal Parlatısını yüzeyin üzerinde bir süre bekletip daha sonra sertçe ovalayınız. Ilık su ile ovalayınız ve temiz bir bezle kurulayınız. * Ürünler HighGenic markasının üreticisi olan 1K Kimya tarafından internet sipariş / sevkiyatına uygun olacak şekilde özel olarak üretilmiş, triger sprey başlık ayrı olarak ürüne eklenmiş , harici kapak ve sızdırmazlık uygulaması ile gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı ile Canlı Yüzeyler

Günlük hayatta sıkça kullanılan Highgenic gümüş metal parlatıcı, metal yüzeyleri en etkili ve en hızlı şekilde eski haline getirir. Altın, gümüş, bakır, krom, pirinç, bronz, alüminyum ve platin gibi malzeme ve yüzeylerin etkin bir şekilde parlatılması, yüzeyde koruyucu bir tabaka oluşturur ve yüzeyin uzun süre parlamasını sağlar. Highgenic gümüş metal parlatıcı 200 ml bu alanda oldukça popüler ve sıklıkla tercih edilen bir üründür. Metal cila sürtünmeyi azaltır, suyu iter, neme karşı korur ve metal parçaları, nesneleri veya yüzeyleri uzun süre korozyondan korur. Highgenic metal temizleyici, seramik, fayans, metal yüzeyler ve otomotiv parçalarının temizlenmesi ve parlatılması için kullanılabilir. Bu açıdan gümüş metal parlatıcı yüzeyin tabakasına zarar vermeden en etkili polisaj ve temizleme işlemini sağlar.

  • Etkili Parlaklık
  • Temiz Yüzeyler
  • Uzun Süreli Parıltı

Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı 200 ml PUDİHİGH1

Metal malzemeler, su ve sürekli nemli havanın bir sonucu olarak matlaşmaya, korozyona ve paslanmaya başlar. Bu durumu önlemek için metal temizleme ve cila ürünleri kullanılmalıdır. Bu açıdan Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı 200 ml PUDİHİGH1 metal yüzeylerin ve krom ürünlerin uzun süreler boyunca parlak ve dayanıklı bir şekilde kullanılabilmesine olanak tanır. Bu ürün metal yüzeylerdeki metal oksidasyonundan kaynaklanan pasları gidermek için kullanılabilir. Üstelik küçük yüzeylere hızlı sonuçlar ve kolay uygulama sağlar. Ayrıca yemek artıklarını temizlemek ve cilalamak, kızarmış yiyeceklerden gelen yağ ve suyu gidermek, ütü altında oluşan sararmaları önlemek, soba ve fırınların içini ve dışını temizlemek için çekinmeden sorunsuz kullanılabilir. Bu aşamada Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı 200 ml fiyatları hakkında bilgi aldıktan sonra bu ürünü satın alabilirsiniz.

Uzun Süreli Koruma Sunan Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı

Highgenic gümüş metal parlatıcılar, yüzeyleri pas ve kalıntılara zarar vermeden temizler. Gümüş metal cila, mükemmel parlaklık sağlamak için yüzeyde koruyucu bir tabaka oluşturur. Bisikletlerin, motosikletlerin, ev eşyalarının, kapı kollarının, muslukların vb. yüzeylerini parlatmak için kullanılır. Parlatılacak yüzey iyice temizlenmeli ve kurutulmalıdır. Kutuyu tamamen çalkaladıktan sonra yüzeye krom metal parlatıcıyı dökün, yumuşak pamuklu bir bezle dairesel hareketlerle kurulayın ve pamuklu bir bezle parlatın. Ürünün uzun süre kullanılabilmesi için ise sert darbeler ile kullanmayın. Bu ürün, paslanmaz çelik, krom, nikel yüzey ve malzemelerin temizliğinde kullanılır. Metal yüzeye zarar vermeden yağ ve kiri temizler. Bu ürüne ulaşmak için ise Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı 200 ml satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.

Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı Özellikleri ve Fiyatları

Metal yüzeyler çok hassastır ve gelen ışığı güçlü bir şekilde yansıtır. Bundan dolayı metal yüzeydeki çizikler ve düzensizlikler kolayca fark edilir. Bu nedenle metal yüzey ilk günkü şık ve temiz görünümünü korumak için düzenli olarak temizlenmelidir. Bu bakımın başlangıcıysa parlatıcılardır. Highgenic metal parlatıcılar, asansör, büyük mutfak ve davlumbazların temizliğinde ve parlatılmasında kullanılır. Bu açıdan metal ürün temizleyicileri ve parlatıcıları çok yönlüdür. Çelik tencerelerde, tavalarda ve demliklerde kullanılabilir. Bu sayede ürün, metal yüzeyi pürüzsüz ve parlak bir hale getirerek çok şık bir görünüm sağlar. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Böylelikle Highgenic Gümüş Metal Parlatıcı 200 ml yorumları ve değerlendirmelerine de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ardından güvenli bir şekilde sipariş oluşturarak bu ürünün avantajlarından hızlıca ve kolaylıkla yararlanabilirsiniz.