Herbalife Konsantre Klasik Çay 100 Gr

480 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
659,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
709,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herbalife Konsantre Klasik Çay 100 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ticaretİstasyonu Satıcı Ünvanı: YASEMİN YAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2160981313
    Bu ürün Ticaretİstasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herbalife Bitkisel Çay Klasik 100 gr Ürün Bilgileri Herbalife Bitkisel Çay Klasik 100 gr, hayatınıza sofistike bir lezzet katmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Kaliteli bitkisel bileşenlerin özenle seçilip ustaca harmanlanmasıyla üretilen bu çay, birinci sınıf bir lezzeti mutfaklarınıza taşır. Estetik ambalajı, mutfak raflarınızı renklendirecek ve sevdikleriniz için şık bir hediye seçeneği sunacaktır. Herbalife 100 gramlık çay, geleneksel çay deneyiminizi farklı bir seviyeye taşıyarak her fincanında kalite ve zarafet sunar. Herbalife Bitkisel Çay Klasik 100 gr İçindekiler Maltodekstrin, fruktoz, siyah çay yaprağı ekstresi (%14,7), doğal limon aroması (%7), yeşil çay yaprağı ekstresi (%7), kakule meyvası ekstresi, ebegümeci yaprağı ekstresi, toz bamya çiçeği. Herbalife Bitkisel Çay Klasik 100 gr Kullanım Talimatları Herbalife 100 gram çay, geliştirilmiş formülüyle size enerji ve canlılık kazandırmayı hedefleyen bir içecektir. Doğru kullanım, bu ürünün vaat ettiği faydaları en üst düzeyde almanızı sağlar. Uygulama Talimatı: Yarım çay kaşığı (yaklaşık 1,7 gram) Herbalife çay alın.
  • Tercihinize göre 350 ml sıcak veya soğuk su hazırlayın.
  • Çayınızı suyla dikkatlice karıştırın.
  • Homojen bir karışım elde edildiğinde içeceğiniz servise hazır demektir.
  • Herbalife çayın önerilen dozajda tüketilmesi, içeriğindeki bitkisel bileşenlerin en uygun şekilde etki etmesine olanak tanır. Düzenli ve doğru kullanım, gün içerisinde enerji seviyenizi dengelemeye yardımcı olabilir. Lütfen tüm Herbalife ürünlerini önerilen kullanım talimatlarına uygun olarak tüketiniz ve optimal fayda sağlamak için diğer yaşam alışkanlıklarınıza dikkat ediniz. Herbalife Bitkisel Çay Klasik 100 gr Nasıl Kullanılır? Herbalife Bitkisel Konsantre Çay’ı kullanmadan önce, ürünün kullanım talimatlarına ve önerilen porsiyonlara dikkat etmek önemlidir. Ayrıca, sağlıklı bir yaşam tarzı, dengeli beslenme ve düzenli egzersizle birlikte kullanılması, en iyi sonuçları elde etmenize yardımcı olabilir. .

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Aroma Bitkisel
  • Paket İçeriği 100 gr
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver