HİFİAUDİO Sunask 16 Cm Profesyonel 600watt 2 Adet Amfi Uyumlu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HİFİAUDİO Sunask 16 Cm Profesyonel 600watt 2 Adet Amfi Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • HİFİAUDİO PROFESYONEL 16 cm midrange 600 WATT 125 RMS

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 600 Watt
  • Hoparlör Şekli Yuvarlak
  • Hoparlör Türü Midrange
  • Hoparlör Boyut (Çap) 16 cm
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

HİFİAUDİO 16 Cm Midrange Trendyol'da

Araç içinde güçlü ses çıkışı sağlayan ve 15 cm genişliğine sahip olan Hifiaudio 16 cm midrange ct sound Boschmann, 600 Watt gücü ile yüksek performans sağlar. Polipropilenden yapılmış olan hoparlör, yüksek ses kalitesi ve diyafram konisine sahiptir. Dayanıklı kauçuk surround ve yüksek sıcaklık ses bobini ise üretilen yüksek kaliteli sese katkıda bulunur.

 
  • Yüksek ses gücü
  • Kaliteli malzeme
  • Rahat kullanım

HİFİAUDİO 16 Cm Midrange Ct Sound Boschmann 16 CM Midrange Özellikleri

HİFİAUDİO 16 Cm Midrange Ct Sound Boschmann 16 CM Midrange Özellikleri

Boschmann 16 cm midrange hoparlör genel olarak orta kademede ve geniş bir frekans aralığında net ses üretimi sağlamak için tasarlanmıştır. Yüksek güçlü araç ses sistemlerinden ev sineması kurulumlarına kadar çeşitli alanlarda farklı kullanım imkanlarına sahiptir. Midrange Ct Sound Boschmann 16 cm özelliklerine ve teknik özelliklerine göre çeşitli ses uygulamaları için uygun olan yüksek kaliteli bir hoparlördür. Hoparlörün maksimum 600 watt'lık bir gücü ve 100 watt'lık bir nominal gücü işleme kapasitesine sahip olması yüksek güçlü ses sistemlerinde iyi çalışacak şekilde tasarlandığını gösterir. 100 Hz ile 9 kHz frekans yanıt aralığına sahip olan bu hoparlör, çoğu ses kurulumunda kritik bir aralık olan geniş ve orta frekans aralığını yakalayacak kapasiteye sahiptir. Hoparlörde kullanılan malzemeler, polipropilen koni ve dayanıklı kauçuk çevrenin yanı sıra yüksek sıcaklıklı ses bobini de dahil olmak üzere çok sayıda kullanıma dayanacak ve performansını zaman içinde koruyacak şekilde tasarlandığını gösterir.

 

HİFİAUDİO 16 Cm Midrange Ct Sound Boschmann 16 CM Midrange Kaliteli Mi?

HİFİAUDİO 16 Cm Midrange Ct Sound Boschmann 16 CM Midrange Kaliteli Mi?

Hoparlör, belirli bir güç girişi seviyesi için çok fazla ses çıkışı üretebilir. Ayrıca sesin kalitesi ve hoparlörün genel yapısı uzun ömürlü kullanıma ve güçlü ses kalitesine sahip olduğunu vurgular. Kullanılan dış malzemesi sayesinde hem görsel açıdan estetik kazandırır hem de dış etkenlere karşı ekstra direnç sağlar. Boschmann 16 cm midrange, birçok farklı ses kurulumu için sağlam bir seçim olabilecek kaliteli bir hoparlör olarak görünür. Boschmann midrange 16 cm 600 watt, geniş montaj derinliği ile farklı hoparlör muhafaza yerlerine rahatlıkla monte edilerek kullanılabilir. Uzun ömürlü olması ve yoğun kullanımlarda dahi ses kalitesini düşürmeden yüksek performans sağlaması açısından öne çıkan hoparlör, oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Her araç tipinde rahatlıkla kullanılabileceği gibi farklı alanlarda da güçlü ses ihtiyacını karşılamaya yönelik kullanılabilir. Müzik keyfini doyasıya yaşamak ve net ses sistemine sahip olmak isteyenlerin tercih edebileceği bir hoparlör olan Boschmann 16 cm midrange; kalitesi, dayanıklılığı ve estetik görünümü ile dikkatleri çeker.

 

HİFİAUDİO 16 Cm Midrange Ct Sound Boschmann 16 CM Midrange Fiyatı

HİFİAUDİO 16 Cm Midrange Ct Sound Boschmann 16 CM Midrange Fiyatı

Yüksek ses kalitesi ve uygun boyutu ile performansını artıran Hifiaudio 16 cm midrange, araçlarda kullanılan, net ve temiz ses kalitesine sahip bir hoparlördür. Her türlü müziğin ses kalitesini artırarak daha anlaşılır ve yüksek sesle duyulmasına yardımcı olan hoparlör, kolay kullanımı ve pratik montajı ile dikkat çeker. İster araba arkasına isterseniz de kapılarına monte ederek ses sistemini güçlendirebileceğiniz Boschmann ile yüksek ses kalitesine sahip olabilirsiniz. Üretiminde kullanılan malzemenin kaliteli olması daha dayanıklı ve sağlam olduğunu gösterirken ses kalitesinin yüksek olmasını da desteklemektedir. Boschmann 16 cm midrange yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz Hifiaudio 16 cm midrange ct sound Boschmann fiyatı hakkında bilgi almak ve güvenli ve pratik sipariş oluşturmak için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.