HG Sıvı Gider Açıcı 500 ml

333 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HG Sıvı Gider Açıcı 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sonax Shop Satıcı Ünvanı: AUTON OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103017371300017 Vergi Kimlik Numarası: 1030173713
    Bu ürün Sonax Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evinizin beş yıldızlı temizlikçisi HG "sıvı lavabo açıcı"
  • birçok avantaj sunan, güvenli fakat son derece güçlü, yeni bir açıcıdır. Seyreltilmesi gerekmez ve böylece sıçrama ihtimali azdır. HG "sıvı lavabo açıcı", bir gidere döküldüğünde köpürme veya sıçrama yapmaz. Diğer toz halindeki açıcı maddelerin aksine, bu ürün plastik lavabo borularına zarar vermez. Kullanıma Talimatı: Tıkalı olan giderden aşağıya, dikkatli bir şekilde üç fincan (300 ml) HG "sıvı lavabo açıcı" dökün. Etkisini göstermesi için yaklaşık olarak 30 dakika boyunca bekleyin ve ardından bol suyla hızlı bir şekilde durulayın. Giderin kullanılmasını engelleyen, açılması zor tıkanıklıklarda lavaboyu ılık suyla doldurun. 3 fincan (300 ml) HG "sıvı lavabo açıcı" ilave edin ve gece boyunca kendi haline bırakın. Sabah olduğunda ılık suyla yıkayın. HG "sıvı lavabo açıcı" sudan daha ağır olduğu için suyun içinde çöküp tıkanıklığa kadar ulaşacaktır. Açıcıyla su basıncının bileşimi açılması zor olan tıkanıklığı yok edecektir. Yiyecek atıkları ve yağdan kaynaklanan son derece inatçı tıkanıklıklarda size HG "mutfak lavabo açıcısını" tavsiye ediyoruz. Dikkat: Şişeyi dik halde naklediniz ve saklayınız. *Alüminyum ve çinko üzerinde kullanmayınız. Çimento veya metal objelerin sebep olduğu tıkanıklıkları açmayacaktır. Mutfak lavabolarının temizliğinde size HG "mutfak lavabo açıcısını" tavsiye ediyoruz. Altın kaplı atık tesisatı üzerinde kullanmayınız. Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Kullanırken eldiven giyiniz. Başka bir ürün veya madde ile karıştırmayınız. Gıda maddelerinden uzak tutunuz. El, yüz, vücut ve gıda maddelerinin temizliğinde kullanmayınız. Ambalaj tamamen boşaltıldıktan sonra geri dönüşüm işlemine gönderiniz. Çocuklardan uzak tutunuz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver