Hhs Assa 60 Sachet Karışık Bitkisel Çay

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
10 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hhs Assa 60 Sachet Karışık Bitkisel Çay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vitamanya Satıcı Ünvanı: MEDİJET İTRİYAT SAĞLIK İLAÇ DERMOKOZMETİK VE İNŞAAT GIDA TEKSTİL İTHALAT İHRACAT TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614143343800001 Vergi Kimlik Numarası: 6141433438
    Bu ürün vitamanya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Rezene, Yeşil Çay, Yaban Mersini, Guarana, Chitosan Stevia, L-Carnitin, Ekinezya, Biberiye, Limon Ekstraktları.
  • Assa detoks çayını sabah ve akşam yemeklerden 45 dakika önce sıcak su ile karıştırarak tüketiniz.
  • Assa detox çayının daha iyi etki göstermesi için bol su tüketin ve egzersiz yapabilirsiniz.
  • Kalp ve tansiyon hastalarına önerilmez.
Geri Bildirim Ver

HHS Assa 60 Sachet Karışık Bitkisel Çay

HHS Assa 60 sachet karışık bitkisel çay her mevsim tercih edebileceğiniz doğal bitki özlü, limon aromalı bir içecektir. Çoklu ürün seçeneği sayesinde uzun süre bitmeden rahatlıkla kullanılabilir. HHS Assa 60 grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkları tedavi edici etkisiyle ön plana çıkar. Yaz aylarında da tercih edebileceğiniz sıcak, yoğun özelliklerinden dolayı içinizi ısıtan birbirinden faydalı etkilere sahip doğal bir içecektir. Assa 60 çayının gribal enfeksiyonlara karşı yüksek fayda sağladığı bilinir. Direnç artırarak hastalıklara karşı koruyan, zengin bitki özlü çay, limon, rezene, yeşil çay, yaban mersini, ekinezya, biberiye, limon ekstraktı gibi çeşitli bitki karışımlarından oluşur. İnsan vücudu üzerinde tedavi edici etkileriyle ön plana çıkan şifa deposu bu çayı kendinize hazırlayabileceğiniz gibi sevdiklerinize de keyifle ikram edebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Tedavi edici
  • Pratik kullanım

İyileştirici HHS Assa Sachet Karışık Bitkisel Çay

İyileştirici HHS Assa Sachet Karışık Bitkisel Çay

HHS bitkisel çay halsizlik, iştahsızlık, hantallık gibi problemleri önleyerek kişinin direnç kazanmasına yardım eder. Şiddetli nüks eden diş ağrılarını yatıştırma, iltihap kaynaklarını kurutucu etkisiyle dikkat çeken ürün; akciğer, solunum rahatsızlıklarının giderilmesine de katkı sağlayabilir. Akciğeri rahatlatarak solunumu düzene sokan doğal bitki özlü çay ile, artan yorgunluk hissi, iş stresi, yoğun tempo gibi nedenlerle vücutta biriken sinir ve stresten rahatlıkla kurtulunabilir. Vücudu dış etkilere karşı koruyan özel üretim çay, direnç düşüklüğünden kurtulmanız için idealdir. Bulaşıcı hastalıklara karşı kalkan görevi görerek sinema, uçak, okul, hastane, otobüs gibi yerlerde solunum ile temas yoluyla insandan insana geçen bulaşıcı hastalıklardan korunmanızı sağlayabilir. Düzenli, periyodik olarak tüketmeniz tavsiye edilir. İçeriğindeki zengin bitki karışımları, hoş, doğal, lezzetli koku ve tat özellikleriyle dikkat çeker. Kullanımını kişisel tercihlerinize göre seçerek yaz ya da kış mevsiminde rahatlıkla tüketebilirsiniz.

HHS Assa Sachet Karışık Bitkisel Çay ve Özellikleri

HHS Assa Sachet Karışık Bitkisel Çay ve Özellikleri

HHS Assa 60 sachet karışık bitkisel çay yorumları ürünün damaklara hitap eden tadını ve vücut sağlığı üzerinde yüksek iyileştirici etkilerini ön plana çıkarır. Hazırlanması oldukça kolay ve pratiktir. Farklı, hoş aromalı bitki ve meyve özlerinden oluşur. Şifa dolu içeriği, direnç sağlayıcı özelliğiyle öne çıkan doğal çay, metabolizmayı hızlandırarak hazımsızlık, mide ve bağırsak problemlerine iyi gelir. HHS Assa 60 sachet karışık bitkisel çay satın almadan önce lezzeti ve sağladığı faydaları analiz etmeniz tavsiye edilir. Ödem, kilo problemi, şişlik problemi yaşayanlar için detoks etkisine sahiptir. İştahsızlık problemi yaşayan kişiler için de ideal olup metabolizma ve sindirimi düzenleyerek kişinin forma girmesine yardım eder. Bağışıklık sistemini güçlendirerek vücut direncini artıran doğal bitki özlü bu çay sayesinde pek çok hastalıktan korunabilirsiniz.

HHS Assa Sachet Karışık Bitkisel Çay Fiyatları

HHS Assa Sachet Karışık Bitkisel Çay Fiyatları

HHS Assa 60 sachet karışık bitkisel çay fiyatı bütçenize hitap edebilir. İndirim seçeneklerini analiz ettikten sonra kişiyi hafifleterek bağışıklık sistemini destekleyen tedavi edici bu çayı bütçenize uygun olarak satın alabilirsiniz. Kullanımı oldukça pratik olup hoş aroması ve lezzeti ile sıklıkla tercih edilir. İçeriğinde vitamin takviyesi, hazır gıda gibi çeşitli kimyasal madde barındırmayan organik yapılı bitki çayı hızlı iyileştirici etkisiyle dikkat çeker. HHS Assa 60 sachet karışık bitkisel çay kullananlar pek çok bitki ve meyve üzerinden oluşan mucizevi çayın vücut sağlığı üzerinde iyileştirici, güçlendirici, metabolizmayı hızlandırıcı etkilerini gözle görülür derecede fark eder. Soğuk algınlığı belirtilerinin yanı sıra burun akıntısı, grip, nezle, öksürük gibi pek çok rahatsızlığın tedavi edilmesinde etkili olup özellikle kış aylarında çok fazla tüketilir. Bu ürüne siz de Trendyol’dan uygun fiyatlarla sahip olup tüm kışı sağlıklı bir şekilde geçireblirsiniz.