Hermes Yayınları Ezoterizmin Bilimsel Ispatı Kuantum

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,87 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
365,68 TL342,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
418,13 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
451,96 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hermes Yayınları Ezoterizmin Bilimsel Ispatı Kuantum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HERMES YAYINLARI Satıcı Ünvanı: HERMES KİTAP VE YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461106291400001 Vergi Kimlik Numarası: 4611062914
    Bu ürün HERMES YAYINLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ezoterizm tarihinin ve felsefesinin ülkemizdeki önde gelen isimlerinden Sayın Cihangir Gcner, bu yeni eserinde Ezoterizmi bilimdeki gelişmeler penceresinden ele alıyor. Bunun çok anlamlı bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Zira tarih boyunca, zamana ve mekâna bağlı uygulamalarıyla karşılaştığım Ezoterizmin yirmi birinci yüzyılda insanlığa hitap edebilmesi için bu kavramı yirmi birinci yüzyılın bilimsel diliyle anlamak ve anlatmak zorundayız. Prof. Dr. M. Remzi Sanver Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Demeği Başkanı Aydınlık beyinler binlerce yıldır bir inancı haykırıyor
  • Hepimiz Tanrının çocuklarıyız. Tüm yapımızda O var. Bizler hem Tanrının, hem de Doğa'nın birer parçasıyız. Tanrı, Evren, İnsan aslında Tektir, işte bu söylemin adı Ezoterizm. Artık Kuantum biliminin ispatladığı şeyler, Ezoterizmin binlerce yıldır söylemekle olduklarıyla bire bir örtüşüyor. İşte bu kitap, Kuantum biliminin ve felsefesinin Ezoterik söylem ile nasıl örtüştüğünü ortaya koymak için kaleme alındı. Bilim bugün, Ezoterizmin binlerce yıldır savunduğu Tanrıyı, evreni ve insanı bu kez kendi yöntemleri ile tarif ediyor ve Varlık Birliğini ispatlıyor. Dünyayı ve üzerinde yaşayan bütün türleri özdeş kabul eden, çıkarlarımızın ortak olduğunu fark eden bilgelik dalgası giderek insanlar arasında yaygınlaşıyor. İnsanlık, insanın kendi kaderinin efendisi olduğu gerçeğini giderek daha çok anlamaya başlıyor. Bu çağ, Kuantum Bilgelik Çağı. İnsanlığı geleceği, Yeni bir Dünya Düzeninde. Yeni Dünya Düzeni sevgi planı çerçevesinde hakikatin ışığını yeniden aydınlatacak bir düzen olacak. Yeni Dünya Düzeni, düşlerine hiçbir şekilde zincir vurulmasına izin vermeyecek aydınlık Kuantum Nesillerinin eseri olacak. Cihangir Gener Ürün Adı: Ezoterizmin Bilimsel İspatı Kuantum Ürün Kodu: 9786057737465 Yazar: Cihangir Gener Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 352 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver