Herbalife Omega-3 30 Kapsül

417 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 11 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herbalife Omega-3 30 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AÇI Pazar Satıcı Ünvanı: AÇI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0005003614200012 Vergi Kimlik Numarası: 0050036142
    Bu ürün AÇI Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Formül Yüksek seviyede EPA ve DHA' Sürdürülebilir kaynaklardan elde edilmiş balık yağı vejeteryan jel kapsüller . EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. DHA normal beyin fonksiyonlarının ve normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. DHA ve EPA normal kan trigliserit seviyesinin korunmasına katkıda bulunur. Herbalifeline Max'ın tüm içeriği vejeteryan jel kapsülleri kullanılarak kapsüllenmiştir. Herbalifeline kıyaslandığında ortalama 3 kat daha fazla EPA ve DHA. Faydalı etkisi günde 250 mg EPA ve DHA alındığında sağlanır. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.
Geri Bildirim Ver

Herbalife Omega-3 (30 Kapsül)

Oldukça önemli bir yağ asidi olan omega-3; vücut ve beyin sağlığı, sinir sistemi hücre işleyişi için önemli etkilere sahiptir. Vücutta önemli roller oynayan ve sağlık açısından birçok faydası bulunan esansiyel yağ asitleri ailesinin bir üyesidir. Herbalife omega 3, sağlıklı bir dolaşım sisteminin korunmasına yardımcı olur. Omega-3 kapsülleri özenle formüle edilerek beğeninize sunulur. Herbalife omega 3 içindekilerle yüksek kaliteli bir gıda takviyesidir. Omega-3 yağ asitleri özellikle DHA, beyin de dahil olmak üzere retina ve sinir dokusunun gelişimi için özellikle önemlidir. Bu yağ asitleri, durumunuz ne olursa olsun, genç ve yaşlı insanların beden ve zihin sağlığı için oldukça fazla yarara sahiptir.

  • Yüksek kaliteli yağ asitleri
  • EPA ve DHA ile yüksek oranda arıtım işlemleri
  • Deniz lipidlerinin formüle edilmesi süreci

Herbalife Omega-3 Faydaları

Herbalife Omega-3 Faydaları

Omega-3, sağlık için önemli olan bir yağ asididir. Herbalifeline omega 3’ün bu noktada önemli işlevleri vardır. Bu yağlar farklı şekillerde gelir. ALA (alfa-linolenik asit) vücutta yapılamaz. ALA esas olarak bitkisel yağlarda, kolza ve keten tohumunda (keten tohumu), sert kabuklu yemişlerde (ceviz, ceviz ve fındık) ve yeşil yapraklı sebzelerde bulunur. EPA (eikosapentaenoik asit) ve DHA (dokosaheksaenoik asit), vücutta ALA'dan yapılabilen uzun zincirli yağlardır. Herbalife omega 3 faydaları ise oldukça fazladır. Büyüme ve gelişmeyi destekler. Uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitleri, yeni dokuların oluşumu için gereklidir. Yapılan araştırmalara göre uzun zincirli omega-3'ler, ölümcül kalp krizi riskini azaltır. Yağ asitlerinin antiinflamatuar özellikleri oldukça dikkat çekicidir. Bu, bağışıklık sistemini desteklediği anlamına gelir. Vücudu bakteri ve virüslere karşı savunur. Yaralanmalarda enfeksiyonlardan korunmaya yardımcı olur.

Herbalife Omega-3 İçeriği ve Kullanımı

Herbalife Omega-3 İçeriği ve Kullanımı

Herbalife omega 3 balık yağı, omega-3 yönünden zengin bir takviye ürünüdür ve uzun zincirli yağ asitleri grubuna dahildir. Bu yağ asidi bitkilerde ve deniz canlılarında yaygın olarak bulunur. Sağlıklı bir vücudun gelişimi ve bakımı için gerekli olan bu iki ailedeki yağ asitleri, vücutta üretilemediği için beslenme yoluyla elde edilmesi gerekir. Herbalife omega 3 kullanımı kişiden kişiye değişir. Herbalife omega 3 içeriğinde EPA ve DHA yağ asitleri yer alır. Beyin ve hafıza konusunda destekleyici olan DHA, oldukça önemli bir yağ asididir. EPA ise damar ve kalp sağlığı konularında sizlere yardımcı olur. Herbalifeline takviye ürünlerin dış kısmı vejeteryan jel ile kaplıdır. Kutu içerisinde 30 adet kapsül bulunur. Herbalife omega 3 nasıl kullanılır dendiğinde günlük tablet kullanımı 1-4 kapsül olarak önerilir. Kalp sağlığının korunmasında da bu asitlerin önemli bir rolü olduğu bilinir.

Bütçe Dostu Herbalife Omega 3 Fiyatları

Bütçe Dostu Herbalife Omega 3 Fiyatları

Herbalife omega 3 ne işe yarar dendiğinde ilk akla gelen kalp-damar sağlığı ile beyin ve bağışıklık sistemi alanlarındaki katkılarıdır. Göz retinasının yapısında yer alan DHA’nın da Herbalife omega 3 özellikleri arasında olmasından dolayı bu takviye ürün, göz sağlığı için önemli bir yere sahiptir. Yeterli DHA alınmadığı sürece görme problemleri yaşanma olasılığı yükselir. Amino asit eksikliği görülen çocuklarda çok fazla görülen hiperaktivite ve dikkat bozukluğu Herbalife omega 3 kullananlarda azalacağı öngörülür. Günümüzde kanser vakalarının yaşam koşulları ve düzensiz beslenme sonucu arttığı gözlemlenir. Fakat Herbalife omega 3 yorumlarına baktığınızda bunların kişiler üzerinde olumlu etkilere sahip olduğunu görebilirsiniz. Hamile kadınlar için ana omega-3 kaynağı balık ve deniz ürünleri olduğundan haftada birkaç kez balık ve deniz ürünleri tüketilmesi tavsiye edilir. Bu önemli besinleri düzenli olarak tedarik etmek için Trendyol’dan Herbalife omega 3 fiyatlarını kontrol ederek güvenle satın alabilirsiniz.