Herbalife Formül 1 Öğün Yerine Geçen Besleyici Bitkisel Vanilyalı Shake Karışımı Gda

547 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herbalife Formül 1 Öğün Yerine Geçen Besleyici Bitkisel Vanilyalı Shake Karışımı Gda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HERBAL EFSANE Satıcı Ünvanı: LİMON E-TİCARET EMLAK VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609104217800001 Vergi Kimlik Numarası: 6091042178
    Bu ürün HERBAL EFSANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgileri Protein ve temel besinlerin birleşiminden oluşan lezzetli bir öğündür.
  • Formül 1, aralarında B vitaminleri, C Vitamini, kalsiyum ve demir bulunan 22 vitamin ve mineral içerir.
  • için, günde iki öğün bu lezzetli Shake'i tercih edip ve bir öğün sağlıklı yemek yiyebilirsiniz.
  • İdeal kilonuzu koruyabilmek için günde bir öğün bu lezzetli Shake'i tercih edip ve iki öğün sağlıklı yemek yiyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • Paket İçeriği 60 ml
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Herbalife Vanilyalı Shake

Pek çok insan sağlıklı bir hayat sürdürmek için kilosuna dikkat eder. Kilo vermek ve sağlıklı bir bedene sahip olmak isteyen kişiler düzenli beslenme alışkanlıklarının yanı sıra bu sürece destek sağlayan bir ürün arayışında olabilir. Herbalife markası tarafından üretilen vanilyalı shake bu amaca uygundur. Bir öğün yerine tercih edebileceğiniz bu lezzetli içecek kilo kontrolüne yardımcı olmaktadır. Hazırlanması ve tüketilmesi son derece pratik olduğu için iş yerinde, evde, okulda ve daha birçok yerde tercih edilebilir. Siz de Herbalife vanilyalı shake’i günde 1 öğün yerine tercih ederek hayalini kurduğunuz bedene sahip olabilirsiniz.

  • Herbalife vanilyalı shake öğün yerine geçen besleyici bir karışımdır.
  • Herbalife vanilyalı shake net ağırlığı 550 gramdır.
  • Herbalife vanilyalı shake kutusu 21 porsiyona karşılık gelmektedir.

Herbalife Vanilyalı Shake’in Özellikleri Nelerdir?

Vanilyalı Shake Yorumları

Herbalife vanilyalı shake lezzetli ve pratik bir kilo kontrolü için kullanılmaktadır. 550 gramlık pakette satılan ürün toplamda 21 porsiyon içerir. Her bir porsiyon için belirlenmiş olan ideal miktar 26 gramdır. Bu da 2 çorba kaşığı toza karşılık gelmektedir. Vanilyalı içeceği hazırlamak için 26 gram toza 250 ml süt eklemeniz gerekir. Düzenli olarak kullanıldığı zaman kastan kaybetmeden kilo vermenize destek olur. Herbalife vanilyalı shake içerisinde B, B12, B6, C başta olmak üzere çok sayıda vitamin ile kalsiyum ve demir gibi çeşitli mineraller bulunmaktadır. Bu nedenle tüketilmesi oldukça sağlıklıdır. Kilo kontrolü için günde 1 öğün olarak tüketebilirsiniz. Bir porsiyon 216 kaloridir. Herbalife vanilyalı shake kalorisi büyük oranda azaltılmış olduğu için kilo almanıza sebep olmaz.

Herbalife Vanilyalı Shake Nasıl Tüketilmelidir?

Vanilyalı Shake Yorumları

Herbalife vanilyalı shake kullananlar ürünün lezzetli olduğu kadar kolay bir şekilde hazırlandığını da belirtmektedir. Öğün yerine geçen Herbalife shake’den tam verim almak için nasıl tüketildiğini bilmek gerekir. Doğru miktarı elde etmek için özel şişesinin içerisinde 2 çorba kaşığı yani 26 gram vanilyalı shake tozunu termos ya da kavanoz gibi kapaklı bir kaba aktarmalısınız. Daha sonra tozun üzerine 250 ml yarım yağlı veya yağsız süt ekleyebilirsiniz. Tozun homojen bir şekilde çözülmesi için bir süre boyunca karışımı çalkalamasınız. İçerisinde topaklanma kalmadığı zaman ürünü afiyetle tüketebilirsiniz. Herbalife vanilyalı shake tek başına kullanıldığı zaman kilo vermek için yeterli değildir. Herbalife vanilyalı shake yorumları ürünün düzenli beslenme alışkanlıkları ve egzersiz eşliğinde kullanıldığı zaman son derece etkili olduğunu kanıtlamaktadır.

Herbalife Vanilyalı Shake Lezzetli midir?

Vanilyalı Shake Yorumları

Milyonlarca insanın zayıflamasına destek olan ve öğün yerine geçen Herbalife vanilyalı shake son derece lezzetlidir. Vanilya aroması ve mis kokusu tüketilmesini son derece kolay hâle getirir. Hazırlık aşamasında topaklanmaların tamamı giderilirse oldukça rahat bir şekilde içilir. Siz de sağlıklı beslenme programınıza bu ürünü dâhil ederek pratik ve lezzetli bir öğün geçirebilirsiniz. Herbalife vanilyalı shake fiyatı da lezzeti kadar kullanıcıları memnun eder. Her bütçeye uygun olan bu vanilyalı shake’i avantajlı fiyatlarla satın almak için Trendyol’dan siparişinizi oluşturabilirsiniz. Yüksek güvenlik önlemleri sayesinde online ödemeler uçtan uca şifrelenmektedir. Ayrıca kart bilgileriniz hiçbir zaman 3. şahıslarla paylaşılmamaktadır. Ödemeniz tamamlandıktan sonra ürününüz hazırlanır ve sağlam bir şekilde kargoya teslim edilir. Tüm kargo sürecini Trendyol üzerinden pratik bir şekilde takip edebilirsiniz. Eğer belirttiğiniz adrese teslim edilen ürün hasarlıysa veya memnun kalmazsanız tek tıkla iade kodu alabilirsiniz.