Herbalife Shake 550gr Vanilya Aromalı + Renkli Chiller 450ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herbalife Shake 550gr Vanilya Aromalı + Renkli Chiller 450ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paket içeriğinde 1x Herbalife Shake 550gr Vanilya Aromalı
  • 1x Herbalife Renkli Chiller 450ml
  • Herbalife Formul 1 Shake kullanmaya başlayanların gördüğü olumlu faydalardan siz de yararlanabilirsiniz. Öğünlerini Öğün Yerine Geçen Shake ile değiştiren kullanıcılar, yükselen enerjilerinin ve yerine gelen formlarının mutluluğunu yaşıyorlar. Ayrıca doyurucu bir öğüne ödenen paradan çok daha ekonomik olan Öğün Yerine Geçen Shake, formunuz ve sağlığınız ile birlikte cebinizi de korur. Herbalife Formül 1 Öğün Yerine Geçen Shake Nedir? Öğün Yerine Geçen Shake
  • bitkisel karışım ya da tıbbi bir ilaç değil, güçlü bir besin desteğidir. Günlük hayatta tüketilen gıdalar aracılığıyla yeterli miktarda alınamayan besinleri almanızı sağlar. Bazen de bu faydalı besinleri alırken tüketilen gıdalar, sağlığa zararlı olan ve formu bozan maddeleri de metabolizmanıza sokar. Öğün Yerine Geçen Shake ile tamamen sağlıklı bir şekilde besin ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Herbalife Formül 1 Öğün Yerine Geçen Shake
  • temel besinler ile birlikte proteinleri de içeren, tam bir öğünü karşılayan
  • vanilya, fındık, çikolata gibi aromalara sahip, lezzetli bir besin takviyesidir. Ne İşe Yarar? Herbalife Formül 1 Öğün Yerine Geçen Shake’in görevi, metabolizmanızın ihtiyaç duyduğu besin ve proteinleri, sizi yüksek kalorilere maruz bırakmadan karşılamaktır. Peki, bunu nasıl yapar? Demir ve kalsiyum ile birlikte B ve C vitamini de dahil toplam 22 mineral ve vitamin içerir.
  • İçeriğindeki B, B6 ve B12 vitaminleri, metabolizmanın ihtiyaç duyduğu enerjiyi karşılar.
  • Günde 1 öğün Öğün Yerine Geçen Shake tüketmek, ideal kiloyu korumayı sağlar.
  • Günde 2 öğün Öğün Yerine Geçen Shake tüketmek, kilo kontrolüne yardımcı olur.
  • İçeriğindeki proteinlerin görevi ise kas kütlesini korumaktır.
  • Nasıl Kullanılır? Öncelikle, eğer ki bir diyete başlıyorsanız, Öğün Yerine Geçen Shake kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız. Ürünü günde 1 öğün ya da 2 öğün olarak programlayıp, düzenli olarak kullanmalısınız. Tüketmek için 250 mililitre süte iki çorba kaşığı Öğün Yerine Geçen Shake ekleyin. Sütün yarım yağlı olmasına dikkat edin. Topaklanmayı önlemek içinse kullanmadan önce sallayın. Kullanmadan önce ambalaj üzerindeki kullanma talimatlarını mutlaka okuyun.
Geri Bildirim Ver