Heliocare Color Gelcream Light Spf 50 Güneş Kremi 50 ml

539 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
537,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
541,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Heliocare Color Gelcream Light Spf 50 Güneş Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOAKTİF Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün DERMOAKTİF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneş Koruyucu & Bronzlaştırıcı Jel Krem - Color Gelcream Light Spf 50 50 ml 8470001638151 Günlük kullanım için cildi güneş ışınlarının zararlarından koruyan etkili özel bronzlaştırıcı krem
  • Hafif renklendirici etkisi ile foto yaşlanmaya bağlı lekelerin görünümünü önlemeye yardımcı olur
  • Antioksidan etkilidir
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renkli
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 31 - 50 ml
  • İçerik Su Bazlı
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 50 ml

Güneşin olumsuz etkilerini azaltarak cildi UV ışınlarının zararlarından koruyan jel kremler farklı cilt tiplerine uygun seçenekleri ile satışa sunulur. Yüksek kaliteli Heliocare Color SPF 50 Gelcream Light 50 ml tüm cilt tipleri için özel olarak üretilir. Antioksidan içeriği ile cildi korurken aynı zamanda nemlendirici etki gösterir. Hafif yapısı sayesinde krem cilt tarafından kolaylıkla emilir ve ağırlık hissi yaratmaz. Deride yağlı bir his bırakmaması nedeniyle yağlı ciltlerin de severek kullanabileceği bu ürün güneşin zararlarına karşı cilde maksimum korumayı sağlar. Aynı zamanda hafif renklendirici yapısı ile ürün cilt lekelerinin görüntüsünü azaltarak sağlıklı bir cilt görünümü elde etmenize imkan tanır. 8470001638151 modeli, avantajlı boyutu ve pratik kullanım sunan kutusu ile uzun süreli kullanıma imkan tanır.

  • Hafif yapı
  • Pratik kullanım
  • Tüm cilt tiplerine uygun

Heliocare Color Gel Cream Light Özellikleri

Heliocare Color Gel Cream Light Özellikleri

Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 50 ml güneşe karşı koruma sağlamasının yanı sıra tüm cilt tiplerine uygun içeriği ile beğeni toplar. Pratik ambalajı ve avantajlı boyutu ile işlevsel kullanım sunar. İlk kullanımdan itibaren memnun kalabileceğiniz jel dokudaki bu krem komedojenik değildir. Ürünü her sabah az miktarda, hafif bir yüzey oluşturacak şekilde uygulayabilirsiniz. Ciltteki kusurları azaltarak eşit bir cilt tonu sağlayan bu ürün ile aydınlık ve nemli bir cilt elde edebilirsiniz. Tüm yönetmeliklere uygun olarak imal edilen ürün, parlama yapmaması ile yağlı ciltler tarafından kullanılabilir. Akışkan bir yapıda olan bu ürün renkli, antialerjik ve su bazlı bir yapıdadır. Kremi yüzdükten ve terledikten sonra tekrarlayarak etkisini artırabilirsiniz. Heliocare Color Gel Cream Light SPF 50 ile güneşten korunurken cildinize hak ettiği özeni gösterebilirsiniz.

Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 Yorumları

Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 Yorumları

Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 50 ml yorum ve değerlendirmeleri genellikle iyi yönde olmakla birlikte ürünü satın almayı düşünen müşteriler için bilgilendirici niteliktedir. Verim alabileceğiniz bir güneş kremi arıyorsanız ve kalite sizin için önemli bir faktörse Heliocare krem ideal bir alternatif olabilir. Ürünün etkili içeriği ve kullanışlı ambalajı tüm beklentilerinizi karşılayabilir. Bu ürün, cildinize aydınlık bir görüntü verirken aynı zamanda güneşe karşı koruma sağlar. Özel formülün sunduğu avantajlar sayesinde hem cildinizi koruyabilir hem de doğal ve sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz. Hızlı bir şekilde emilmesi dolayısıyla ürün cildinizde yapışkanlık ve ağırlık hissi oluşturmaz. Bu sayede yüzünüzde rahatsızlık hissi uyandırmadan güneşe karşı koruma sağlar. Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 50 ml kullananlar ürünün sunduğu avantajlardan ve performansından memnundur.

Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 Fiyatları

Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 Fiyatları

Güneş kremleri, sağladığı avantajlarla geniş bir kitleye hitap eder. Farklı beklentilere uygun olarak marka tarafından satışa sunulan bu ürünlerin fiyatları, sahip olduğu özelliklere göre farklılık gösterir. Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 50 ml fiyat açısından beklentinizi karşılayabilir. Ürünün fiyatı, sunduğu avantajlar ve yüksek kalitesi göz önüne alınarak belirlenir. Işıltılı bir bronzluk elde etmek isteyenlerin de tercih edebileceği bu ürün oldukça kullanışlıdır. Renk tonuyla tüm ciltlerin kullanımına uygunluğu ile fazladan avantaj sağlayan bu seçenek büyük beğeni toplar. Tercih edilebilir olan bu krem çeşidi, cildi güneşin zararlarına karşı korurken maksimum fayda sağlar. Her yerde pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz ve kaliteli olan bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Heliocare Color Gel Cream Light SPF50 50 ml satın almak için Trendyol’daki indirimlerden faydalanabilirsiniz.