10
Genel Bakım Spreyleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Henkel Wd 40 400ml Koruyucu Yağlayıcı Ve Pas Sökücü Büyük Boy

268 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
295 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Henkel Wd 40 400ml Koruyucu Yağlayıcı Ve Pas Sökücü Büyük Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARACA TRUCK SHOP Satıcı Ünvanı: KARACA TRUCK OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506094840800001 Vergi Kimlik Numarası: 5060948408
    Bu ürün KARACA TRUCK SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WD-40 Çok Amaçlı Pas Sökücü 400 mlGörünüm: Berrak ve hafif bulanıkKoku: Çok hafif, karakteristik,hoş kokuÖzgül ağırlık: 22°C''de 800 ± 0.020Viskozite: 22°C''de 27.5 ± 1.0 san zahn %1Mininum parlama noktası: Açık kapta 43°C Uçucu olmayan maddelerin minimum %:Ağırlık başına %22 Uçucu maddelerin max. %:Alifatik petrol damıtması ağırlığına göre %78 Akma noktası : -73°C''den az Düşük ısı stabilitesi : Mükemmel Kaplaması : 15 m2 - 26 m2/litre Kaynama noktası : 149°C minimum Ağırlık, tatbiki kaplama : 1.7 g/m2 Uygulanmış ürün kalınlığı : 0.00025 - 0.00075 cm Uygulama Alanları:WD-40 formülünde bulunan metale karşı yüksek çekim özelliği sayesind, yüzeyleri nemli koşullar altında bile tamamen kaplar. Püskürtülerek, fırçalı uygulamalarda veya daldırma yönteminde dahi metal yüzey ile nem arasına girerek koruyucu bir tabaka oluşturur. Bu özelliği ile WD-40, nemle alakalı kısa devreleri hemen ortadan kaldırdığından, elektrik kontağının söz konusu olduğu durumlarda çok kullanışlıdır.WD-40 metal çekim özelliği ile paslı ve aşınmış yüzeylere nüfuz ederek, metal, tel, halatlardaki pası çıkarır, sıkışmış somunlar, bağlantılar, kontrol mekanizmaları ve diğer metal parçalardaki aşınmayı ortadan kaldırarak, parçaların serbest bir biçimde çalışmasını sağlar.WD-40 metal yüzeylere tamamen yayılarak mikroskopik gözenekleri dahi kaplar. Oluşan bu tabaka ve WD-40''ın nem atıcı formülü sayesinde metal yüzey üzerinde neme ve diğer pas oluşturucu maddelere karşı koruma sağlar. Metal düzenli bir şekilde kullanılıyorsa, koruma devam edecektir.WD-40 formülü hiçbir aşındırıcı madde içermeksizin çok kalın tabakalı gres yağı ve kiri, etiket ve yapıştırıcı madde kalıntılarını yüzeyden tamamen temizler. Ayrıcı oluşturduğu film tabaka ile çürüme ve paslanmaya karşı korur.WD-40 yüksek çekim özelliği sayesinde içeriğinde bulunan yağlayıcı maddelerin tüm yüzeye yayılarak hareketli parçalara mükemmel bir şekilde tutunmasını sağlar. WD-40 silikon veya toz ve kir toplayıcı herhangi bir katkı maddesi içermediğinden yüzeyde kir tabakası oluşturmaz. Nem atarPas çözerPastan korurTemizlerYağlar

Ürün Özellikleri

  • Hacim 400 ml
Geri Bildirim Ver

Henkel Wd 40 400ml Koruyucu Yağlayıcı Pas Sökücü Büyük

Henkel pas sökücü, metal yüzeylerde nemden kaynaklanan pas problemini gidermek ve önlemek için kullanılmaktadır. Pas oluşumunun nedenleri arasında boyasız metal, neme, rutubete, tuza ve asit alkalilere maruz kalma olabilir. Korozyon sorunlarına maruz kalan metal ürünler, korozyon nedeniyle kullanılamaz hale gelir ve fonksiyonel özellikleri kaybeder. Bu pas sökücü spreyi kullanarak fonksiyonel özelliklerini eski haline getirmek ve ürünü tekrar kullanılabilir hale getirmek mümkündür. Korozyon nedeniyle oksitlenen ve ardından paslanan ürünlerde pasın giderilmesi sağlanırsa, paslanmayan yüzeylerin tekrar paslanma sorunu ile karşılaşmasını da engeller. Boyasız metal ürünlerdeki pas sorunları, neme maruz kalmaktan kaynaklanabilir. Pas göründüğünde, tüm yüzeye yayılır. Metal ürünlerin birleştirilmesi sürecinde çatlaklar oluşabilmekte ve bu çatlaklarda paslanma oluşarak geniş alana yayılabilmektedir. Henkelwds16 ürününü kullanarak pas sorununa çözüm bulabilirsiniz. Paslanan ürünlerinizi yeniden kullanabilme imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Fonksiyonel
  • Kolay kullanım
  • Paslı yüzeylere uygun içerik

Henkel Wd 40 400 Ml Koruyucu Yağlayıcı ve Pas Sökücü Kullanımı

Henkel Wd 40 400 Ml Koruyucu Yağlayıcı ve Pas Sökücü Kullanımı

Pas oluşumu zamanla oluşabilen ve yayıldığı bölgenin etkisi altında gelişmeye devam eden bir durumdur. Pas sorununu düzeltmek ve temizlemek için pas sökücüsüne başvurulabilir. Pas sökücü sprey seçimi yapılırken mutlaka pasın oluştuğu alana ve pas miktarı göz önüne alınarak belirlenmesi gerekir. Bu ürün, sprey fonksiyonlu sprey şişesinde yer alarak temizlenebilir ve paslı yüzeylere püskürtülebilir. Pas çıkana kadar bu işlem tekrarlanabilmektedir. Pas sökücü sprey kullanmanın birçok farklı yolu vardır. Pas sökücü sprey kullanarak pası çıkarmanın zor olduğu durumlarda, demir üzerinde yer alan pas lekelerini çıkarmak için doğrudan temas yöntemine başvurabilirsiniz. Paslanmış ürünler, Henkel wd 40 400ml koruyucu yağlayıcı ve pas sökücü büyük boy seçeneği ile kolay bir şekilde ilk günkü görünümüne geri getirilebilir. Henkel wd 40 400ml koruyucu yağlayıcı ve pas sökücü büyük boy kullanımı ise oldukça basittir.

Henkel Wd 40 400 Ml Koruyucu Yağlayıcı ve Pas Sökücü Yorumları

Henkel Wd 40 400 Ml Koruyucu Yağlayıcı ve Pas Sökücü Yorumları

Pas sökücü sprey kullanılan alanlardan biri de araçlardır. Aracın çalışmasına imkan tanıyan mekanik aksamlarının pas gibi sorunlardan arındırılması pas sökücü kullanılarak sağlanır. Demir veya metal üzerinde paslanma sorununu çözmek için metal yüzeylerin çatlaklarına püskürtülür. Çatlağın derinliklerine nüfuz eden pas önleyici sprey derinlemesine nüfuz edecek ve pasın ilerlemesini durduracaktır. Pas oluşumu yüksek olduğunda Henkel wd 40 400ml koruyucu yağlayıcı ve pas sökücü büyük boy içeriği sayesinde çok kısa bir süre içerisinde geçmeyen pas oluşumlarını bile söker atar. Bu pas sökücü sprey, pas sökücü etkisi olan ve pas probleminde kullanıldığında temizliği kolaylaştıran bir üründür. Gereğinden fazlasını kullanmak zararlıdır. Ön bilgi olmadan kullanılmaması gerekir. Henkel wd 40 400ml koruyucu yağlayıcı ve pas sökücü büyük boy yorumları üzerinden daha önce kullanan kullanıcıların görüşlerini alabilirsiniz.

Henkel Wd 40 400 Ml Koruyucu Yağlayıcı ve Pas Sökücü Fiyatı

Henkel Wd 40 400 Ml Koruyucu Yağlayıcı ve Pas Sökücü Fiyatı

Pas sökücü sprey 400 ml'lik şişelerde sunulmaktadır. Pas sökücü sprey ağırlıklı olarak inşaat ve sanayi alanlarında demir üzerindeki pası gidermek için kullanılmaktadır. Paslı ürünleri temizlemek için kullanılabilir ve ürün bileşenlerine zarar vermeden pas üzerine etki ederek temizleme işlevi görür. Pası eritmek için kullanılması istendiğinde, zayıf bir asit kullanılarak yoğuşturulabilir. Bu, paslanmayı önlemek için kullanılan ağır hizmet tipi bir pas sökücüdür ve kullanım esnasında diğer kimyasallarla karıştırılmamalıdır. Ürün sadece su ile karıştırılmalıdır. Ürün iyi sonuçlar için yağışlı, kuru havalarda kullanılmamalıdır. Kullanılacak ürün miktarı, demir yüzeyindeki pasın ciddiyetine göre belirlenir. Henkel wd 40 400ml koruyucu yağlayıcı ve pas sökücü büyük boy özellikleri arasında güçlü yapısı öne çıkmaktadır. Ayrıca Henkel 400ml koruyucu yağlayıcı ve pas sökücü fiyatı ve satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.