6
Baharatlık kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Herevin Sekizli Standlı Baharatlık Seti Gri

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
522,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Herevin Sekizli Standlı Baharatlık Seti Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herevin Sekizli Standlı Baharatlık Seti Gri 13x28x20 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Hacim 0 - 249 ml
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Herevin Sekizli Stantlı Baharatlık Seti Gri

Kullanışlı ve gerekli ürünlerin her daim evde bulunması önemlidir. Mutfakta yiyeceklerin düzenlenmesi gerektiği için saklama kabı kullanılır. Önemli yiyeceklerden biri de baharatlardır. Yemeklerin vazgeçilmezi olan ve gıdalara tat katan unsurlardan biridir. Neredeyse her yemekte bulunan baharatları düzenli bir şekilde saklamak gerekir. Herevin sekizli standlı baharatlık seti gri ile baharatlarınızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Neme ve suya maruz kalmaması gereken baharatlar bu set sayesinde düzgün muhafaza edilebilir. Setin içerisinde 8 adet baharatlık bulunur. Plastik kapların içerisine istediğiniz kadar baharatı kolaylıkla sığdırabilirsiniz. Ürünün hacmi 700 ml iken rengi gridir. Bu görünümle şık bir havaya sahiptir. Set yardımı ile ürünleri düzenli ve şık bir şekilde dizayn edebilirsiniz. Ailenizle ve arkadaşlarınızla güzel yemekler tüketmek için ihtiyacınız olan gıdalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • 8 adet baharatlık
  • Geniş ürün hacmi
  • Plastik materyal

Herevin Sekizli Stantlı Baharatlık Seti Gri Özellikleri

Herevin Sekizli Stantlı Baharatlık Seti Gri Özellikleri

Her mutfakta bulunan ve yemeklere lezzet katan baharatlar, mutfakların vazgeçilmez ürünlerindendir. İyi bir set size pek çok fayda sağlar. Kullanışlı boyu ile Herevin baharatlık konfor sunar. Ürün ölçüleri 30x15x20 cm’dir. Şekli dikdörtgen olan ürün, stantlı baharat seti olarak satılır. Gri renkteki bu ürünün içerisinde 8 adet baharatlık bulunur. Ürün hacmi 700 ml ve materyali plastiktir. Ürünler ayrı ayrı kullanılabileceği gibi bir arada da bulunabilir. Çeşnilerin konulabileceği büyük bir stant bulunur. Hepsi bir arada şık bir görünüme sahiptir. Minik paketlerde mutfağın herhangi bir köşesinde duran çeşniler, standı ile birlikte her zaman gözünüzün önünde bulunur. Kolay erişilen ürünlerin içinde kullanılmak üzere plastik kaşıklar yer alır. Bu sayede ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz. Konulduğu her yere kolaylıkla uyum sağlayan bu şık ürünleri güzel günlerde kullanabilirsiniz.

Herevin Sekizli Stantlı Baharatlık Seti Gri Avantajları

Herevin Sekizli Stantlı Baharatlık Seti Gri Avantajları

Gün içinde yaptığınız yemeklerde baharat kullanımını seviyorsanız, bu seti tercih edebilirsiniz. Baharatlarınızı düzgün ve şık bir biçimde saklamak için tasarlanan set, size alan yaratır. Görünürde bulunacağı için rahatlıkla kullanım sağlar. Herevin baharatlık seti, farklı kaplarda tüm ürünleri saklamanıza yardımcı olur. Bir bütün halinde durmalarını sağlayan bir standa sahiptir. Set, plastik olduğu için düşmelere ve çarpmalara karşı dayanıklıdır. Sağlığınızı tehlikeye atmaz. Yüksek kapasiteye sahip model, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Dış görünümü ile mutfağınızla uyum içerisindedir. Set, 5 adet küçük kap ve 3 adet büyük kaptan oluşur. Baharatlarınızı sürekli doldurup boşaltmanıza gerek kalmayacak kapasitededir. Herevin sekizli standlı baharatlık seti gri yorumları olumlu yöndedir. Müşteriler, üründen memnun kalır. Güzel ve mutlu günlerde kullanabileceğiniz sağlam bir üründür. Siz de mutfağınızda bu seti kullanabilirsiniz.

Cazip Herevin Sekizli Standlı Baharatlık Seti Gri Fiyatları

Cazip Herevin Sekizli Standlı Baharatlık Seti Gri Fiyatları

Herevin sekizli standlı baharatlık seti gri fiyatı, modelin özelliklerine ve kapasitesine göre belirlenir. Ürün, pek çok özelliği ile performansını yüksek şekilde gösterir. Fiyat ve performans olarak cazip bir üründür. Kullanımı rahat olan bu ürün size konforlu bir baharatlık kullanımı sunar. Baharat ve çeşnilerinizi koymak ve alan tasarrufu için çok kullanışlı olan bu 8’li baharatlık seti, size rahat bir tasarım sunar. Kaliteli yapısı ile çeşni kullanımını kolaylaştırır. Donanımlı ve yüksek performansı sayesinde uzun yıllar size yardımcı olur. Mutfağınızda bulunması gereken bir ürün olan bu set, size pek çok fayda sağlar. Müşteriler, ürünün kalitesinden memnun kalır. Şık görünümü ile tezgahınıza farklı bir hava katan modeli kullanan müşterilerin yorumlarına ulaşarak memnuniyetlerini görebilirsiniz. Ürün yorumları, model hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Bu ürünü uygun fiyatla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.