Genel Markalar Hekimoglu Süper 1 Un 25 Kg

818 TL
(32,72 TL / kg)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hekimoglu Süper 1 Un 25 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PASTALAND Satıcı Ünvanı: ATAYGELDİ GIDA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0099003919000011 Vergi Kimlik Numarası: 0990039190
    Bu ürün PASTALAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HEKİMOĞLU SÜPER 1 ÖZEL AMAÇLI BÖREKLİK BUĞDAY UNU KULLANIM ALANI: Pasta ,börek çeşitleri,poğaça,manti,erişte,kurabiye çeşitleri,kek çeşitleri ve benzeri ürünlerin yapiminda kullanilir. Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde saklanmalı,kullanmadan önce elenmelidir. Buğday Unu (Guluten İçerir.)
Geri Bildirim Ver

Hekimoğlu Un Süper-1 Pastalık Böreklik Buğday Unu 25 kg

Başta ekmek olmak üzere çoğu hamur işinin ana maddesi olan un, sık ve yaygın bir şekilde tüketilen temel gıda maddelerinin başında gelir. Sadece hamur işi değil ayrıca pek çok yemekte de un kullanarak eşsiz lezzetler ortaya çıkarabilirsiniz. Tarifleriniz için kullanılacak olan malzemenin kalitesi de çok önemlidir. Hekimoğlu un süper-1 pastalık böreklik buğday unu 25 kg tam olarak mutfakta harikalar yaratmanızı sağlayacak bir üründür. Pasta, börek, poğaça, mantı, erişte, kurabiye, kek ve benzeri yiyeceklerin yapımında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Bu tür hamur işleri için özel olarak imal edilen bu ürünün tüketimi de oldukça rahat ve sindirimi kolaydır. Hekimoğlu unun zengin besin değerleriyle hem sağlıklı hem de doyurucu öğünler hazırlamanız mümkündür.

  • Kolay sindirim
  • Rahat tüketim
  • Zengin besin kaynağı

Lezzetli Hekimoğlu Un Süper-1 Pastalık Böreklik Buğday Unu

Hekimoğlu süper 1 un 25 kg tamamen organik olan ve katkı maddesi olmadan imal edilen bir üründür. Un yapımı için üretilen buğdaylar, temizlenme, yabancı maddelerden ayrışma, yıkanma ve tavlanma gibi işlemlerden geçtikten sonra öğütülerek un haline getirilir. Rutubet ve neme karşı özel şekilde paketlendiği için tazeliğini korur ve uzun ömürlü olması sağlanır. Hekimoğlu un süper 1 içeriğinde gluten ve nişasta oranı yüksektir. Bu da tokluk hissi verirken gerekli karbonhidrat dengesini sağlamaya destek olur. Özel olarak pasta ve börek yapımında kullanılmak üzere imal edilen bu ürün, %11.70 oranında protein içerir. Kül miktarı ise % 0.64’tür. Karbonhidrat, lif, protein, sodyum, kalsiyum, potasyum ve demir gibi öğeleri içerir. Yüksek oranda su kaldırarak kolay işlenen ve şekillenen hamurların elde edilmesi ile mutfaktaki veriminizi artırmaya yardımcı olur.

Hekimoğlu Un Süper-1 Pastalık Böreklik Buğday Unu Yorumları

Un, içerdiği yüksek besin değeri sayesinde vücudun alması gereken çoğu maddenin alınmasına aracı olur. İçeriğindeki potasyum, selenyum, çinko ve demir sayesinde tam bir enerji kaynağıdır. Ayrıca selenyum ve çinko cildin beslenmesi için oldukça faydalıdır. Mutfağınızda geniş kullanım alanı için ideal olan bu ürün aynı zamanda kas ve kemik gelişimini destekleyerek kemik hastalıklarının önüne geçmeye yardımcı olur. Besleyicidir ve vücuda tokluk hissi vererek gün içinde sürekli değişkenlik gösteren kan şekerinin düzenlenmesini sağlar. Böylece diyabet hastalığı riskini de aza indirir. E vitamini içerdiğinden dolayı göz sağlığını tehdit eden faktörlerin önüne geçerek göz rahatsızlıklarını da önlemeye yardımcı olur. Hekimoğlu un süper-1 pastalık böreklik buğday unu 25 kg yorumları sayesinde kullanan müşterilerin deneyimlerine göz atabilir ve ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

Hekimoğlu Un Süper-1 Pastalık Böreklik Buğday Unu Fiyatı

Gün içinde tüketilen ekmek ve hamur işi gibi çoğu besinin içeriğinde un ile karşılaşmak mümkündür. Birbirinden lezzetli tariflerin ve yemeklerin ana malzemesi olan un, oldukça talep gören bir besindir. Vücudun alması gereken nişasta ve karbonhidrat miktarının çoğunu tek başında karşılayabilecek olan un, Türkiye’de de rahatlıkla üretilen ve sıkça tüketilen bir gıdadır. Ülke genelinde buğday üretiminin fazla olması ve buna bağlı olarak da unun kolay ulaşılabilir bir gıda olması un fiyatlarına da yansır. Hekimoğlu un süper-1 pastalık böreklik buğday unu 25 kg fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak ekonomik bir şekilde belirlenir. Hekimoğlu markasının bu ürününü severek tüketen müşterilerin deneyimlerini ve memnuniyetlerini yorumlar aracılığıyla inceleyebilirsiniz. Bu sağlıklı ve tamamen doğal ürüne Trendyol’dan kolay bir şekilde ulaşabilir ve hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.