6
Buğday Unu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

HEKİMOĞLU UN Un 5 Kg Hekimoğlu Süper

219,90 TL
(43,98 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HEKİMOĞLU UN Un 5 Kg Hekimoğlu Süper

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GELTAT SÜPERMARKET Satıcı Ünvanı: GELTAT SÜPER MARKET TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391018663900017 Vergi Kimlik Numarası: 3910186639
    Bu ürün GELTAT SÜPERMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baklavalık böreklik a kalite mükemmel 5 kg un.
Geri Bildirim Ver

HEKİMOĞLU Un 5 kg

Mutfakta vakit geçirmeyi seven herkes, yaptığı yemeklerin lezzetli olmasını ister. A kalite Hekimoğlu un 5 kg’lık paketler halinde sunulur. Pasta, börek ve baklava gibi hamur işlerinde bu ürün sayesinde lezzetli sonuçlar elde edebilirsiniz. Hekimoğlu un, tazeliği konusunda sizi memnun eder. Sık kullanılan temel besin olan unun 5 kg’lık paketler halinde olması, uzun süre el altında bulunmasına olanak verir. Pasta, börek, baklava gibi hamur işlerinde bu ürün sayesinde nefis lezzetler elde edebilirsiniz. Pamuk gibi poğaça, tadı damakta kalan mantı, rahat açılan börek, incecik baklava yufkası, dağılmayan erişte, kıtır kurabiye, leziz ekmekler yapmanıza yardımcı olarak sofranızın güçlü olmasını sağlar. Baklavada yufkanın çok ince açılması istenir. Bu ürünle istediğiniz incecik yufkaları kolayca açabilirsiniz.

  • Protein bakımından zengin
  • A kalite öz
  • Hamur işlerinde yüksek tat

Leziz Hamur İşleri İçin 5 kg Hekimoğlu Un

Leziz Hamur İşleri İçin 5 Kg Hekimoğlu Un

Buğday diyarı Konya’nın verimli topraklarından sofralara gelen Hekimoğlu un, hamurların yüksek esneklikte açılmasını sağlar. Böylelikle mutfağınızda lezzetli yiyecekler hazırlayabilir, güzel sofraların keyfini katlayabilirsiniz. Hamur işlerinde yüksek lezzete giden sonuçlar, un seçiminden başlar. Bu ürün el değmeden, modern tesislerde hazırlanan ayrıcalıklı unun keyfini yaşatır. 5 kg’lık paketler halinde olması sayesinde her zaman kullanıma hazır sizi bekler. Doyurucu, mis gibi kokan sofralar kurmak konusunda bu ürün size destek olur. İçeriğinde bulunan protein sayesinde besleyici özelliktedir. Dilediğiniz her çeşit hamur işinde gönül rahatlığıyla bu ürünü tercih edebilir, leziz sofralar kurabilirsiniz. Markanın özenle paketlediği ürünlerin ambalajı unu nemlenme tehlikesine karşı korur ve böylelikle uzun süre kullanabilirsiniz. Hekimoğlu’nun nefis hamur işleri için incelikle ürettiği unu 5 kiloluk paketlerde satın alabilir, ekonomik bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Favori Tarifler İçin 5 kg Hekimoğlu Un

Favori Tarifler İçin 5 kg Hekimoğlu Un

Lezzetli ve nefis hamur işlerinin sırrı, kaliteli undan geçer. 5 kg Hekimoğlu un sahip olduğu yüksek protein ile lezzet farkını ortaya koyar. Ürüne ek olarak katılan protein sayesinde hamur işlerinizin lezzetli olması sağlanır. İster baklava gibi tatlılarda isterseniz börek, pizza gibi tuzlu hamur işlerinde rahatlıkla Hekimoğlu unu tercih edebilirsiniz. A kalite un özenle paketlenir, böylelikle kolay kolay nemlenmez ve uzun ömürlü olur. Baklava, börek çeşitleri, boyoz, pizza ve milföy gibi elastik olması istenen hamurlar için kullanılabilir. Birçok kişi böreklerin çıtır çıtır olması için açtığı yufkanın ince olmasını ister. Bu ürünle siz de evinizde ustaların yaptığı incelik ve lezzette çeşit çeşit börekler yapabilirsiniz. Hekimoğlu marka 5 kg’lık un, yumuşacık poğaçalar gibi hamur işlerinde hedeflediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlar.

Bütçenize Uygun Hekimoğlu Un 5 kg Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Hekimoğlu Un 5 Kg Fiyatı ve Yorumları

Hekimoğlu markasının kaliteli ürününün fiyatı üretim süreci boyunca kullanılan ham madde, teknolojiler ve paketleme gibi faktörler göz önünde bulundurularak belirlenir. Hekimoğlu un 5 kg fiyatı ekonomik ve bütçe dostudur. İçerisindeki zengin proteini ile özel hamur işlerinizde eşsiz lezzetler yakalama fırsatı verir. Açılması dikkat ve tecrübe isteyen hamur işlerinde kolaylık sağlar. Özellikle milföy, boyoz gibi ince ve katlı tariflerde hamurun rahatlıkla açılmasına imkan verir. Pizza hamurunun kalın veya ince her haliyle kolay şekillenmesini sağlar. Bu sayede size mutfakta keyifli vakitler geçirmeniz için fırsat verir. Mutfağın zengin dünyasında, lezzetli hamur işlerini kolayca yapmak size yeni ve denemediğiniz tarifler konusunda ilham verici olabilir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Hekimoğlu un 5 kg kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Lezzetli hamur işleri için fırsat sağlayan bu ürüne online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden uygun fiyata sahip olabilirsiniz.