Genel Markalar New Çavdar Group Bambu Açılır Bölmeli Çekmece Içi Kaşıklık Fma896796 Yeni

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,99 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar New Çavdar Group Bambu Açılır Bölmeli Çekmece Içi Kaşıklık Fma896796 Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün
  • Bambu Çekmece İçi Açılır Kaşıklık, Ürün Boyutlar:38X29X5 Cm (Açık-47X37X5 Cm)
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver

Hera Bambu Çekmece İçi Açılır Kaşıklık

Çekmecelerde düzenli bir görünüm oluşmasına imkan sağlayan kaşıklık çeşitleri günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Hera bambu çekmece içi açılır kaşıklık BLS-KSK ile siz de çekmecelerinizde düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz. Kaşıklık modeli, görünümü ile müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Bambu malzemesi ve estetik görünümüyle öne çıkan bu ürün depolama konusunda yardımcı olur. Modelin açılır kapanır özelliğe sahip olması sayesinde kaşıklığı çekmecenizin boyutuna göre ayarlayabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün doğal ve şık bir görünüm oluşturmanın yanı sıra tat ve koku sindirmez. Bu özelliği sayesinde kolay şekilde kullanım avantajı sunar. Hera bambu çekmece içi açılır kaşıklık sayesinde istediğiniz düzenli görünümü çekmecenizde oluşturabilir ve kolaylıkla kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

  • Doğal bambu görünüm
  • Açılma özelliği
  • Çekmece içinde düzenli görünüm imkanı

Bambu Malzemesiyle Öne Çıkan Hera Kaşıklık

Bambu Malzemesiyle Öne Çıkan Hera Kaşıklık

Pratik kullanım imkanı sunan ve düzenli görünüme olanak tanıyan ürünler evin her alanında yardımcı olur. Çekmece içi açılır kaşıklık sayesinde siz de aradığınız düzenli görünüme kavuşabilir ve çekmecelerinizde estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kaliteli özellikleriyle öne çıkan ürün, müşterilerine uzun yıllar boyu kullanım avantajı sağlar. Bambu çekmece içi kaşıklık modelinin açılan özelliğe sahip olması müşteriler için bir avantajdır. Ürün bu avantajı sayesinde çekmecenin boyutuna göre ayarlanabilir ve kolay kullanıma olanak tanır. Ürünün kapalı halde 38 x 29 x 5 cm ölçüsü varken açık haldeki ölçüsü 47 x 37 x 5 cm olarak üretilir. Bu model sayesinde mutfakta düzenli bir görünüm yakalayabilirsiniz. Doğal bambu görünümü ile beğeni toplayan kaşıklık, çekmecelerinizde kullanacağınız çatal bıçak gibi ürünlerin düzenli görünmesine de yardımcı olmak için üretilir.

Düzenli Görünüm Sevenlerin Tercihi Hera Bambu Kaşıklık

Düzenli Görünüm Sevenlerin Tercihi Hera Bambu Kaşıklık

Çatal, kaşık gibi malzemelerin yer aldığı çekmecenizde düzenli bir görünüm elde etmek isteyebilirsiniz. Bu kaliteli ürün sayesinde istediğiniz görünüme kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dayanıklı ve bambu malzemeden üretilen bu model, müşterilerine uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Çekmece içi bambu kaşıklık, estetik ve doğal görünümü ile öne çıkan tasarıma sahiptir. İşlerinizi kolaylaştıran ve çekmecelerinizi düzenlemenize yardımcı olan bu ürün açılabilir. Bu sayede kaşıklığı çekmecenizin boyutuna uygun olarak ayarlayabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün, doğal ve şık bir görünüm oluşturmanın yanı sıra kullanışlı tasarımıyla da dikkat çeker. Ürünün gıda ile teması uygundur. Şıklığın bambu görünüm ile buluştuğu kaşıklık, çekmecelerinizde kullanacağınız çatal bıçak gibi ürünlerin düzenli görünmesine yardımcı olur. Ürün hakkında aradığınız detaylı bilgiye Hera bambu çekmece içi açılır kaşıklık kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarını inceleyerek rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Bambu Çekmece İçi Açılır Kaşıklık

Bütçenize Uygun Bambu Çekmece İçi Açılır Kaşıklık

Hera bambu çekmece içi açılır kaşıklık fiyatları ve sahip olduğu şık görünümü ile diğer kaşıklık modelleri arasında dikkat çekmeyi başarır. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün ile çatal, bıçak gibi malzemelerin yer aldığı çekmecenizde kolaylıkla düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz. Kaşıklık modeli, şık görünümü ile müşteriler tarafından çokça tercih edilir. Kaşıklık modelinin açılır özelliğe sahip olması da müşteriler için bir avantajdır. Bu avantaj, ürünün çekmecenin boyutuna göre ayarlanabilmesine yardımcı olur. Kaşıklık modeli, doğal bambu görünümü sayesinde büyük beğeni toplayan tasarımı ve kaliteli yapısı sayesinde birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Hera bambu çekmece içi açılır kaşıklık yorumları kısmında bulunan müşteri yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyerek ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatı sayesinde kolayca satın alarak hemen kullanmaya başlayabilir, mutfağınıza şıklık katabilirsiniz.