Henkel Ütü Ile Yapışan Kenar Bandı 2 Metre Beyaz Kendinden Tutkallı Band

45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
62,80 TL
350 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Henkel Ütü Ile Yapışan Kenar Bandı 2 Metre Beyaz Kendinden Tutkallı Band

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERSOYLAR YAPI MARKET MOBİLYA AKSESUARI Satıcı Ünvanı: MEHMET ERSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3690031277
    Bu ürün ERSOYLAR YAPI MARKET MOBİLYA AKSESUARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 ADET ALIMDA 2 METRE GÖNDERİLECEKTİR .. ÖRNEĞİN SİZE 4 METRE LAZIMSA 2 ADET SİPARİŞ VERMELİSİNİZ 4 METRE UZUNLUGUNDA TEK PAÇA GÖNDERİLECEKTİR..? KENAR BANDI PVC DEĞİLDİR SERT SICAK TUTTALLI KAĞITIMSI KALIN 1. KALİTE MALZEMEDİR ÜTÜ İLE YAPIŞAN KENDİNDEN TUTKALLI KENAR BANDI., KENARLARI KALKAN SOYULAN MOBİLYALARINIZI KENDİNİZ TAMİR EDEBİLİRSİNİZ. BANT:22 MM GENİŞLİĞİNDE 18MM SUNTA MDF LAM İÇİN UYGUNDUR. UYGULUMA :: YAPISTIRACAĞINIZ ÖLÇÜDEN BİRER CM BÜYÜK KESİNİZ ÜTÜYÜ EN SICAK AYARINA ALARAK AYNI NOKTADA DURDURMADAN YAVAŞCA BANTIN ÜZERİNDE GEZDİRİNİZ TUTKALI ERİYİNCEYE KADAR. DAHA SONRA KESKİN BİR BIÇAK İLE YAN Bİ ŞEKİRDE HAFİFCE KENARLARINI TRAŞLAYIN.. VE DAHA SONRA KESİNLİK LE İNCE BİR ZIMPARA İLE TAKIŞIP KALKMAMASI İÇİN ZIMPARA YAPINIZ YUVARLAYINIZ ..HEPSİ BUKADAR. AŞAĞIDAKİ VİDEODA ÖRNEĞİ VARDIR ..

Ürün Özellikleri

  • Tip Kenar Bantları
Geri Bildirim Ver

Henkel Beyaz Kenar Bandı Ürünleri Trendyol'da!

Henkel ütü ile yapışan 2 metre beyaz kenar bandı mobilya tamir etmek için kullanılan işlevsel bir üründür. Kenarları yıpranan ve soyulan dolap, raf ve masalarınızı bu ürün ile temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Henkel ütü ile yapışan kenar bandı profesyonel kullanım için de uygundur. Mobilyacılık mesleğini icra eden kişiler bu kullanışlı ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir. Kenar bandını son derece basit bir işlemle uygulamak mümkündür. Kendinden tutkallı olması sayesinde yüksek ısı uygulandığında kalıcı olarak yapıştırılabilir. Kaliteli malzemelerden üretilen kenar bandı sunta ve mdf lam parçalarda kullanılabilir. Söz konusu ürünün genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

,

  • Mobilya üretim ve onarım işlemlerinde kullanılabilir.
  • Kendiliğinden yapışkan olduğu için tasarrufludur.
  • 18 mm'lik sunta ve mdf lam mobilyalara uygundur.

Henkel Ütü ile Yapışan Kenar Bandı Özellikleri Nelerdir?

Henkel Ütü ile Yapışan Kenar Bandı Özellikleri Nelerdir?

Henkel ütü ile yapışan 2 metre beyaz kenar bandı, son derece kullanışlı bir üründür. Zaman içinde eskiyen ve yıpranan mobilyaları âdeta ilk günkü görünümüne kavuşturan bu ürün 2 metre uzunluğundadır. Sert bir yapıya sahip olan kenar bandı kaliteli ve dayanıklı bir üründür. Uygulama işlemi sonrasında ütü ile üzerinden geçilerek yapışkanlık özelliği aktif hâle getirilir. Kendinden tutkallı olduğu için sabitlemek için ekstradan yapıştırıcı kullanmanıza gerek kalmaz. Henkel ütü ile yapışan 2 metre beyaz kenar bandı, farklı mobilya türleri için uygundur. Beyaz ve krem olanların yanı sıra farklı renkteki mobilyalar için de kullanabilirsiniz.

Henkel Ütü ile Yapışan Kenar Bandı Nerelerde Kullanılır?

Henkel Ütü ile Yapışan Kenar Bandı Nerelerde Kullanılır?

Henkel ütü ile yapışan 2 metre beyaz kenar bandı, çok amaçlı kullanıma uygun bir üründür. Eskiyen ve yıpranan mobilyalarınızı onarmak için ürünü kullanabilirsiniz. Sehpa, masa ve komodin gibi mobilyaların zaman içinde yıpranan köşelerini söz konusu bant ile kamufle edebilir, eşyalarınızı yepyeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. 1. kalite malzemeden üretilen kenar bandı ile raf ve tezgâhlarınızı da onarabilirsiniz. Henkel kendinden tutkallı bant, profesyonel kullanım için de uygundur. Mobilyacılık ve marangozluk ile ilgilenen kişiler üretim aşamasında bu üründen yararlanabilir. Tek bir ürünle pek çok eşyayı bakımlı ve kaliteli bir görünümde olmasını sağlayabilirsiniz. Kenar bandı 18 mm'lik sunta ve mdf lam yüzeylerde kullanılabilir. Uygulama işleminden sonra kenarlarda kalan kısımları kesici bir aletle hafifçe tıraşlamanız yeterli olacaktır.

Henkel Ütü ile Yapışan Kenar Bandı Yapışkanlığını Ne Kadar Süre Korur?

Henkel Ütü ile Yapışan Kenar Bandı Yapışkanlığını Ne Kadar Süre Korur?

Henkel ütü ile yapışan 2 metre beyaz kenar bandı son derece dayanıklı bir üründür. Kenar bandını uyguladıktan sonra ütü ile üzerinden geçerek yapışkanlık özelliğini aktif hâle getirebilirsiniz. Yüksek ısı uygulandığında bandın içeriğindeki tutkal yüzeye yayılır. Bu sayede bandın mobilyadan sökülme ihtimali yok denecek kadar azdır. Kenar bandını kendiniz çıkarmadığınız takdirde mobilyadan ayrılmayacaktır. Henkel ütü ile yapışan 2 metre beyaz kenar bandı yaşam alanlarınızı daha şık ve bakımlı bir hâle getirmek için ideal bir üründür. Bu kenar bandı ile onardığınız mobilyalar uzun yıllar boyunca kaliteli görüntüsünü korumayı başarır. Ürünü uygulama aşamasında ütü ile bandın üzerinden bir ya da iki defa geçmeyi unutmayınız. Dilerseniz Henkel ütü ile yapışan 2 metre beyaz kenar bandı yorumlarına göz atabilir, ürünü kullanan kişilerin görüş ve tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı kenar bandı ile mobilyalarınızı onarmak isterseniz ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.