Helvacı Ali Sade Irmik Helvası 500gr

124,90 TL
(249,80 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Helvacı Ali Sade Irmik Helvası 500gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Helvacı Ali Satıcı Ünvanı: HELVACI ALİ GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461090285400001 Vergi Kimlik Numarası: 4610902854
    Bu ürün Helvacı Ali tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünleriniz siz sipariş verdikten sonra kargoya verileceği gün,O GÜN ÜRETİLMİŞ olan kazandan dolum yapılıp paketlenip size gönderilir.
  • Cevizli, Tereyağlı Sade İrmik Helvası
  • Doğal Tereyağı ve Süt içerir.
  • Katkı Maddesi İÇERMEZ!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Helvacı Ali Sade İrmik Helvası 500 gr

En meşhur tatlılardan biri olan irmik helvası Helvacı Ali’nin özel tarifi sayesinde sofralarınıza geliyor. Sade irmik helvası geleneksel tadı ve yumuşak dokusuyla birlikte sizin için bir lezzet şöleni imkanı sunuyor. Tereyağı kokusuna eşlik eden ceviz parçaları ise mükemmel bir uyum yakalıyor. Kutu şeklinde sipariş verilebilen ürün tazeliği ile birlikte oldukça tercih edilen bir seçenek olarak tüketicilerin karşısına çıkıyor.

 
  • İrmik helvasının yapımında doğal tereyağı ve süt kullanımı
  • Katkı maddesi içermeyen yapı
  • Günlük olarak üretilen ürün sipariş üzerine dolum yapılarak gönderim

Helvacı Ali Sade İrmik Helvası 500 gr İçeriği

Helvacı Ali Sade İrmik Helvası 500 gr İçeriği

Sade irmik helvası doğal ve lezzetli oluşuyla birlikte sıklıkla tercih edilen bir üründür. İçeriğinde kullanılan doğal malzemeler helvanın daha lezzetli olmasını sağlar. Katkı maddesi içermemesi ve zararlı yağların kullanılmaması ile hafif bir yapısı bulunur. Lezzetli ve iştah açıcı bir kokusu bulunan helva, doğal tereyağı ile lezzete kavuşur. Tereyağı sayesinde oldukça kıvamlı bir yapısı vardır. Ayrıca içerisinde kullanılan sütün de tazeliğine ve hafifliğine yoğun bir şekilde katkısı bulunur. Son dokunuşunu cevizle yapan helva irmik ve cevizin mükemmel uyumunu ortaya çıkarır. Helvacı sade irmik helvası tadının yanı sıra oldukça iyi bir kıvam yapısına da sahiptir. Pürüzsüz ve ağızda kolayca eriyen dokusuyla tatlı zevkiniz ikiye katlanır.

 

Helvacı Ali Sade İrmik Helvası 500 gr Nasıl Servis Edilir?

Helvacı Ali Sade İrmik Helvası 500 gr Nasıl Servis Edilir?

Tereyağlı irmik helvası, sofralarda oldukça tercih edilen bir tatlı çeşididir. Yapısıyla birlikte yaz ve kış fark etmeden, her zaman aranan lezzetler arasında yerini alır. İrmik Helvasını da dilediğiniz zaman, dilediğiniz şekilde tüketebilirsiniz. Misafirlerinize de servis edebilir ve mükemmel sofralarınıza güzel bir tatlı şöleni yaşatabilirsiniz. Helvanın sunumunu sade olarak da yapabilirsiniz. Fakat özellikle yaz aylarında, kaymaklı dondurma ile servis edebilirsiniz. İrmik helvasıyla oldukça yakışan kaymaklı dondurmayla tatlının lezzetini daha çok artırabilirsiniz. Misafirlerinize sunduğunuz yemeğin ardından güzel bir tatlı bitiş olarak helvayı sunabilirsiniz. Özellikle balık ağırlıklı yemeklerin ardından mükemmel bir uyum yakalayacaktır. Ya da çayınızın ve kahveniz yanına oldukça yakışan irmik helvasını; hafif lezzeti ile dilediğiniz zaman yiyebilirsiniz. Ayrıca ürünü, paketini açtıktan sonra iki gün içerisinde tüketmelisiniz.

 

Helvacı Ali Sade İrmik Helvası 500 gr Paketlenmesi Nasıldır?

Helvacı Ali Sade İrmik Helvası 500 gr Paketlenmesi Nasıldır?

Lezzetinin yanı sıra güvenilir bir paketleme sunan Helvacı Ali; ürünlerini taze bir şekilde müşterilerini ulaştırır. Sade irmik helvasının da sipariş üzerine dolup yapılarak; taze olarak müşteri gönderimi sağlanır. 500 gr paketlemeye sahip olan ürün, bir aile için ideal bir ağırlığa sahiptir. Güvenli olarak paketlenen ambalaj; sorunsuz bir şekilde size ulaşır. Helvacı Ali Sade İrmik Helvası yorumları da kullanıcıların ürünü oldukça tercih ettiğini gösterir. Yorumları ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir ve ürünün hem tadı hem de paketlenmesi hakkında istediğiniz bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.