Herbaderm Gözaltı Torba Ve Morluk Kremi-arındırıcı Cilt Krem-superserum Kolajen Ve C Vitamin Serumu

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Herbaderm Gözaltı Torba Ve Morluk Kremi-arındırıcı Cilt Krem-superserum Kolajen Ve C Vitamin Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyola Satıcı Ünvanı: REYOLA E TİCARET KOZMETİK PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735133046700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351330467
    Bu ürün Reyola tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herbaderm Gözaltı Torba ve Morluk Kremi-Arındırıcı Cilt Krem-Superserum Kolajen ve C Vitamin Serumu Paket İçeriği: **Herbaderm Gözaltı Torba ve Morluk Kremi 15 ml **Herbaderm Arındırıcı Cilt Bakım Kremi **Herbaderm Superserum Kolajen ve C Vitamini Serumu 30 ml DERMASEBUM ARINDIRICI CİLT BAKIM KREMİ NEMLENDİRİR, CİLDİ BESLER Herbaderm Dermasebum™ serisi yağlı cilt sorunlarına ve erken yaşlanmanın temel nedeni olan nemsizliğe karşı düzenli kullanıldığında gözle görülür sonuçlar sunar. Nasıl Kullanılır? Temiz ve kuru cilt üzerine uygulanır. Yüzünüze ve boynunuza hafif dairesel hareketlerle nazikçe yayınız. Sabah ve akşam düzenli olarak kullanılmalıdır. GÖZ ALTI KREMİ GÖZ ALTI TORBA VE MORLUKLARINA KARŞI Diğer göz altı kremlerinden farklı olarak, içeriğindeki C vitamini ve patentli peptidlerin oluşturduğu anti-inflamatuar ve renk açıcı etki, göz altı torba ve morluklarını azaltmaya ve göz çevresini sıkılaştırmaya yardımcı olur. Nasıl Kullanılır? Sabah ve akşam temiz ve kuru göz çevresine, gözün iç köşesinden başlayarak hafif dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Düzenli olarak uygulanmalıdır. MARINE KOLAJEN %3 + 3-O-ETIL ASKORBIK ASIT %0,5 SUPERSERUM MARINE KOLAJEN %3 + 3-O-ETIL ASKORBIK ASIT %0,5 SIKILIŞTIRICI & AYDINLATICI BAKIMCilt yapısının temel taşlarından biri olan kolajen, cildin diri, canlı ve dolgun görünmesini sağlar. %3 Hidrolize Marine Kolajen ve %0,5 3-O-Etil Askorbik Asit içeren bu serum, kolajen ve hyaluronik asit sentezini destekleyerek cildi sıkılaştırmaya, renk eşitsizlikleri, lekeler, çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.%0,5 oranındaki 3-O-Etil Askorbik Asit kolajen yıkımına neden olan glikasyonu %40 azaltarak kolajen ve elastin proteinlerini korur kolajen sentezini %69,40, hyaluronik asit sentezini %182,7 artırır. Kolajen sentezini desteklerHyaluronik asit sentezini destekler.Serbest Radikal hasarlarına karşı koruma sağlar.Cilt tonunu eşitler ve aydınlatır.Leke, çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. KULLANIM ŞEKLİ Günde iki defa, sabah ve akşam olmak üzere, avucunuza damlattığınız 2-3 damla serumu masaj yaparak temiz ve kuru cildinize uygulayınız. Cildinizin serumu emmesi için bekleyiniz, ardından nemlendirici kreminizi uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • İçerik Kolajen
Geri Bildirim Ver