Hello Minaste Üzerlik Otu Tütsüsü

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hello Minaste Üzerlik Otu Tütsüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hello Minaste Satıcı Ünvanı: MEHMET BURAK İBİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4690655999
    Bu ürün Hello Minaste tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Halk arasında nazar tütsüsü ya da nazar otu olarak da bilinen üzerlik otu tütsüsü sizi nazardan ve yaşam alanınızdaki düşük frekanslı enerjilerin etkilerinden korur.
  • Unutkanlık, dalgınlık, bitmeyen yorgunluk üzerinizde nazar olduğuna dair göstergeler olabilir.
  • Stres, kaygı, endişe gibi durumların giderilmesine
  • arınma ve şifalanmaya yardımcı olur.
  • Enerji durumunuza göre belirlediğiniz aralıklarla, düzenli olarak kullanabilirsiniz.
  • Siparişinizle birlikte 1 adet tütsü demeti gönderilecektir.
  • Uzunluk: Ortalama 10-12 cm | Ağırlık: 20-30 gr. | Kullanım süresi: Ortalama 15-20 defa
  • İçindekiler: %100 Peganum harmala

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Hello Minaste Üzerlik Otu Tütsüsü DEM-UZ-1

Tütsü, kötü kokuyu alan ve ortama pozitif enerji veren bir malzemedir. Hello Minaste üzerlik otu tütsüsü sizi nazarın olumsuz enerjisinden korur. Tütsü, Anadolu’da yaygınlıkla bulunan üzerlik otundan meydana gelir. Sizi nazarın sebep olduğu kötü enerjiden korur. Bu ürün, sağladığı pozitif etki ve enerjik harmoni ile sıklıkla tercih edilir. İhtiyacınız olduğunu düşündüğünüz aralıklarla kullanabilirsiniz. Ürün, kullanma broşürü ile size ulaşır ve kolay bir kullanıma sahiptir. Saf üzerlik otu tütsüsünden meydana gelir ve sağlığa zararlı madde içermez. Sahip olduğu doğal yapısı ile güzel bir koku verir. Aynı zamanda kaygı ve yüksek endişe gibi durumlar için olumlu etkisi bulunur. Ürün, kaygı ve endişenizin azalmasına yardımcı olur. Sahip olduğunuz stres seviyesini azaltır.

  • Saf ve doğal içerik
  • Uzun süreli kullanım
  • Rahatlatıcı koku

Üzerlik Otu Tütsüsü ile Pozitif Etki

Üzerlik Otu Tütsüsü ile Pozitif Etki

Düzenli tütsü kullanımı müşteriler üzerinde oldukça rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Üzerlik otu tütsüsü sahip olduğu güçlü pozitif enerjisi ile yaşam alanınızdan nazar gibi düşük enerjiyi uzaklaştırır. Tütsü ortalama 10-12 cm uzunluğa sahiptir ve 20-30 gr ağırlığındadır. Bu ürünü yaklaşık olarak 15-20 defa kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ürün, saf peganum harmala bitkisinden üretilmiştir. Peganum harmala üzerlik otudur ve sahip olduğu doğal içeriği ile güvenli bir kullanım sağlar. Bunun yanında nazarın sebep olduğu unutkanlığı ve dalgınlığı ortadan kaldırabilir. Pozitif enerjisi ve rahatlatıcı kokusu ile konforlu bir kullanıma sahiptir. Aynı zamanda ortamda bulunan kötü kokuyu ortadan kaldırır. Böylece, küçük böcekleri ve sinekleri yaşam alanınızdan uzaklaştırır. Bu ürün, sahip olduğu rahatlatıcı kokusu ve uzun süreli kullanımı ile müşteriler tarafından beğeni toplar.

Hello Minaste Üzerlik Otu Tütsüsü Yorumları

Hello Minaste Üzerlik Otu Tütsüsü Yorumları

Tütsünün yarattığı dinlendirici etkiyi yaşam alanınıza taşımak istiyorsanız Hello Minaste üzerlik otu tütsüsü yorumlarını inceleyebilir ve hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Pozitif enerjiye sahip olmanıza yardımcı olur. Bu ürünün yorumlarında meditasyon ve yoga yaparken kullanıma uygun olduğu vurgulanır. Sakinleştirici özelliği ile odaklanmanızı geliştirir. Bunun yanı sıra sahip olduğu doğal içeriği ile konforlu bir kullanım sağladığı da yorumlarda altı çizilen özelliklerdendir. Üzerlik bitkisinin beyaz çiçekleri taşıyan dallı bir yapısı bulunur. Kurutulmuş üzerlik otundan meydana gelir. Böylece, rahatlatıcı kokusu ile yaşam alanınızda dinamik bir etki yaratır. Tütsüyü yaşam alanınızın herhangi bir noktasına konumlandırabilir ve düzenli olarak yakabilirsiniz. İçerisinde, kullanımı hakkında detaylı bilginin yer aldığı kullanım broşürü bulunur. Ürün, uzun süreli bir kullanım performansına sahiptir. Aynı zamanda, nazar kovucu bitkisi olarak bilinen üzerlik otu, sizi nazardan korur.

Doğal İçerikli Hello Minaste Üzerlik Otu Tütsüsü Fiyatı

Doğal İçerikli Hello Minaste Üzerlik Otu Tütsüsü Fiyatı

Hello Minaste üzerlik otu tütsüsü fiyatı, sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir ve size sunulur. Yarattığı ruhsal dinginliğin yanı sıra sahip olduğu estetik yapısı ile yaşam alanınızda dekoratif bir görüntü sağlar. Hem evde hem de işyerinde kullanıma uygundur. Bulunduğu ortamda pozitif enerji akışı sağlar. Sahip olduğu rahatlatıcı kokusu ile olumlu duygu ve düşünceler kazanmanıza yardımcı olur. Bunun yanında sizi nazarın sebep olduğu düşük frekanslı enerjiden korur. Saf ve doğal içeriği ile pratik bir kullanıma sahiptir. Demet halinde size ulaşan ürün yüksek enerji ile arınmanızı sağlar ve pozitif bir etkiye sahiptir. Olumlu duygu ve düşünceler kazanmanıza yardımcı olur. Ürün, sahip olduğu rahatlatıcı etkisi ile müşteriler üzerinde pozitif etki sağlar. Tütsüyü Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.