Hemington Pamuk Yıkanabilir Lacivert Triko Maske

79 TL
Beden:
S
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hemington Pamuk Yıkanabilir Lacivert Triko Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Knitss Satıcı Ünvanı: KNİTSS TEKSTİL VE MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313060746100012 Vergi Kimlik Numarası: 3130607461
    Bu ürün Knitss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Giza pamuğunun tamamen doğal ve yumuşak dokusu sayesinde gün boyu rahat bir kullanım sunan bu maske, yenilikçi 3D örgü tekniği ile yüzünüze tam oturur. Polyamid dış yüzeyi, nefes alan Giza pamuk iç yüzeyi sayesinde gözlüklü kullanımda buğu yapmaz. Dayanıklı lif yapısı sayesinde yıkanabilir. Ayarlanabilir elastik kayışı ise kulaklarınızda oluşabilecek gerginliği engeller. Model Triko Maske Ürün Kodu M019001010 Ürün Karışımı Giza Pamuk & Polyamid Ürün Rengi Lacivert Ürün Detay Nefes alır, çoklu yıkamaya dayanıklıdır, Pike örgü Model Ölçüsü Boy:188 cm, Göğüs:99 cm, Bel:78 cm Görseldeki Ürün Bedeni M Kalıp Normal ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver