Helen's Home Sac Kavurma Ve Gözleme Tavası 32 cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Helen's Home Sac Kavurma Ve Gözleme Tavası 32 cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sac Kavurma ve Gözleme Tavası 32cm
  • Piknikte yada evde lezzetli kavurmalar yapmanızı sağlar.
  • Kaliteli Emaye sac ile kavurmalar ve gözlemeler çok daha leziz..
  • Evde ocak üstü kullanıma uygundur.
  • Yanmaz yapışmaz Özel döküm sac kavurma ve gözleme tavası.
  • Sac kavurma, gözleme vb amaçlı Çift taraflı kullanılabilir.
  • Mangal üzerinde, piknik tüpü üzerinde kullanılabilir.
  • Sağlığa uygun sacdan imal edilmiştir.
  • Ürün Boyutları: 39 cm x 32 cm x 3 cm.
  • Çap:32cm
  • Renk:Siyah.
  • Paket İçeriği: 1 adet Sac Kavurma ve Gözleme Tavası 32cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Teflon
Geri Bildirim Ver

Helen's Home 32 cm Sac Kavurma ve Gözleme Tavası

Kırmızı et içeren bazı geleneksel tarifler, özel hazırlanmış sac kavurma tavalarıyla tadına doyulmaz lezzetlere dönüşür. 32 cm sac kavurma ve gözleme tavası, kenarlardan ortaya doğru hafif çukur tasarımıyla bu tip geleneksel tarifler için uygundur. Özellikle kavurma ve gözleme yapımı için tercih edilen bu ürün, döküm malzemesiyle de uzun ömürlü kullanım vadeder. Kavurma gibi yavaş yavaş suyunu çekerek pişmesi gereken etli yemekler, bu geniş ve özel tavada hazırlanabilir. Bu tava, doğal materyali ile yiyeceklerin sağlıklı ve güvenli hazırlanmasını sağlar. Sac materyali ve eğimli tasarımı sayesinde Helen’s Home tava, yiyeceklerin her tarafının eşit pişmesine yardımcı olur. Bu sayede siz başka işlerle ilgilenirken yemeğiniz lezzetli ve ideal kıvamda pişer.

  • Çap: 32 cm
  • Materyal: Döküm sac
  • Kullanım: Tüpte, ocakta ve ateşte

Helen's Home Sac Kavurma Ve Gözleme Tavası Özellikleri

Helen's Home Sac Kavurma Ve Gözleme Tavası Özellikleri

Döküm materyaliyle öne çıkan 32 cm sac kavurma ve gözleme tavası, her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün, hafifliği ve kalitesi ile hem kolay kullanım hem de sağlıklı yemekler pişirme imkânı verir. Emaye döküm, sac tavanın kimyasal bileşenlerden uzak olmasını sağlar. Döküm materyal sayesinde yemekleriniz zararlı maddelere temas etmeden pişer. Sac tava, ısıyla temas ettiğinde yiyeceklerin kimyasallarla değil lezzet ve sağlık ile harmanlanmasını sağlar. Bu ürün rahat çalışma imkânı sunan 32 cm çapa sahiptir. Tavanın her tarafı aynı kaliteli ve sağlıklı materyalden üretilir. Bu sayede ürünün iki yüzü de pişirme işlemlerinde güvenle kullanılabilir. Dışbükey kısım sulu yemekler için uygundur. İçbükey kısımsa yufka ve gözleme gibi hamur işlerini pişirmek için tercih edilir. Bu ürün yanmaz yapışmaz yüzeyiyle pişirme işlerini büyük ölçüde kolaylaştırır.

Helen's Home Sac Kavurma Ve Gözleme Tavası Kullanışlı mı?

Helen's Home Sac Kavurma Ve Gözleme Tavası Kullanışlı mı?

Helen’s Home sac kavurma ve gözleme tavası, her iki yüzeyinin de pişirmeye uygun olması sayesinde son derece kullanışlıdır. İçbükey ve dışbükey iki taraftan oluşan bu ürün, sulu yemeklerin ve hamur işlerinin hazırlanmasında ideal olan pişirme gereçlerinin başında gelir. 32 cm sac kavurma ve gözleme tavası; tüpte, ocakta ve doğrudan ateşte kullanılabilir. Bu tava sayesinde sulu ve lezzetli kavurmaları ev ortamında kolayca hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda sac tavası ile pikniklerde dilediğiniz yemeği kolayca pişirebilirsiniz. Az yer kaplayan ancak rahat kullanım imkânı veren bu tavanın her kısmı aynı döküm emayeden üretilir. Bu nedenle kullanım sırasında ateş yoğunluğuna göre saplarının ısınması olasıdır. Tariflerinizi konforlu ve güvenli bir şekilde hazırlayabilmek ve mutfak kazalarından korunmak için tavanın saplarını eldiven ile tutmanız önerilir.

Helen's Home Sac Kavurma Ve Gözleme Tavası Kaliteli mi?

32 cm sac kavurma ve gözleme tavası, şık tasarımı ve güvenilir materyali ile oldukça kalitelidir. Bu tava, ömür boyu güvenli ve sağlıklı kullanıma uygun materyallerden biri olan emayeden üretilmiştir. Sac kavurma tavası, uzun yıllar boyunca kalitesini ve şıklığını korur. Sağlığa uygun sacdan imal edilen tava, ısıyı tüm noktalarına eşit şekilde dağıtır. Böylece sac tavası, tüm malzemelerin ideal oranda pişmesini sağlar. Sac tava, ateşe koyulduktan kısa süre sonra ısınır. Yanmaz yapışmaz yüzey, tüm tariflerinizi daha az yağ kullanarak ve besin değerlerini koruyarak pişirmenize yardım eder. Yanmaya ve yapışmaya karşı dirençli ürün, basit temizleyiciler ile kolayca arındırılabilir. Kaliteli emaye yüzey, tel ve aşındırıcı kimyasallara gerek kalmadan tüm yemek artıklarından temizlenir. Helen’s Home sac kavurma ve gözleme tavası yorumları; ürünün kalitesini, sağlamlığını ve şıklığını ortaya koyar. Siz de lezzetli ve sağlıklı tarifler hazırlayabilmek için bu ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.