8
Çamaşır Yıkama Topu & Filesi kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Helen's Home Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Helen's Home Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Helen's Home Satıcı Ünvanı: VİZYONER ELEKTRONİK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925042024000019 Vergi Kimlik Numarası: 9250420240
    Bu ürün Helen's Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi Kirlenen ayakkabılarınızı kolaylıkla yıkayabileceğiniz fermuarlı file. Ayakkabılarınızın zarar görüp, aksesuarlarının kopmasını engeller. Ayakkabıların makinedeki diğer çamaşırlara zarar vermesini önler. Bölmeli yapısı ile ayakkabılarınız file içerisinde sabit durur. Fermuarlı yapısı sayesinde ayakkabınızı muhafaza eder. Ayakkabı yıkama torbasını tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Tüm ayakkabı numaraları için uygundur. Ayakkabılarınızın zarar görmesini engeller. Kaliteli fileden üretilmiştir. Ürün Boyutları: 40 cm x 37 cm. Ürün Renkleri: Turuncu,beyaz,yeşil,sarı,pembe. Ürün stok durumuna göre asorti,karışık renklerde gönderilecektir. Paket İçeriği: 1 adet

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Helen'S Home Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi

Helen'S Home fermuarlı ayakkabı yıkama filesi farklı ayakkabı modellerinde kullanabileceğiniz, kaliteli materyallerden elde edilen bir üründür. Özellikle açık renkli ayakkabılar kolay kirlenebilir. Toz, kir gibi durumlar ayakkabınızın görünümünü etkiler ve nahoş bir görüntü oluşturur. Evinizde bulunan çamaşır makinesinde ayakkabılarınızı yıkayarak, temiz ve yeni bir pabuç görünümü oluşturabilirsiniz. Bu temizleme sırasında ürünün formunu korumak için Helen’s Home markası tarafından sunulan yıkama filesini değerlendirebilirsiniz. Ürünün kolay kullanımı ve dayanıklılığı sayesinde ayakkabının dağılmasını ve diğer eşyalarınızın zarar görmesini önleyebilirsiniz. Markanın bünyesinde yer alan ürünü kullanarak, eşyanızı diğer kıyafetlerinizle beraber yıkama imkanı bulabilirsiniz. Bu sayede hem elektrik harcamasından hem de zamandan tasarruf edilebilir. Özellikle spor modellerin temizliğini yıkama filesinden faydalanarak, pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Dayanıklı materyal
  • Tekrar kullanım olanağı
  • Koruyucu etki

Helen'S Home Fermuarlı Yıkama Filesi Özellikleri

Helen'S Home Fermuarlı Yıkama Filesi Özellikleri

Helen’s Home markası tarafından sunulan nitelikli fermuarlı ayakkabı yıkama filesi polyesterden üretilir. Bu sayede dışarıdan gelebilecek darbelere karşı dayanıklılık sağlar. Uzun süre kullanım imkanı bulabileceğiniz ürünün 40 cm uzunluğu ve 37 cm genişliği bulunur. Geniş formda üretilen filede, formunu korumak istediğiniz birçok eşyayı yıkayabilirsiniz. Spor kıyafetlerinizi yıkarken, zedelenmesi, diğer eşyalara zarar vermesi, yüksek düzeyde hareket nedeniyle makineye devamlı çarpması gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu amaçla değerlendirebileceğiniz file tekrar tekrar kullanılabilir. Helen'S Home fermuarlı ayakkabı yıkama filesi kullananlar modelin koruyucu yapısından ve geçirgenliği sayesinde eşyalara sağlanan hijyenden memnun kalırlar. Markanın bünyesinde yer alan model fermuarlı bir yapıdadır. Böylece eşyaları yıkarken koruyucuda açılma veya darbelere karşı bozulma ile karşılaşmazsınız. Dışarıda kullandığınız eşyaları, giysilerinizle beraber yıkarken endişe etmenize gerek kalmadan fileyi kullanabilirsiniz.

Helen'S Home Fermuarlı Yıkama Filesi Fiyatları

Helen'S Home Fermuarlı Yıkama Filesi Fiyatları

Temizlik için kullanacağınız yardımcı materyaller farklılık gösterir. Özellikle dışarıda devamlı kullandığınız spor ve kumaş materyaller kire, toza veya darbeye maruz kalabilir. Bu gibi durumlarda kıyafetleriniz yıpranabilir, eski ve bakımsız bir görüntüye neden olabilir. Eşyalarınızın temizlenmesi için kuru temizlemeye vermeniz gerekir ya da çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Yüksek hızda çalışan çamaşır makinesinde yıkanan eşyaların formu bozulabilir, yumuşak modeller kullanılamaz hale gelebilir. Helen'S Home fermuarlı ayakkabı yıkama filesi fiyatları makul bir aralıkta olduğu için satın alarak, eşyalarınızı kolayca temizleyebilir, kullanım ömürlerini artırabilirsiniz. Marka, sunduğu aksesuarlarda müşteri memnuniyetine oldukça önem verir. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz yıkama filesinden yıllarca faydalanabilirsiniz. Ürünün dayanıklı ve esnek yapısı sayesinde eşyalarınızın düzgün formu ve temiz haliyle yeni bir görüntü oluşturur. Ailecek yararlanabileceğiniz üründe ayakkabılarınızın dışında formunun bozulmasını istemediğiniz çeşitli eşyaları da yıkayabilirsiniz.

Helen'S Home Ayakkabı Yıkama Filesi Yorumları

Helen'S Home Ayakkabı Yıkama Filesi Yorumları

Alışveriş esnasında birçok alternatifle karşılaşabilir ve bu seçenekler arasından yüksek fayda alabileceğiniz eşyayı satın almak isteyebilirsiniz. Helen'S Home fermuarlı ayakkabı yıkama filesi yorumları ürün hakkında bilgi edinebilmeniz, bütçenizi koruyabilmeniz için sizinle paylaşılır. Avantajlı fiyatlardan elde edebileceğiniz ürünü kullanarak, eşyalarınızı güvenli bir şekilde temizleyebilirsiniz. Dış etkenlere ve lekelere maruz kalan spor ürünleri çamaşır makinesinde yıkamanıza yardımcı olan Helen’s Home markasının ürününü satın almadan önce müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Yorumlar ürünü satın alan müşterilerin memnuniyetlerini, değerlendirmelerini ve eleştirilerini içerir. Değerlendirmeler, müşterinin önceliklerine ve koruyucuyu kullanım şekillerine bağlı olmakla beraber, sizin bir fikir elde etmenize destek olabilir. Ekonomik fiyatlardan satın alabileceğiniz aksesuar sayesinde yüksek meblağlar ödeyerek sahip olduğunuz eşyalarınızı koruyabilirsiniz. Dayanıklı polyesterden elde edilen, kullanışlı yıkama ürününü Trendyol’dan pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.