Hepsibahçemden Jumbo Saksılı Mayer Limon Fidanı Ağacı +5 Yaş

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hepsibahçemden Jumbo Saksılı Mayer Limon Fidanı Ağacı +5 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Damla Su Çiçek Üretimi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA SAHİLLİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7390516417
    Bu ürün Damla Su Çiçek Üretimi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mis Kokulu Büyük Saksılı Mayer Limon Ağacı Fidanı Sizde birinci resimdeki gibi bir limon ağacı yetiştirmek isterseniz mayer limon fidanı satın alabilirsiniz. İkinci fotoğraf Nisan 2021 itibariyle günceldir. Çiçeklenme dönemi olduğu için çiçekli gönderilir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Mayer limon, portakal ve limon melezi olarak bilinir. Çiçekleri oldukça güzel kokmaktadır. Evde saksıda yetiştirmeye en uygun limon türüdür. İki yaşından itibaren meyve vermeye başlar. Bol meyve veren bir narenciye çeşididir. Mayer limon meyveleri uzun süre bitki üzerinde durabilir. Mayıs ayından sonra çiçeklenmeye başlar. Eylül ayında meyveleri olgunlaşır Mayer limon fidanımız 5+ yaşındadır. Ortalama yüksekliği 150-170 cm dir. KARGOLAMA Gönderilecek ürün 1 Adettir. Gönderilecek ürün İkinci resimdekine benzer ürünlerdir. Mevsimsel olarak çiçeklenme dönemindedir. Şubattan itibaren çiçekleri oluşmaya başlar Büyük Saksılı olarak paketlenip gönderilecektir. Saksı 4 numara saksıdır. Ürün 25 cm derinlikte üst genişliği 27 cmdir. Yaklaşık 8 litre plastik kiremit rengi antik saksıdır. Siparişinizin ardından ürünler özel karışımlı fidan toprağı ile saksılanmaktadır. Kargoda hasar görmeyecek şekilde paketlenip gönderilmektedir. Taşıma firması fidan olduğunu bilsin diye şeffaf olarak paketlenir. Saksı kısmı karton kutuda üst kısım hava alımı olması için tül yardımı ile örtülür. Kargoda yaşanan problemler için lütfen bizimle iletişim kurunuz. BAKIM Mayer limon fidanlarınızı ılıman bölgeler de bahçenizde yetiştirebileceğiniz gibi soğuk bölgelerde eviniz yada ofisiniz de cam kenarlarında saksıda rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. Mayer limon fidanlarımız mayıs ayından itibaren çiçek açmaya başlar. Çiçeklenme zamanı fosfor içerikli organik gübre verebilirsiniz. Çeşitli gübrelerimizi sitemizde bulabilirsiniz. Ekim-Kasım aylarında meyve hasadı yapıldıktan sonra daha gür dallar oluşması için taç budaması yapılır. Meyve tutumundan sonra azot ve potasyumlu organik gübreler vermeniz tavsiye olunur. Bolca hava ve güneş olan yerlerde bulundurmanız fidanınızın sağlıklı kalması için gereklidir Bulunduğu ortama ve mevsime göre 4-5 gün içinde sulanır. Saksıda ortalama 1 litre su dökmeniz yeterlidir. Daldan bir sprey yardımı ile yağmurlama su vermeniz fidanınızı daha neşeli yapacaktır. Haftada bir yapmanız uygundur. Limon ağacı Bakımı İçin Sayfamızı inceleyiniz. Limon Ve Narenciye Fidanı Evde Yetiştir mi ? BODUR YETİŞTİRME Mayer limon fidanlarımız bodurlaştırılmak amacıyla taç budaması yapılmıştır Sizde bodur bir limon ağacınızın olması için meyve döneminden sonra üst dallarını budayabilirsiniz. Bu şekilde görünümüyle de sizi hayran bırakacak tam bodur bir ağaç elde edebilirsinz. Budama konusunda ihtiyaç duyacağınız kalitesiyle ön planda olan budama makaslarımıza sitemizden ulaşabilirsiniz. Mayer limon ağacını sevdiklerinize hediye edebilir, evinizde, ofisinizde ve bahçenizde tazecik meyveleri dalından yemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver