Heyner Multifix Aero Plus 9-36kg Isofix Oto Koltuğu Siyah

8.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.999,90 TL

Ürün Bilgileri

Heyner Multifix Aero Plus 9-36kg Isofix Oto Koltuğu Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Digithome Satıcı Ünvanı: DİGİTHOME ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295088550600001 Vergi Kimlik Numarası: 2950885506
    Bu ürün Digithome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 9-36 Kg
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • 360 Derece Dönebilme Yok
  • Ayarlanabilir Baş Desteği Var
  • 5 Noktalı Emniyet Kemeri Sistemi Var
  • Ağırlık 10-11 Kg
  • Isofix Özelliği Var
  • Yan Darbe Koruma Sistemi Var
Geri Bildirim Ver

Heyner Multifix Aero Plus 9-36 kg Isofix Oto Koltuğu Siyah

Bebeklerin güvenli bir şekilde araç içerisinde yolculuk yapması son derece önemlidir. Güvenli yolculuğu destekleyen özel oto koltukları, bebeklere uygun bir şekilde tasarlanır. Heyner oto koltuğu Isofıx özelliğine sahip olduğundan güvenliğin maksimum düzeye çıkarılmasına yardımcı olur. Ayarlanabilen farklı pozisyonları sayesinde bebeklerinizin uyku ya da oturma pozisyonuna geçmesine yardımcı olur. Bununla birlikte kaliteli tasarımına ek darbe ve kazalara karşı dirençli bir özelliğe sahiptir. Araç içerisine kolay bir şekilde kurulabilir ve dilediğiniz zaman çıkarma imkanı elde edebilirsiniz. 9 kilodan başlayarak 36 kilograma kadar bebeklerinizi koyabilir ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmalarına yardımcı olabilirsiniz. Siz de çocuklarınızın konforu için Heyner Multifix Aero Plus 9-36 kg Isofixli oto koltuğu satın alabilir, keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

  • Ayarlanabilir farklı pozisyonlar
  • Kaliteli tasarım
  • Kolay kurulum imkanı

Ayarlanabilen Pozisyonlarıyla Heyner Isofixli Oto Koltuğu

Ayarlanabilen Pozisyonlarıyla Heyner Isofixli Oto Koltuğu

Oto koltukları, bebeklerin yolculuk sırasında güvende kalabilmesine yardımcı olur. Özellikle ayarlanabilen yapıya sahip olan koltuklar hem ebeveynlerin hem de bebeklerin rahat edebilmesine yardımcı olur. Heyner Isofix oto koltuğu, birbirinden farklı 4 yatış pozisyonuna sahiptir. Aynı zamanda bu pozisyonlara tek elinizle kolay bir şekilde müdahale edebilirsiniz. Böylelikle bebeklerinizin uyku sırasında konfor kazanmasını sağlayabilirsiniz. Üründe bulunan 9 farklı yükseklik ayarı sayesinde bebeğinizi yolculuk sırasında dilediğiniz pozisyonda kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Başlık ayar mandalları ile herhangi bir efor sarf etmeden uygun bir hale getirebilirsiniz. Geniş oturma formundan faydalanarak bebeklerinizin hareketlerini kısıtlamasını engelleyebilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi için müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Heyner Multifix Aero Plus 9-36kg Isofix oto koltuğu siyah yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. Böylelikle onların rahat edeceği ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Kaliteli Tasarımıyla Heyner Multifix Siyah Oto Koltuğu

Kaliteli Tasarımıyla Heyner Multifix Siyah Oto Koltuğu

Oto koltukları, yeni doğan bebeklerin vazgeçilmez ihtiyaçlarından biridir. Ebeveynlerin de yolculuk sırasında rahat etmesine yardımcı olan bu ürünler, kaliteli tasarımlarıyla dikkat çeker. Heyner Multifix Aero Plus Isofix oto koltuğu, Aero Tech teknolojisine sahiptir. Bebeklerin kış aylarında üşümesini engelleyen ve yaz aylarında terlemesini önleyen özel kumaşları sayesinde keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatır. Aynı zamanda yıkanabilir özellik gösteren bu kumaşlar, sağlıklı bir kullanım sunar. Ekstra yumuşak oturma ve başlık pedi ile bebeklerin konforuna göre bir yolculuk sağlar. Böylelikle bebekleriniz kolay bir şekilde uykuya dalabilir ve uyandıklarında kendilerini rahatsız hissetmez. Heyner Multifix Aero Plus 9-36 kg Isofix oto koltuğu siyah kullananlar kaliteli tasarımından oldukça memnun ebeveynlerden oluşur. Isofix desteği sayesinde güvenle yolculuğa çıkabilirler. Siz de kaliteli tasarıma sahip oto koltuğu arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Heyner Multifix Isofix Siyah Oto Koltuğu Fiyatı

Heyner Multifix Isofix Siyah Oto Koltuğu Fiyatı

Oto koltuklarının herhangi bir kazaya karşı koruyucu özellik göstermesi son derece önemlidir. Özellikle isofix bağlantılı olan modeller ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Heyner Multifix Aero Plus 9-36 kg isofix oto koltuğu siyah rengiyle satışa sunulur. Estetik dizaynına ek, tüm araçlarla uyumlu bir özellik gösterir. Tak çıkar tuşlarına sahip olan emniyet kemeri sayesinde ebeveynlere, pratik bir çözüm kazandırır. Bununla birlikte güvenli olduğundan yolculuğunuzun konforunu artırır. Maksimum koruyuculuk sunan Side Protection sistemi sayesinde, herhangi bir kazada darbe emici özellik gösterir. Araçlarınızın arka koltuğuna herhangi bir yardım almadan kolaylıkla monte edebilirsiniz. Heyner Multifix Aero Plus 9-36 kg Isofix oto koltuğu siyah fiyatı avantajlı olduğundan her ebeveynin bütçesine uygundur. Trendyol sayesinde ürünün kampanyalarını değerlendirebilir ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Böylelikle bebeklerinizin sorunsuz bir yolculuğa çıkmasına yardımcı olabilirsiniz.